lehet meg tudjuk oldani. majd kitalálunk vmit. szerzünk gattert, vagy narancssárga kisbuszt

Lesz a nevezésnél egy aktuális lista a licenszesekrõl. Arra még kitalálunk valamit, hogy ha van licensze, de nem hozta el mi legyen. Még az is lehet, hogy akkor "így járt".
Lesz a nevezésnél egy aktuális lista a licenszesekrõl. Arra még kitalálunk valamit, hogy ha van licensze, de nem hozta el mi legyen. Még az is lehet, hogy akkor "így járt".erre gondoltam.
erre gondoltam.Felõlem hõbölöghet is, meg fizethet is, de akkor is csak hobbiba mehet.
Hobbiban nem indulhat csak 1 teljes naptári év kihagyással.+10 ezer amia végén lesz, az egyesületi tagság címén. aki ennyit nem tud kifizetni(havi 1e) az.
![]()
de akkor hogy is van? vagy egy profi licenszes, egy versenyen otthonfeleji, ahol esélyesnek látja magát, így annak hiányában sajnos kénytelen lesz a hobbimezõnyt toronymagasan verni.
És a külföldi licesz is. Szerintem is korrekt az ára.Abban a 2000Ft-ban ha jól tudom, benne van a biztosítás is. Ha ez így van már rögtön nem sok. Nincs igazam?
Ahhaversenyen nem indulnék, mert úgyse lenne esélyem toronymagasan utolsó lennék.. még nem aktuális a dolog csak kíváncsi vagyok
de edzésen van felszállítás, ami gondolom a nevezési díjbõl jön ki
és ha én azt kifizetem akkor lehetne edzésen menni.. versenyen meg h nincs licenszem se meg esélyem se lenne nem indulnék
csak h megismerjek más pályákat is, ennyi
Nem igazán értem ezt. Mit szeretnél és mit nem szeretnél?
Év elején 2 000.-Ft volt a licensz ára. Kevesebb mint a nevezési díj...
Nem igazán értem ezt. Mit szeretnél és mit nem szeretnél?azt lehet versenyen csinálni h versenyen idõmérõn nem indulsz de edzésen megy rajta az ember, ha kifizeti a nevezési díjat?
vagy ennek nincs értelme kezdõk esetén se?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
a versenysportok licenszkötelesek, így pld a DH és a 4X mindenképpen az. De ha bevezetnénk, hogy pontszerzõ versenyeken csak licenszel lehet indulni a versenyszervezõket szívatnánk meg mivel szinte biztos, hogy a teljes hobbi mezõny távol maradna.