Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Bocs

No problemo, gonoszkodunk néha kicsit :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bocs

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Úgy tudom, hogy Saláék közben megoldották. Valami lakókocsis balhé lesz asszem.

Nem vagy még elég tájékozot Olee ;) a kérdés nem vót vszeg komoly, így a válasz sem igazán :D

evvagyokén

TÉGY!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Úgy tudom, hogy Saláék közben megoldották. Valami lakókocsis balhé lesz asszem.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio: engem elviszel?

Tetõn még van hely, de tartó nincs ;)
Tele vagyunk elvileg (Thez, Szilvi+1).

evvagyokén

TÉGY!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
3 ember összeáll, és az ország bármely pontjára menve nem kell 3 ezernél többet beleadnia a benyapénzbe. akár olcsóbb is mint egy vonat. a szállás koleszban olcsó, sátorban olcsó, a nevezés is kerül vagy 3ba maximum. max egy 10es egy verseny.
a licensz meg évente egyszeri, akinek nincs rá pénze, az... az menjen licensz nélkül hobbiban! egyszerü mint...:)
tokod nagyon jó! sok sikert a továbbiakban is hozzá:)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok bringások!
látom még mindíg megy a páldálózás Tokoddal!!!!!! Nem igazán értem miért van ez,de reklámnak jó! autópálya ide autópálya oda mi megyünk szekszárdra és szerintem aki 100 km miatt problémázik az csak enyhe kifogás keres !!!! Sátorajaújhely-nél nincs messzebb verseny( kivéve a miskolc környékiek) és oda nem reklamál senki hogy messze van! szerintem itt a fõ gond hogy kicsit irigyek a Tokodi versenyre. nálunk kifort az a dolog amit 6 éve élkébzeltünk magunknak!!! hál istennek sok más csapat próbál minket túlszárnyalni és ez azt jelentí hogy a versenyek szinvonala nõ illetve a versenyzõket kedvét meghozza a részvételre. mert ha egy versenynek az a célja hogy a versenyzõk kedvébe járjon akkor azt kedvelni fogják és minden évbe várják hogy megrendezzék.sok rendezõt sajnálok mert nem kis gond,ídõ,fáradság mindezt megvalósítani(tapasztalat) de ha minden apró dolog kialakúl akkor egy jó versenyre van kilátás! na azt hiszem ez elég kimerítõ volt! ja amit még majd el felejtettem a távolságról hogy nem az utikölcség a leg drágább egy versenybe!!!! na pátok
Tokod Team szerves tagja!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ezért megyünk helikopterrel... nincs problema ;)

málna, majd msn, megvan hogy megyünk le. csak szállás köll...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

kinek lesz a jogköre eldönteni? a versenybírónak vagy a szervezõnek?

Javaslatot bárki tehet (óvás) de döntést a bíró hoz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

UCI szabályzat ide vonatkozó része. Ez 1-1 lesz átemelve (ha végre elkészülök vele :/).

kinek lesz a jogköre eldönteni? a versenybírónak vagy a szervezõnek?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Málna!
Egyáltalán van neked kocsid? Vagy mi a f*szra kell neked az autópálya?

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Málna: Ha a te hozzá állásodat vesszük alapul, akkor mi szekszárdról nem is mennénk versenyre, mert nincs itt autópálya.Akkor gondolom tokodra sem mész, mert oda sem autópálya visz?

A sport orvosi vizsgálat ingyenes. Csak az idõdbõl kell szakítani rá egy keveset, mondjuk itt szekszárdon többet.

Sziporka, Lcs: Neketek van licenszetek?
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

egyébként tényleg jó lesz, ha be lesznek szabályok tartatva. miért lehet eltiltani valakit?

UCI szabályzat ide vonatkozó része. Ez 1-1 lesz átemelve (ha végre elkészülök vele :/).

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akinek van TB kártyája annak NEM kell fizetnie a sportorvosiért. Feltéve, hogy nem akkora ökör, hogy magánrendelõben intézi.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hálapénz na.

egyébként tényleg jó lesz, ha be lesznek szabályok tartatva. miért lehet eltiltani valakit?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ha tudjátok, hogy van licence, akkor...?
nem igazán értem mi ebben a jó

Nem elég, hogy valószinûleg van személyid a rendõr megbüntet ha nem tudod magad igazolni. Ne támogassuk már tényleg a linkeket. A licensz megléte biztosítja, hogy van sportorvosi, nincs eltiltva stb.

az orvosi vizsgálat ára egyébként nincs benne a licenszdíjban.

???
A sportorvosi vizsgálat tudtommal díjtalan.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Málna: nehogy már csak autópályán tudj közlekedni! A nagy déhás!:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Már bocs, de az egészség fontosabb....
Mikor nekem nem volt pénzem gumira, akkor nem indultam versenyen...hanem elmentem megnézni...
Ha elesik, és szétmegy a kereke, akkor meg fél évig nem teker...szal nem értem az összefüggést...
A sportorvos meg jó dolog...ha jó orvoshoz megy az ember...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsipeti,

ez a duma nem túl jó. Kétrugó, egy orvosi vizsgálatért (nekem volt labor, meg gerinc- tüdõ- szív vizsgálat is), évente egyszer. Nagy ügy, két pizzával kevesebb. Plusz szülõnek is megnyugtató.
Sok kétezer forint? Mert a bringa, és a felszerelés ingyen volt?

ez nem duma. az orvosi vizsgálat ára egyébként nincs benne a licenszdíjban.
hangsúlyoznám, hogy itt nem rólam/rólunk van szó, hanem azokról a suhancokról, akik egy gumit is alig tudnak megvenni a bringájukra. nagyon sok ilyet látni a versenyeken. nagyon sokan vannak olyanok,akik azért nem tudnak versenyezni, mert nincs lóvé arra, hogy eljusson a verseny helyszínére. nem egy ilyenrõl tudok. nekik sok a 2000 Ft.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Év elején 2 000.-Ft volt a licensz ára. Kevesebb mint a nevezési díj...

Vazze 2000ft-ot elpizzáznak 3 körben a fogasnál...meg milyen gumi 2000ft?dh-ra??
Ezt bírom, hogy bringára költenek, meg pizzára, de fogason jegyet vanni nem, meg 2000-et egy nevezési díjra nem....
Egy svájci maratonra 90 eurot kell befizetnem nevezési díjként!!
Manapság 2000 ft, sztem nem pénz...szekszárdra lejutni is többe kerül...