Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Itt jelentkezésnél nem volt ilyen h "Saját felelõsségre indulok a versenyen...blablabla"?

gege000

gege000

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Ribo abba esett hogy eltört alatta az ugarto...ebböl adodoan lecsuszott a lábárol a pedál...

aki látta tuggya mitörtént...nem a ribo hibája..
"Nálunk nem menö a foci"

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

miért volt illegál ?

Úgy tudom nem egyeztettek megfelelõen az erdészettel, és nem bólintották rá a kijelölt pályára.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Vagy amiatt esett le eleve a laba, mert szetment epp alatta az ugrato ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Asszem 1-2oldallal visszáb linkeltek egy képet ahol a lába lecsuszott a pedálról és amiatt esett.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Nem az ugrató volt rossz hanem az,hogy lecsuszott a lába a pedálról.
Ha olyan rossz lenne akkor h tudott 150ember átmenni rajta?

Oh, ok, úgy tudtam eltört az ugratón egy deszka. Akkor visszavonva. Már ha valóban csak kacsa volt ;) Ami meg a szervezetlenséget illeti, szinte minden versenyük ilyen. Például a mai XC versenyen a 20km-esnek kiírt pálya valójában 16km volt, a 40-es pedig 32.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Nem az ugrató volt rossz hanem az,hogy lecsuszott a lába a pedálról.
Ha olyan rossz lenne akkor h tudott 150ember átmenni rajta?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
a versenyrõl a HHH DH-ról csak annyit: szervezetlennek találtam,tele volt csuszkával (bár a rendezõ állítása szerint 12éve rendez) komunikáció a bírók közt 00, semmi nem volt, nem láttam, ásványvíz start-cél közt 00,ami szerintem nem lett volna költség és jól jött volna,a pálya futamonként átszallagozva(szerintem gáz volt), akadály a versenyzõ alatt kettészakad(Ql), én nem hagynám a helyébe annyiba.Amúgy azt sem értem ,hogy milyen az az új szokás, hogy a verseny elött kötelezõ 2szer lemenni a pályán mikor full cc volt a pálya. Ez csak az én véleményem volt, és fenntartom.Amúgy 1 jót bringáztam
www.outlawriders.fw.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Megnéztem a videót, nem kicsit durva :( Nem is tudom... ha egy szarul épített ugrató miatt törném így rommá magam, lehet lenne egy-két szavam a szervezõkhöz, mivel egyértelmû a felelõsségük. És valami nagyon lenyûgözõ válaszreakciót várnék, különben kerítenék egy ilyen ügyekben járatos ügyvédet, és szétperelném a seggüket. Azért ez kicsit komolyabb dolog annál, minthogy egy "reméljük jobban lesz a sérült" beszólással el lehetne intézni a részükrõl. Én ezt túl cinikusnak találom. Persze lehet, hogy nem sok pénzük maradt, miután az illegálisan kijelölt pálya miatt sok százezerre büntették õket...

miért volt illegál ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Megnéztem a videót, nem kicsit durva :( Nem is tudom... ha egy szarul épített ugrató miatt törném így rommá magam, lehet lenne egy-két szavam a szervezõkhöz, mivel egyértelmû a felelõsségük. És valami nagyon lenyûgözõ válaszreakciót várnék, különben kerítenék egy ilyen ügyekben járatos ügyvédet, és szétperelném a seggüket. Azért ez kicsit komolyabb dolog annál, minthogy egy "reméljük jobban lesz a sérült" beszólással el lehetne intézni a részükrõl. Én ezt túl cinikusnak találom. Persze lehet, hogy nem sok pénzük maradt, miután az illegálisan kijelölt pálya miatt sok százezerre büntették õket...

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Sziasztok
Ha jól látom, a legközelebbi versenyünk a Putnok dh lesz.
Vonattal Budapestrõl 1 átszállással lehet megközelíteni a keletibõl indulva.
Jó elõre szeretnék igényelni eligazító térképet vagy leírást, hogy ne a versemy elõtt 1 nappal kelljen ezzel feltartsam a türelmes fórumozó dh-s társaságot! :)
elõre is köszönöm a segítséget
Jani

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
köszzi köszzi, csak azért mert ha véletlenül vonatra kénszerülök akkor nem sok kedvem lenne hintalóval kilómétereket tekerni verseny elõtt
ezért picit meredek a Magyarszék meg a Komló, sztem
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Na találtam a mánfai CÉL közelében is két vendégházat!!!

