lehet meg tudjuk oldani. majd kitalálunk vmit. szerzünk gattert, vagy narancssárga kisbuszt

Lesz a nevezésnél egy aktuális lista a licenszesekrõl. Arra még kitalálunk valamit, hogy ha van licensze, de nem hozta el mi legyen. Még az is lehet, hogy akkor "így járt".
Lesz a nevezésnél egy aktuális lista a licenszesekrõl. Arra még kitalálunk valamit, hogy ha van licensze, de nem hozta el mi legyen. Még az is lehet, hogy akkor "így járt".erre gondoltam.
Hobbiban nem indulhat csak 1 teljes naptári év kihagyással.+10 ezer amia végén lesz, az egyesületi tagság címén. aki ennyit nem tud kifizetni(havi 1e) az.
![]()
de akkor hogy is van? vagy egy profi licenszes, egy versenyen otthonfeleji, ahol esélyesnek látja magát, így annak hiányában sajnos kénytelen lesz a hobbimezõnyt toronymagasan verni.
És a külföldi licesz is. Szerintem is korrekt az ára.Abban a 2000Ft-ban ha jól tudom, benne van a biztosítás is. Ha ez így van már rögtön nem sok. Nincs igazam?
Ahhaversenyen nem indulnék, mert úgyse lenne esélyem toronymagasan utolsó lennék.. még nem aktuális a dolog csak kíváncsi vagyok
de edzésen van felszállítás, ami gondolom a nevezési díjbõl jön ki
és ha én azt kifizetem akkor lehetne edzésen menni.. versenyen meg h nincs licenszem se meg esélyem se lenne nem indulnék
csak h megismerjek más pályákat is, ennyi
Nem igazán értem ezt. Mit szeretnél és mit nem szeretnél?
Év elején 2 000.-Ft volt a licensz ára. Kevesebb mint a nevezési díj...
Nem igazán értem ezt. Mit szeretnél és mit nem szeretnél?azt lehet versenyen csinálni h versenyen idõmérõn nem indulsz de edzésen megy rajta az ember, ha kifizeti a nevezési díjat?
vagy ennek nincs értelme kezdõk esetén se?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
a versenysportok licenszkötelesek, így pld a DH és a 4X mindenképpen az. De ha bevezetnénk, hogy pontszerzõ versenyeken csak licenszel lehet indulni a versenyszervezõket szívatnánk meg mivel szinte biztos, hogy a teljes hobbi mezõny távol maradna.