Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

zsolo: elhangzott már a kérdés, és te bizti tudod rá a választ. VAn olyan passzusa a szabályzatnak, ami alalpján egyáltalán be lehet adni ilyen méltányossági kérelmet? És hogy ennek mik a formai, idõi vonzatai?

köszi.

Ennyi ideig tartott míg kiderült. Lehet méltányossági kérelmet kérni és az MMTBSZSZ elnökségének jogában áll méltányossági alapon az adott szabályt módosítani, de...

...csak és kizárólag szabványos elnökségi ülés keretében - semmiképpen nem mailben illetve telefonon mint ez az adott esetben történt. Ennél fogva az adott döntés nem törvény illetve szabálykövetõ.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
én nem értem a problémát.
van április (ápr. 29-én volt az elsõ verseny),
május (2 verseny volt),
július (semmi, csak sattaratta, de nem is baj, mer dögmeleg van)
augusztus - feleslegesen szénné sûrítve (bár itt is dögmeleg lesz)
szeptember - okés
október? - ezzel mi a f**z van? elõbb sötétedik, és? ... lehet mindent elõbb is kezdeni, pl idõmérõ 10-kor, döntõ 1 kor... és nincs dögmeleg...

nemigaz, hogy nincs elég idõpont.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de legalább nem egy szakágon belül van az ütközés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor elobb utobb ugyis eljutottunk volna ide nemigaz?

most mar nem az a kerdes, hogy utni fogjak e a versenyek egymast, hanem hogy melyik melyikkel. hozza kell szokni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
http://spdh.bikemaga...ky-donovaly.htm
http://spdh.bikemaga...s/image320.html

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Nekem az a furcsa leginkább, hogy ezt az ütközést már hónapok óta lehet tudni. Miért nem korábban indult el a problémázás, miért szinte az utsó pillanatban?
Átnéztem septiben a naptárt. Szezon eleje óta összesen 6 hétvégén nem volt DH. ebbõl az egyiken a Kona tali volt, tehát mondjuk inkább 5 szabad hétvége volt. Viszont innentõl kezdve 2 szabad hétvége lesz. A mostani és szept 9-10, amikor VK van Schladmingban.
revideálok ;)
Volt EB is és Zagreb, maradt 2 szabad hétvége. Ráadásul mostani hétvégén Maribor lesz.
Szóval sztem eljutott arra a szintre a szakág, amikor lassan több verseny van, mint hétvége.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Á!! Én nyaralásból egybõl megyek Tokodra! Rendesen ünnepelni fogunk. Bár a bicskei különítményt mindig fel lehet ismerni.
Visszamentem országútizni, már nincs is össztelósom, de a haverok még mindig a dh szekcióból vannak.

Rocsi: az egyik buli, a másik kupafutam. én erre gondoltam

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Bocs Pézsé! De még hozzászólnék az elõzõekhez.

Most tényleg azon megy a vita, hogy egy dh buli egybeesik egy 4× Magyar Kupával? Nevetséges.
Ennyi erõvel egybeesik két országúti versennyel, egy utcai gyorsulásival, az úszó EB-vel és a szülinapi bulimmal is.

nagy az átfedés a két tábor között. ráadásul a magyarszéki szervezõk nagy része dh-zik is, tehát õk is kimaradnak a versenybõl.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze, ez ilyen burkolt dolog volt, nemsokára jön a kivánságlista is:)

hétvégén volt a CC OB is azt hiszem egyszerre a DH-val.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Csak azért írtad, hogy "kívánjunk neked még sok ilyen szép napot" ?
:D :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bocs Pézsé! De még hozzászólnék az elõzõekhez.

Most tényleg azon megy a vita, hogy egy dh buli egybeesik egy 4× Magyar Kupával? Nevetséges.
Ennyi erõvel egybeesik két országúti versennyel, egy utcai gyorsulásival, az úszó EB-vel és a szülinapi bulimmal is.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
http://siralyok.uw.hu/ 5-6-án lessz egy DH verseny.
Elõtte mi csinálunk háziversenyt a Kalapácsban Sajószentpéteren.
Juli 29-30-án

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
beszélgetni lehet, sõt javallott is, de csak azután, hogy a hivatalos eljárást betartjuk. ez az alap.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
én tudom a varázsszót: beszélgetni...
nem a Zsolón keresztül, meg a fórumon üzengetni egymásnak, hanem telefonszámot cserélni és egymást közt egyeztetni, és nem csak ez a két csapat közt, hanem a többieket is belevonni.És ehez még sok pénz se kell csak egy müködõképes telefon, vagy egy jól sikerült pizzázás, valamelyik téli estén.
És máris nincs probléma.
Kicsit szomorú vagyok, hogy az országút után a dh-ban is elment a szervezõk esze...
Persze könnyebb megsértõdni, és nem csinálni semmit, mint belátni azt, hogy vazze egyfelé megyünk mehetnénk együtt is.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
a legközelebbi DH verseny mi lessz?
mikor és hol?
elõre is köszi!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