Mánfa - Muskátlis Vendégház: 70/244-3432, 70/527-7673
Mánfa - Romantyk vendégház: 72/484-848, 30/224-3093

Cs.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Sziasztok!
A Mecsextrém DH verseny.
Szállásokkal az alábbi infóim vannaik:

Komló - Kollégium: 72/481-652
Komló(Sikonda) - Fenyves Kemping: 72/481-981
Komló - Hotel Béke sziget: 72/581-098

Magyarszék - Pálma Vendégház: 30/499-2134
Magyarszék - Rauch Szállás: 30/485-8603

Sajnos a pálya közvetlen közelében tudtommal max sátrazni lehet, de ezek is csak néhány kilométerre vannak a Mecsextrém Parktól.

Cs.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
szálásinfo pécsi versenyhez? úgy a pálya közelében...tud valaki valamit?
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Porpy

Porpy

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
sziasztok,
annyi sok szép képet találtam HHH DH ról, de hogy egyen sem tudtam rajta lenni:) legalább a videón egy pillre, ha vkinek lenne képe az elit férfi 24 es versenyzõrõl plíz küldjön linket vagy e-mail-en, egy képpel is beérném már, porpy.tamas@hotmail.com köszi
Ribo esése hajmeresztõ én is gyors felépülést kívánok neki, és a többieknek is akik megsérültek, egyébként nekem meg megreped az ujjam, az köcsög fa ami beugrott elém:):):)

"Éld úgy az életed, hogy jobb legyen mint képzeled"

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Tényleg nagyon durva, hatalmasat bukott. Remélem mihamarabb meg gyógyul.
Cs.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Vole köszi a képet!
videó az eséssel... kirázott a hideg mikor néztem...

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Az elõbb lemaradt a melléklet, de talán most sikerül felraknom:

3400 Kolibri SC
Mezõkövesd Ferenc út 16.
Tel : 49-312 656
Mobil: 06-30-944 8152
E.mail.:daktrade@vipmail.hu

Megrendezzük a 4 futamból álló Bükk Kupasorozatot, amelyen az összes versenyszámban legjobban teljesítõ versenyzõ nyeri el a Bükk Királya címet, a vándorkupát, és a hozzá tartozó jutalmat .A kupasorozat nincs kategorizálva, bárki elnyerheti a címet, de mind a 11 futamban jól kell teljesítenie annak aki a végén a Bükk királya szeretne lenni
A Magyar Kupafutamok a szabályzatban leírt módon lesznek pontozva de a Bükk kupa külön pontszámítással történik
Flaxon Bükk Királya Kupasorozat 2007
1-es verseny: Bükkzsérc
- Neve : II Flaxon-Bükk Királya Kupa) Bükk Kupa I ford
-Típusa : Downhill, 4-Cross,
-Kategóriája: „Magyar Kupafutam”
-Idõpontja: 2007 06 08-09-10
-Bükk Kupa betétszám:Dual Slalom nappali futam, Dual Slalom éjszakai futam
2-es verseny: Bükkszentkereszt
- Neve : Bükk Kupa II.ford
-Idõpontja: 2007 06 23-24
-3 as verseny: Cserépváralja Ranglista verseny
- Neve : III Flaxon-Bükk Királya Kupa) ) Bükk Kupa III ford
-Típusa : Kanyon Downhill,
-Kategóriája: „B” kat Ranglista
-Idõpontja: 2007 07 14-15
-Bükk Kupa betétszám: Rövidpályás Downhill futam
4-es verseny: Bükkzsérc
- Neve : III Flaxon-Bükk Királya Kupa Bükk Kupa IV ford
-Idõpontja: 2007 08 18-19-20
-Bükk Kupa betétszám:Dual Slalom nappali futam, Dual Slalom éjszakai futam

Tóth Béla
Kolibri-FlaxonDH Team

Május 12.Bükkzsérc DH,4x pályatesztelõ .Mindenkit várunk, mondja el véleményét.Teljesen új DH nyomvonalakat jelöltünk ki .Sok épített, és mesterséges elemekkel.Kötetségektõl mentes napot tervezünk, és a véleményetekre alapozva ha kell módosítunk a pályán, hogy jobb legyen .
Aki úgy gondolja hogy jön, kérem elõtte hívjon fel, mert felszállító autót úgy kell rendelnem .

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Valahol, valamikor még úgy volt, hogy máj 12.-én lesz Bükkszentkereszt, de mér régen nem így van, ugyanis menetközben történt egyeztetések, és egy másik verseny javára a Bükkszentkereszt versenyidõpontja megváltozott jun 23-24-re .Az már más kérdés, hogy az a verseny aminek a javára eltoltuk az idõpontot elmarad, de volt már ilyen.

Az általunk szervezett versenyek az alábbiak lesznek:

TÁMOGATÓK: