Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

3. Kalapács DownHill Találkozó 2006 julius 29-30

Verseny helyszine: Sajószentpéter (Kalapács dûlõ)

Program:

2006. július 29. (szombat):
Gyalogos pályabejárás, szabadedzés

2006. július 30. (vasárnap):
08:00 - 13:00 Edzés
09:00 - 12:00 Nevezés
14:00 - Idõmérõ
16:00 - Döntõ
18:00 - Eredményhirdetés

Kategóriák:
Junior 1 (14), Junior2 (18), Felnõtt, (18+)

Nevezési díj
2 db csokoládé (1db táblás, és 1 db egyéB)
Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, STB csokoládé

Díjazás:
A kategóriánként a nevezéskor összegyûlt csokoládé. egyébb kacatok.

Támogatók:
Bluefish Computers Miskolc, Ramker, Redline, Pézsé :D

Szállás:
Harica Apartmanház
Tel: (48) 521-060, (20) 952-5654
Fax: (48) 521-061
Hotel Fremon
Tel: (48) 411-212, (30) 228-3690 Fax: (48) 512-911
Vagy:
A pálya aljában ingyenesen sátorban Feltöltött kép

Infók:
MO.-térképen
Sajószentpéter Várostérkép
Pályaleírás
Pályaképek

Útvonal a pályához

Egyéb infók / Elõnevezés: (Szükséges adatok Név, Születési idõ, Lakótelepülés, (Egyesület ha van). Ezeket küld el Pézsé-nek, ezzel megkönnyíted a munkánkat!)
Polnai Zsolt-nál (Pézsé) 20/261-26-20
E-mail Msn: pzs.peterdh@freemail.hu

Nevezési feltételek:
Felszállítás nem megoldható. Mentõ 3percen belül van!
Bukósisak használata kötelezõ, egyéb védõfelszerelés erõsen ajánlott. Védõital beszerzése kötelezõ a hõség miatt. A versenyen mindenki saját felelõsségére indul. A program változás jogát fenntartjuk. A versenyen bekövetkezõ sérülésekért, anyagi károkért felelõsséget nem vállalunk. Nevezés után csokit nem adunk vissza! A nevezéssel hozzájárulsz, a versenyen készült film és képanyagon történõ megjelenéséhez, és azokkal kapcsolatban semmiféle követelésekkel nem élhetsz. A leírtakat tudomásul vettem, a pályabírók utasításait betartom, és elfogadom,
hogy be nem tartásuk esetén a rendezõség megtagadhatja a rajthoz állás jogát.

Sikeres versenyzést kíván a Peterd DH Team!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
pataki@juropnet.hu
Tokod Team szerves tagja!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
rider1: ha jó látom nem én írtam a végén azt a pár sort, ez van mikor figyelmetlenûl olvas el valaki valamit.A társam pöccent be, teljessen jogosan, neki is tele a cipõje. Lehet 1 kicsit eltúlozta boccs érte.

Tokod team-nek jó 7végét a verseny napján! Nem a lóvéról szól a mi versenyeink 1 párszor leírtam már, hanem az indulók számáról! Azthiszem nem értitek a problémáinkat.

rider1

rider1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Kedves QKYQMBUno1! Én amit írtam azt teljesen barátságos, higgadt, kultúrált, tisztelettudó hangnemben írtam. Amint látom teneked nem igazán megy ez a fajta beszéd. Egyébként én beleírtam hogy semmi konkrét dolgot nem akarok mondani hanem csak a véleményem osztom meg mindenkivel. Sajnálom ha neked ez másképp jött le belõle, de azért szerintem nem kéne ilyen felháborodott trágár hangnemben írnod!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

xaxtok bringások.

Kérek egy mailcímet illetve telefonszámot amin meg lehet benneteket keresni!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a baj, hogy még mindig nem értitek a lényeget.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
xaxtok bringások.
QKYQMBUno1 nem akarlak bántani de mi is itt a kérdés? egy full amatõr verseny egy kupa futammal szemben? kicsit vicces a dolog. átrágtuk mi is a dolgokat és az ídõpont marad! tavasz óta ez az ídõ pont maradt és már késõ áthelyezni. inmáron sokadik szám szerint a 12. verseny lessz itt Tokodon és a tapasztalat azt mutatja hogy simán elférne mellette a másík verseny is. ti attól féltek hogy túl kevesen lesztek mi meg hogy túl sokan! a pénzrõl ne beszéjünk mert hiába vannak 180 itt az 500 ft nevezésí díj éppen arra elég de valószínüleg kevés hogy a saját fizzetésembõl beinvesztált pénz visszajöjjön.
De a versenyzõkért mindent.
Tokod Team szerves tagja!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Sajnos!!!-de
más hogy is lessz még...
És talán mások is észbe kapnak!!!
www.outlawriders.fw.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo...

Gábor! Ahogy a telefonban is elmondtam, magánemberként és szakmailag is tökéletesen egyetértek veled, de semmiféle lehetõsége nincs az MMTBSZSZnek arra, hogy a saját versenyrendszerén kívüli rendezõkre hasson :(

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Zsolo: igen a fõtitkárral beszéltem, igen is kértem tõle infót , mivel igen is sok veszteni valónk van (a tavai évbõl tapasztaltakból) A keddi napig kértem választ, õ azt mondván, hogy utána néz! Nagyon sajnáljuk, ha nem fog összejönni a verseny, de 20 emberrel nem vagyunk hajlandóak versenyt rendezni. Milyen veszteség vólt (gondold át) a 4x class2-es verseny nem összejötte(nem anyagi) részünkrõl. Én (mi) letettünk már ebben a spórtban épp eleget ahoz, hogy megérdemeljünk 1 zavartalan 7végét. (és nem csak mi, hanem a szexárdiak, komlóiak, stb.). A déli stábnak csak keresztbeszervezés vólt. Tele a f....., azt hiszem a többiek nevében írhatom.Mi magyarszék team állunk elébe minden kihívásnak, megpróbálunk mindig helytálni, mind szervezésben, mind pálya minõségben. Személyünk szerint betelt a pohár( a tavai évek után fõleg) nem rendezünk, ha kedden nem kapunk érdemleges választ! Sem most2006-ban, hanem a távoliakban sem. Mi tudunk és akarunk is versenyezni, felkészûlni, van saját DH,4X pályánk, csak a többieket sajnáljuk, kik szivesen eljönnének hozzánk( ja és ez nem a lóvéról szól). Eddig mindig veszteségesen jöttünk ki, tudomásom szerint az egész déli team ezen a sórson volt. A többi "buli" rendezõnek kellene elgondolkodnia. Nekünk meg azért, mi a f....nak kell pályázni a szövetségnél 1-1 versenyre, ha arra kersztbeszerveznek!
Ennyi
Matyi_Qmbu:Rider1: rendezz már versenyeket(4X,DH), és rájössz mivel jár! Retgeteg utánajárás, infó hegyek, 1esztetés hegyek,de ha nem rendeztél még 1et sem, mi a fa,,t írsz hü..eségeket.MI!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ui.:HA keddig nem érkezik a szövetségtõl válasz a dologra, Magyarszéken nem lessz verseny!-és ez nem csak mostani versenyre értendõ!!a többieknek RESPECT!!!Feltöltött kép(MAtyi_qmbu)

Milyen válasz? Milyen kérdésre? Kinek küldted / küldtétek?

dhlaczko

dhlaczko

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
[quote name='QKYQMBUno1']
HI Rider 1!!!
Neharagudj de amit most írtál az részben elég nagy hülyeség!Mert ha megkérdezel egy 100%ig DH-s ridert az valószínüleg nem 4x-el, de ez fordítva nem igaz, mivel majdnem minden emberke sõt talán minden 4x-es DH-zik is egyben!!És már ott is a rászervezés!!..és ez nem egy f.sza dolog!!

Hello!
Szerintem meg aki 4x-es nem hinném hogy a tokodi DH buli hétvégét válassza egy 4x magyar kupa helyett!!!De tévedni emberi dolog szal nem kötöszködök lehet hülyén látom!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás

Bocs Pézsé! De még hozzászólnék az elõzõekhez.

Most tényleg azon megy a vita, hogy egy dh buli egybeesik egy 4× Magyar Kupával? Nevetséges.
Ennyi erõvel egybeesik két országúti versennyel, egy utcai gyorsulásival, az úszó EB-vel és a szülinapi bulimmal is.

Nem egészen ennyi a probléma!!!Amúgy meg boldog szülinapot, az országúti versenyt meg válasszuk szét az extrém világtól

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Egyébként szerintem minden bringásnak saját döntése hogy 4cross vagy dh versenyre akar menni ez az egész nem vita tárgya, a dh-sok Dh-ra mennek a crossosok pedig 4cross versenyre.

HI Rider 1!!!

Neharagudj de amit most írtál az részben elég nagy hülyeség!Mert ha megkérdezel egy 100%ig DH-s ridert az valószínüleg nem 4x-el, de ez fordítva nem igaz, mivel majdnem minden emberke sõt talán minden 4x-es DH-zik is egyben!!És már ott is a rászervezés!!..és ez nem egy f.sza dolog!!

Ui.:HA keddig nem érkezik a szövetségtõl válasz a dologra, Magyarszéken nem lessz verseny!-és ez nem csak mostani versenyre értendõ!!a többieknek RESPECT!!!Feltöltött kép(MAtyi_qmbu)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
http://www.dalmamag.hu
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sziasztok

Tudja valaki esetleg, hogy mikor és hol lesz a legközelebbi downhill verseny? (Magyarországon)
Vagy esetleg olyan oldalt, ahol ezekrõl és hasonló kerékpáros megmozdulásokról rendszeresen tájékoztatnak?
Elõre is köszönöm
Jani

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Kecskés Andi lett a 3. :) Mármint a CC-n :D
"Mit életünkben teszünk, az örökké valóban visszhangzik"

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ha egyszer nem volt joga elindulni, akkor teljességgel mindegy, h kibõl csinálunk bajnokot. És nem hiszem, hogy "nem gondoltak bele", mit vonhat ezen cselekedetük maga után. Csak sz@rtak bele, kicsit hõzöngenek páran, aztán majd megnyugszanak a kedélyek, elfeledi a sztorit a tömeg.
Az viszont tény, hogy gyorsabb volt. De akkor sincs joga az OB címre.
az észmentes nõnemû...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ennyi ideig tartott míg kiderült. Lehet méltányossági kérelmet kérni és az MMTBSZSZ elnökségének jogában áll méltányossági alapon az adott szabályt módosítani, de...

...csak és kizárólag szabványos elnökségi ülés keretében - semmiképpen nem mailben illetve telefonon mint ez az adott esetben történt. Ennél fogva az adott döntés nem törvény illetve szabálykövetõ.

most az a csunya, hogy ha lepsz ezek alapjan erre valamit, akkor az a Zsofi ellen iranyulo tamadasnak lesz betudva, es percek alatt valsz kozellensegge.

az a gaz az egeszben, hogy azok akik ezt a kerelmet "beadtak" nem gondoltak bele abba hogy mit csinalnak, es hogy az ilyen nem gyengen visszas helyzetet szulhet.

persze meg lehet ugy is kozeliteni a dolgot, hogy O volt a gyorsabb, akkor most miert akar valaki torvenyessegi meg szabalyossagi alapon bajnokot csinalni a Dalmabol.. de ez rohadtul nem fair. szerintem.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Lcs: Szekszárd volt az elsõ idén április 8-9.

Qukival egyet értek és meg is értem õket.

Én is mennék tokodra is meg magyarszékre is, most döntés elött állok, sajnos.
Szerintem is a tokodiakat terheli a felelõsség, ugyanis a hivatalos versenynapotár márc 30 elött elérhetõ volt. Nekik kellett volna ezt figyelembe venni.

Ez szép, a déli régióban nem marad egy versenyrendezõ sem talpon (nálunk a pálya területét fenyegeti az erdészet, magyarszék nem mentesül az állandó rá szervezésektõl, komlóval meg mindig a távolság a baj, hihetetlen) , legalább a fõvárosiak nagy részének már nem kell azon nyûglõdnie, hogy arra nincs autópálya, meg messze van...

Üdv Nagy Dani Pupák
FanatiX