2006 03 30-án írtam nektek. UGYE?????
Épp ment a vita az idõpontokról, ha jól látom akkor mindenki l.......ta ! ugye ??? asszem ez még bõven tavasz volt. most pedig nekünkestek, na neeee. Miért kell ezt eljátszani velünk ,ja és utána jön a Pest közelsége.
Nagyon szivesen szolgáljuk a bringásokat és ezért támadtok. (ez nem szép) !
sajnálom. Lui.

tavasszal már rég meg kellene lennie a versenynaptárnak, nem pedig idõpontokon vitatkozni.
írjátok, hogy titeket nem érdekel a bevétel. de ugye azért ti sem vagytok annyira elengedve, hogy még fizessetek is azért, hogy versenyt rendezhessetek? mert most Qkiék erre kényszerülnének, miattatok.

nagyon tisztellek benneteket azért a lelkesedésért, amivel és ahogy évek óta csináljátok a versenyeiteket, ezért is sajnálom a kialakult helyzetet. de el kell,hogy ismerjétek, hogy ti hibáztatok.

valahogy próbáljuk megoldani a kialakult helyzetet, hiszen a két leglelkesebb versenyszervezõi gárda van kutyaszorítóban!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Tisztelt mindenki!
Ezt Lajos kollégám március 30án írta be ide a fórúmra(226-os oldal)!Mindenki b***ott javaslatot adni de ilyenkor már könnyû fikázni a másik csapatot...és nem kell irni hogy én nem láttam én nem olvastam mert ennyi erõvel misem láttuk a naptárban...meglett kérdezve kinek mi a javaslata!!!Egy ember nem vette a fáradságot hogy mondjon egy dátumot!
...

ez egy fórum.ha ide beírsz valamit, az nem számít hivatalosnak, és nem fog bekerülni a hivatalos versenynaptárba sem. mivel oda évek óta nem vagytok hajlandóak regisztrálni, innentõl fogva nehezen védhetõ az álláspontotok. azért nem vette senki a fáradtságot, hogy idõpontot mondjon, mert feltételezték rólatok, hogy van annyi eszetek, hogy megnézitek a versenynaptárt. vagy csak felhívjátok Zsolót.

"ennyi erõvel misem láttuk a naptárban" láthatatlan tintával írták?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nem a viszonyt, a méretet gondolta. Nem írták és nem úgy írták, hogy szégyeld el magad. És szó sem volt amcsi mániáról. Figyelmetlen olvasás miket von maga után...

Sajnálom, h ide jutnak kedves emberek, akik jót akarnak és tesznek vmit. Ilyenkor kell inkább kompromisszumolni, pláne ha már sok energiát belefektettetek. Kérlek titeket, h vizsgáljátok meg, van-e arra lehetõség, h mindkét verseny megmaradjon nekünk. A két mocogós vénemberemben bízok, h próbálkoznak másik idõpont keresésében. És akinek könnyebb megvalósítani, az szervezi át. Én nem látok lehetetlent, megpróbálnám. Ez jár a legkevesebb rosszal.
Meg mi van azokkal, akik mindkettõn indulnának. Nem vagyunk olyan sokan.
az észmentes nõnemû...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Clio: nem a világ túlsó végén vagyunk, mi lenne veled mondjuk az usa-ban. Az a baj rajtad kívûl más is így gondolja

Mint említettem én fõként nézõ vagyok, akit magyar viszonylatban a DH érdekel inkább. Nem fogom ezért szégyelni magam ;). Sztem az itthoni viszonyokat ne hasonlítsuk az USA-hoz. Mellesleg nem vagyok nagy amerikafan.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kezd izgalmassa valni a dolog :)

szal jovore mar tuti hogy nem szervez senki egymasra, mert nem lesz egy verseny se? :chin: nema skacok

amugy az tenyleg nem enyhito tenyezo, hogy a ket verseny nem ugyanolyan szakag? mert pl engem mai allasomban egyikse erdekelne, ha egy maraton is azon a hetvegen lenne, tuti inkabb oda mennek. szal ez nem ilyen, hogy

tokod <- dehasok :siema: forkrosszosok -> magyarszek

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F