Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Tiszelt nagyérdemû! ez úton közlöm veletek hogy a 11. Tokodi dh el lessz halasztva. ídõpontot nem tudunk de ahogy eddig szokás tuti beleköt valaki.

:( már csak arra leszek kíváncsi hogy elmegy-e az a sok sok ember a 4X versenyre...
mondjuk úgylegyen hamár nem ütközik semmivel!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Pocok!! Ez lesz a Te versenyed :D

Megyunk? :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
úgyis ütközni fog, ha mást nem vagy országúti vagy cc-vel, várom már a morgást.
kár:(

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Tiszelt nagyérdemû! ez úton közlöm veletek hogy a 11. Tokodi dh el lessz halasztva. ídõpontot nem tudunk de ahogy eddig szokás tuti beleköt valaki.
Tokod Team szerves tagja!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
á, nincs mogyis csipsz... :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

3. Kalapács DownHill Találkozó 2006 julius 29-30

Nevezési díj
2 db csokoládé (1db táblás, és 1 db egyéB)
Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, STB csokoládé

Díjazás:
A kategóriánként a nevezéskor összegyûlt csokoládé. egyébb kacatok.

Pocok!! Ez lesz a Te versenyed :D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
No de melyik FB-nek? MMTBSZ? Kontaktok küldesz priviben? Levelezési cím vagy ilyesmi. Azért kérdeztem, hogy kik az igenesek, mert nem szeretném, ha a végén te ütnéd meg miatta bokod, holott másnak kéne.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Van arra valami lehetõség, hogy én, mint "versenyzõ" valamilyen módon panasszal forduljak valamilyen szervhez annak érdekében, hogy ez a dolog kivizsgálásra kerüljön? Nem bíróságra gondolok. MMTBSZ FB, vagy MKSZ FB?

Igen, írsz nekik levelet...

Van-e rá mód, hogy kiderüljön, hogy kik szavaztak igennel, hiszen övék a tényleges felelõsség. Bár, mint ahogy a törvény mondja, a szabály nem ismerése nem mentesít.

Az egész szavazás módja szabályellenes, mindegy mi a szavazat...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Ebben a részében teljesen igazad van. Erre valóban nem gondoltam.
Van arra valami lehetõség, hogy én, mint "versenyzõ" valamilyen módon panasszal forduljak valamilyen szervhez annak érdekében, hogy ez a dolog kivizsgálásra kerüljön? Nem bíróságra gondolok. MMTBSZ FB, vagy MKSZ FB?
Van-e rá mód, hogy kiderüljön, hogy kik szavaztak igennel, hiszen övék a tényleges felelõsség. Bár, mint ahogy a törvény mondja, a szabály nem ismerése nem mentesít.

evvagyokén

TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Sztem vegyél. Tarts ki, és állj a sarkadra. Lesz, aki támogat és csak ezzel kell foglalkozni.

Mint azt pont a te kérdésedre kiderítettem egy olyan szervezetrõl beszélünk ami néhány esetben törvénytelen / szabálytalan keretek között hoz döntéseket és nem biztos, hogy ott szeretnék lenni mikor el kell vinni a balhét...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

már azon is gondolkozom, hogy részt vegyek e az MMTBSZSZ munkájában a továbbiakban...

Sztem vegyél. Tarts ki, és állj a sarkadra. Lesz, aki támogat és csak ezzel kell foglalkozni.

evvagyokén

TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Eisi már hamarabb lemondot, de itt megerõsítette.

Tudom, hogy csak megerõsítette, de akkor is...

Gondoltuk Pupákkla, hogy jelölünk téged a helyére ;).

Én ennek (http://forum.bikemag...&postcount=5488) köszönhetõen már azon is gondolkozom, hogy részt vegyek e az MMTBSZSZ munkájában a továbbiakban...

Az is "vicces" volt, ahogy egyesek utána Minõsítették Eisit. Aztán a Bodor Ádámot is minõsíthetelen módon "lesajnálták". A "hagyományos" szakágban érdekesen mûködnek a dolgok. Valahogy mindig arról a területrõl jöttek a bekiabálások. A fõtitkáruk megsúgta, hogy amíg nincs legalább egy leltára az MKSZ-nek arról, hogy mi az övé, addig nem is kapják meg :D.
4. negyedévben rendkívüli közgyûlés várható.

Hallottam néhány elég riasztó tendenciát.

Ja, jasnái kiírás:
http://dalmamag.hu/a...06-julius-28-30

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Én úgy hallottam volt ott más is, pld Eisenkrammer leköszönt :(

Eisi már hamarabb lemondot, de itt megerõsítette. Gondoltuk Pupákkla, hogy jelölünk téged a helyére ;).
Az is "vicces" volt, ahogy egyesek utána Minõsítették Eisit. Aztán a Bodor Ádámot is minõsíthetelen módon "lesajnálták". A "hagyományos" szakágban érdekesen mûködnek a dolgok. Valahogy mindig arról a területrõl jöttek a bekiabálások. A fõtitkáruk megsúgta, hogy amíg nincs legalább egy leltára az MKSZ-nek arról, hogy mi az övé, addig nem is kapják meg :D.
4. negyedévben rendkívüli közgyûlés várható.

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

ÁÁÁÁ
nem is feltételeztem hogy lejönnél de ha igen akkor Krisztával mecscselhettek eggyet a 4 csokiért!!

nem ígérek semmit, de azt bizztosan;). Ha lenne utas, akkor talán, de kéne edzenem maratonra is és ez az egyetlen szabad hétvégém, amikor el tok menni túrázni.

evvagyokén

TÉGY!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

pézsé: nõi kategória nincs? ;)

ÁÁÁÁ
nem is feltételeztem hogy lejönnél de ha igen akkor Krisztával mecscselhettek eggyet a 4 csokiért!!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Móka és kacagás volt :D

Én úgy hallottam volt ott más is, pld Eisenkrammer leköszönt :(

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
pézsé: nõi kategória nincs? ;)

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Egyébként tegnap volt az MKSZ éves közgyûlése. Ennyi hisztis kisgyereket régen láttam egy légtérben. Móka és kacagás volt :D

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Hány ember menne el a 4x kupafutamra, ha nem lenne akkor másik verseny? Azon a 20-on kívül, aki tavaly is ott volt? Mennyi az a minimális versenyzõszám, amire már "érdemes" versenyt szervezni, ha nem a pénzrõl van szó?
De így valóban megoldódik az egymásraszervezések problémája, kár, hogy visszalép a sport arra a szintre, amikor öröm volt, ha egyáltalán volt verseny.

És télleg jobb lenne, ha Tokod szeptember-októberben lenne, mert halál lesz ilyen hõségben feltolni.

evvagyokén

TÉGY!

rider1

rider1

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
én nem tudom hogy ki írta de nem is érdekel. abszolut nem akarok senkivel veszekedni rosszban lenni.