Tiszelt nagyérdemû! ez úton közlöm veletek hogy a 11. Tokodi dh el lessz halasztva. ídõpontot nem tudunk de ahogy eddig szokás tuti beleköt valaki.

mondjuk úgylegyen hamár nem ütközik semmivel!
Tiszelt nagyérdemû! ez úton közlöm veletek hogy a 11. Tokodi dh el lessz halasztva. ídõpontot nem tudunk de ahogy eddig szokás tuti beleköt valaki.
3. Kalapács DownHill Találkozó 2006 julius 29-30
Nevezési díj
2 db csokoládé (1db táblás, és 1 db egyé
Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, STB csokoládé
Díjazás:
A kategóriánként a nevezéskor összegyûlt csokoládé. egyébb kacatok.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Igen, írsz nekik levelet...Van arra valami lehetõség, hogy én, mint "versenyzõ" valamilyen módon panasszal forduljak valamilyen szervhez annak érdekében, hogy ez a dolog kivizsgálásra kerüljön? Nem bíróságra gondolok. MMTBSZ FB, vagy MKSZ FB?
Az egész szavazás módja szabályellenes, mindegy mi a szavazat...Van-e rá mód, hogy kiderüljön, hogy kik szavaztak igennel, hiszen övék a tényleges felelõsség. Bár, mint ahogy a törvény mondja, a szabály nem ismerése nem mentesít.
evvagyokén,
Mint azt pont a te kérdésedre kiderítettem egy olyan szervezetrõl beszélünk ami néhány esetben törvénytelen / szabálytalan keretek között hoz döntéseket és nem biztos, hogy ott szeretnék lenni mikor el kell vinni a balhét...Sztem vegyél. Tarts ki, és állj a sarkadra. Lesz, aki támogat és csak ezzel kell foglalkozni.
már azon is gondolkozom, hogy részt vegyek e az MMTBSZSZ munkájában a továbbiakban...
evvagyokén,
Tudom, hogy csak megerõsítette, de akkor is...Eisi már hamarabb lemondot, de itt megerõsítette.
Én ennek (http://forum.bikemag...&postcount=5488) köszönhetõen már azon is gondolkozom, hogy részt vegyek e az MMTBSZSZ munkájában a továbbiakban...Gondoltuk Pupákkla, hogy jelölünk téged a helyére
.
Hallottam néhány elég riasztó tendenciát.Az is "vicces" volt, ahogy egyesek utána Minõsítették Eisit. Aztán a Bodor Ádámot is minõsíthetelen módon "lesajnálták". A "hagyományos" szakágban érdekesen mûködnek a dolgok. Valahogy mindig arról a területrõl jöttek a bekiabálások. A fõtitkáruk megsúgta, hogy amíg nincs legalább egy leltára az MKSZ-nek arról, hogy mi az övé, addig nem is kapják meg
.
4. negyedévben rendkívüli közgyûlés várható.
Én úgy hallottam volt ott más is, pld Eisenkrammer leköszönt
evvagyokén,
ÁÁÁÁ
nem is feltételeztem hogy lejönnél de ha igen akkor Krisztával mecscselhettek eggyet a 4 csokiért!!
evvagyokén,
pézsé: nõi kategória nincs?
Én úgy hallottam volt ott más is, pld Eisenkrammer leköszöntMóka és kacagás volt
evvagyokén,
evvagyokén,