Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Máshova nincs felrakva? mert ez a kep.tar annyira foss:S alig nyitja meg lassú is:S

Valóban az...
Tudsz vmi jó oldalt ahov érdemes tölteni?
Sok tárhellyel.

Mert akkor feltolom oda.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Máshova nincs felrakva? mert ez a kep.tar annyira foss:S alig nyitja meg lassú is:S

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Itt találhattok még képeket a hétvégi HHH-i versenyrõl:
http://kep.tar.hu/jezsopeti/50470519#2

Amugy a verseny jó volt, bár tényleg tekerõs volt a pálya.
Mondjuk ez engem nem bántott igazán.
A felszállítással személy szerint nem volt gondom, és amit LCS alább irt azzal teljesen egyet tudok érteni.

Igazából csak a maszírozó csini csajok hiányoztak.
Node legközelebb majd viszünk egy szekérnyit. :D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
mi van rocsi,elgurult a gyógyszered?! Láttam 1 két dh pályát már én is,de ennyire"egyeneset" nem, ha púlózól, akkor én is. A csapatomnak + szerintem mind1 hova megy versenyezni, mert bringázni megyünk, jól érezni magunk. Te fikázol mindig mindenhól, nem én. Véleménye meg mindenkinek lehet. HHH-en meg csak ajánlottam a pályátokat, hívtam szinte mindenkit,hogy jöjjenek versenyezni, mert jó a pálya. Te is tudod-mindenkinek nem tudsz +felelni. Én soha sehol nem fogom azt mondani 1 pályára,hogy jó. A mi építet pályánk sem jó,mert rövid ....... stb,ez van! Mi biztos vasárnap indulunk, már csak tiszteletbõl is, mert sok munkátok van benne, ha sz.r is(HI). 1szónak is 100 a vége, vedd be a gyógyszered, mert amire bepöccentél, részemrõl nem komolyan írodott!!! csá már szombaton.
www.outlawriders.fw.hu

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
---QUOTe rocsipeti-----de nagy sebességhez nem szokott csapatodnak nem tetszik a pálya, de mégis nektek a legnagyobb a hangotok. én nem szarozozom a ti munkátokat, ennyit viszont is elvárok

Kedves Rocsi!
11.-ik parancsolat Kis csapatunkat hiába szádra ne vedd!!Én így szemlélõként most a vitához hozzáfûzöm ,h a nálunk rendezett verseny elõtt komlói bringás ismerõseim mást mondtak a Te vélekedésedrõl("nem szarozom Ti munkátokat")!NEm vitát nyitok, EZ EGY HOZZÁSZÓLÁS, még mielõtt szó éri a ház elejét!
Egyébként aki készül a most hétvégén rendezendõ versenyre, hasonló stílusu pálya ez mint a HHH-i!
www.outlawriders.fw.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
kuki erõltesd már meg magad és próbálj tartani egy színvonalat az ember-ember közti kommunikációban lécci
ez így _neked_ nem jó, hidd el. köszi ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

rocsi,hol van az ország legjobb DH pályája? ez nem az amit csináltál,vagy igen -á dehogy,vagy mégis?!

ugyan azt mondtam, hogy lezártnak tekintem a vitát, de ez már sok kuki. egyedül neked, meg a csiki-csukihoz igen, de nagy sebességhez nem szokott csapatodnak nem tetszik a pálya, de mégis nektek a legnagyobb a hangotok. én nem szarozozom a ti munkátokat, ennyit viszont is elvárok. ha majd annyi dh pályát láttál, mint én, és annyit csináltál, mint én, akkor leállok veled errõl vitatkozni. de addig legalább ne húzd le a munkánkat, és ezzel ne riassz el potenciális nevezõket a mi versenyeinkrõl. köszönöm.
ajánlom figyelmedbe a uci nemzetközi pályaleírását. a MI pályánk megfelel ennek.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

erre kéne már vmit kitalálni :(

Ha nem kerülne olyan sokba az a sok kartondoboz amiben a bringák érkeznek a nagykerekbe és üzletekbe akkor lehetne vásárolni belölle. Ha ügyesen vágod/téped szét akkor van egy 2négyzetméteres kartonlapod amit belehet rakni a 2 bicikli közé.
Mondjuk ez igen drága mulatság lenne... Nem is mondtam semmit, a végén még valaki meggazdagszik
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Teljesen jó!!
1 kis ásványvíz jól esett volna, de ez mellõzhetõ!Ja a felszállítás 5 pont ,mert az egyik srác vigyázta a mercit nagyon, de mikor bennt voltak a brinyók a merciben kb 70-nel zúzott felfelé, és az én bringám elég jóra sikerült, absztrakt karcmûvészet!És nem épp autópályaminõségû volt az út!Szóval a mi cuucainkat nagyívben ejtette!Pedig mikor tele volt többet ért a rakomány mint az autó!

igen, mondjuk a bringák összeba**ódása gáz, de az sajnos mindig mindenhol az volt. versenyenként pár 10 ezerrel csökken az értéke.
erre kéne már vmit kitalálni :(

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Pécsi DH-ra Mezõkövesdrõl van még 2 szabad hely a kocsinkban . Érdeklõdõket várok a keleti vonalról, de Pestiek, vagy pest környékiek is jöhetnek .
Tel .: 30 944 8152

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF :hihihihi: ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
héé, én kérdeztem elöbb!!!4444fourfourfour

:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
No mifene...a gravitációs vonal is itt tart? ;) :D (csekk maratonok topik, ha valaki még nem tudná...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

http://pix.bikemag.h...81&limit=recent

Ez mi (ki)?...Hogy jön ez ide?...
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...81&limit=recent

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Ne legyetek már ennyire elégedetlenek... örülni kell,hogy van(volt)
Szerintem a HHH DH nagyon jó volt!!!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
rocsi,hol van az ország legjobb DH pályája? ez nem az amit csináltál,vagy igen -á dehogy,vagy mégis?!
www.outlawriders.fw.hu

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás

a beígért, de elmaradt frissítõbõl meg toi-ból meglett volna :)

de, hogy jót is, mer sértõdés lesz:
- felszállítás 10 pont
- indító 10 pont (spd-sek tudtak kapaszkodni)
- idõmérés 10 pont
- túrisztok fegyelmezése / elterelése 10 pont (sztem)

Teljesen jó!!
1 kis ásványvíz jól esett volna, de ez mellõzhetõ!Ja a felszállítás 5 pont ,mert az egyik srác vigyázta a mercit nagyon, de mikor bennt voltak a brinyók a merciben kb 70-nel zúzott felfelé, és az én bringám elég jóra sikerült, absztrakt karcmûvészet!És nem épp autópályaminõségû volt az út!Szóval a mi cuucainkat nagyívben ejtette!Pedig mikor tele volt többet ért a rakomány mint az autó!
www.outlawriders.fw.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nincs szó kifogásrol.
Egyszerüen mindig van valami program. Most pl anyámék jönnek el hozzánk megnézni a lakást.
Viszont 2-án rommá bicajozom magam Semmeringen utána reszzkessetek ;)

ide is beirom hátha érdekel innen is valakiket

I. Offiziell BMFT downhill day, Semmering 2007 juni 2.

Indulás: kb reggel 5-6
Érkezés: pályazárása után, kb este 11

Jármûvek
1db hosszitott , magasitott master 3 fõ+EZER bicaj
1db személyautó 5 fõ

Költségek: gázolaj: 3500-4000/fõ
Napijegy: 20eur/nap, 12 eur/félnap
Biztositás: 1500-2500

Eddig jönnek:

1. Sala
2. Cser
3. Thez

Ha részt szeretnél venni ird fel magad és másold be!( jános hegyi pályák topicban)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mindig csak a kifogás....