Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Már a május 12-ei Bükkszentkereszti dh is érdekel:) Ja és nem eszem sokat:)

Valahol, valamikor még úgy volt, hogy máj 12.-én lesz Bükkszentkereszt, de mér régen nem így van, ugyanis menetközben történt egyeztetések, és egy másik verseny javára a Bükkszentkereszt versenyidõpontja megváltozott jun 23-24-re .Az már más kérdés, hogy az a verseny aminek a javára eltoltuk az idõpontot elmarad, de volt már ilyen.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nagyon profi a videó! Ribó meg jézusom, szörnyû volt nézni is. :(

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
na jó ha esetleg valaki még nem láta akkor itt egy link egy videóval aminek a közepefele banna van az esés tejes gészében:HHH DH
itt rámentek a "versenyek" majd a downhill kupa-ra

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Ok csak nem volt 1 értelmû mire gondoltál. lehet hogy csak nekem. :)
Ez nem az én képem, hanem egy másik baráté.
Az enyémek a sony-val készültek.
Azt hiszem a minõségen is látszik a többi képhez viszonyítva.
Az enyém annyira dúúúúrva kép lett, hogy R!BO kérte, ne tegyem fel sehova, amíg Ö fel nem teheti a Pinkbike-ra POD-nak! :D
Fejmagaságban dobott egy superman-t.

Az állapota javul. Már egyedül felül, de attól félek, nem kellene neki.
Csak nem hiszem, hogy ebben is limitet kellene nyomnia. :S

Köszöni a jókívánságokat Mindenkinek!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Versenyekre szállásinfó mindig lesz ebben a topicban, de csak pár héttel a futamok elõtt.

Lejutás egyénileg autóval, mivel a versenyek általában vonattal nem elérhetõ helyen vannak (hegyek).

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Üdv! Elöször is gyógyuljanak meg a sérültek! Tudna vki képeket dobni a hobbi kat. 10 és 11-esérõl? davidow16@freemail.hu-ra
Elõre is köszönöm!

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Már a május 12-ei Bükkszentkereszti dh is érdekel:) Ja és nem eszem sokat:)

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Hello mindenki! Ebben az évben el szeretnék járni dh versenyekre (a hármashatárhegyin voltam is), csak ugye nem mindegyik van itt Budapesten, nem tudtok valami megoldást a szállításra, szállásra meg ilyenek? Mindenféle megoldás érdekel!!! Elõre is köszi a segítséget és remélem h megtaláltam a helyes topicot:)

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

geeb! ok de hogy jön ez ide? Az, hogy onnét ismered és amire válaszoltál az 2 dolog.

_daci_ nm.

Akkor röviden elmesélem a megoldást: Mindenki a barátodról beszél, akinek persze mielöbbi jobbulást, és linkeli be a képét, és ha megnézed a kép EXIF infóját, benne van hogy mikor készült a kép, vagyis 2007.04.29. 16:49:01. tehát ha jól van beállítva a Canon Powershot 80-asodon az óra akkor megvan a megoldás. ;)
De mégrövidebben: ráéreztem.
Remélem kielégítettem kiváncsiságodat, és ha még kérdésedven kápon keress meg. :)
De egy a lényeg, hogy a barátod legyen túl az egészen, és épüljön fel mihamarabb.
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igaz. Most csak a nagyobb versenyekrõl beszéltem, amelyeknek már megvan az idõpontja is.

Pedig a János-hegyen ennél (szinte) minden pálya keményebb. Viszont tény, hogy egy versenyen azért sokkal többet vállal az ember, meg végig is hajtaja az egészet.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
tatabánya?

az a baj h rájöttem ez után a verseny után a jánoshegyi bringázás nem az igazi.. jó az is de sehol nincs egy ilyen versneyhez képest
máshol meg nincs sok lehetõségem dhzni

mindegy ez van:S

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nem. Majd csak október legelején Tokod.

Amúgy Bükk, Mecsek, Komló lesznek a maradék helyszínek idén. Ahogy ezt most leírtam, ez elég szûken hangzik.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
amúgy lesz még itt bp közelében fél/1 óra vonaozással elérhetõ hely ahol felszállításos dh verseny van?
vérszemet kaptam:D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
adamkg nem, mert a gépemet 4X ra építettem,és így is jó a hazai DHkra.(jó azért el kelt volna nagyobb tányér elõre)
speaker-nek meg Magyarszéken továbbképzés. Jelentkezni lehet a Tamás barátunknál!enyicsá
www.outlawriders.fw.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert aki ilyen alacsony nyomassal megy egy ilyen koves palyan, ahol raadasul eleg sokat kell tekerni, az ne csodalkozzon ha defektel.

http://img0.tar.hu/v...mg/29701233.jpg

Jakesz: http://img0.tar.hu/v...mg/29701932.jpg
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Qky: le a kalappal, hogy azt a brutál csõrözést/nózvilizést megfogtad. Rémisztõ volt látni.

Egyébként nem lenne egészségesebb egy kicsit nagyobb áttétel is a gépeden?

Mégegyszer megkérdezném, hogy kik lettek a dobogósok?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
daci,ha ez +nyugtat én 1 óra alatt kaptam 2õt,aztán itthon vettem észre,hogy még van 7 a belsõn.(ugyanazon)
www.outlawriders.fw.hu

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
geeb! ok de hogy jön ez ide? Az, hogy onnét ismered és amire válaszoltál az 2 dolog.

_daci_ nm.

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Csáó!
Utólag is mindekinek gratulálok a versenyért és a helezésekért.
Láttam a képeket és sajana csak egyetlen egyet találtam magamról, ha vki esetleg tudna küldenio képet/linket hogy hol találok magamrol még képet akkor az légyszi küldje el erre a címre: milan89ers@freemail.hu ja és a rajtszámom a Junior Elitben a 28-as volt.
Elõre is kössz.

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
sOnar! Csak jó a megfigyelõ képességem és összeraktam a dolgokat, ill én is kijárok néhanapján kápra onnan volt ismerõs a srác és a bringa.
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "