mint valami Agatha Christie regény. Biztos a sofõr az

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Kérem azt a g-fox nevezetû beírogatót aki ha ismer engem és itt van ezen a környéken, jelentkezzen nálam, habár már sejtem kirõl lehet szó .Van itt vagy 15 lány, meg vagy 18 fiú, köztük egy pár ismerõs arc , de nem jelentõs egyik sem . Gondolod, hogy valaki?
Béla, tény hogy azok közül valaki...Van itt vagy 15 lány, meg vagy 18 fiú, köztük egy pár ismerõs arc , de nem jelentõs egyik sem . Gondolod, hogy valaki?
Van itt vagy 15 lány, meg vagy 18 fiú, köztük egy pár ismerõs arc , de nem jelentõs egyik sem . Gondolod, hogy valaki?Ki az a bringás aki veled együtt netezik?
Mivel azt nem feltételezem, hogy te írsz g-fox néven, valaki aki ott ül veled egy légtérben teszi ezt.Jah értem már ! Nézek-nézek de elég sokan vannak itt .Mit kell néznem?
Jah értem már ! Nézek-nézek de elég sokan vannak itt .Mit kell néznem?Teszt2
Várhatóan, az az eredmény, hogy zsolo és dalma egy IP címrõl ír, ami igaz, de korántsem egy géprõl. Tehát Béla, nézz szét ki netezik a közeledben.
Pontosan. (IP+host all the same...)Teszt2
Várhatóan, az az eredmény, hogy zsolo és dalma egy IP címrõl ír, ami igaz, de korántsem egy géprõl. Tehát Béla, nézz szét ki netezik a közeledben.
Szia Zsoló !Sõt Szilvásvárad...
...kár, hogy ezekre senki nem rendez, de itt a kiváló alkalom.
Tavaly nem rendezték meg a vállalt versenyt, így idén nem is rendezhetnek pontszerzõ versenyt, ami lesz azt is a Béla rendezi.
Béla, honnan netezel?
Teszt2...vagy azonos munkahelyrõl nyomják, azonos "pool" (és így csak külsõ IP cím...)
Teszt1...vagy azonos munkahelyrõl nyomják, azonos "pool" (és így csak külsõ IP cím...)
...vagy azonos munkahelyrõl nyomják, azonos "pool" (és így csak külsõ IP cím...)Ez szíííívás...
![]()
http://www.forum.bik...&postcount=7047
Mellesleg, ahogy van magyar Shaun Palmer, úgy van magyar Steve Peat is, http://www.forum.bik...mber.php?u=6889
aki éppenséggel az elsõ 10-ben végzett a HHH-n élete 2. DH versenyénreklám OFF
Megtettem - hotchili és g-fox vagy egyazon géprõl ír, vagy...
tomidny, a retorikai stílusod egyszerûen lenyûgözõ, és én nem jellemeztem hasonló szavakkal senkit sem, csak egy egyszerû probléma halmazra világítottam rá a csak egyirányba fókuszáló értelmeteket .Na, kicsit nyomozgattam, mert még nem jött meg az ihlet a munkához, és ezt találtam a linkelõben:
rmx rider hozzászólása
xenium hozzászólása
g-fox hozzászólása
Egymás után.
Ezek alapján rmx rider = g-fox
Aki pedig felbassza az agyát egy 15 éves kispöcsön, az megérdemli. Tessék az arcába röhögni!
És ha jól tudom, az ilyen identity baszkolódás ellenkezik a fórumszabályzattal!
Sõt Szilvásvárad...-Sátoraljaújhely kiváló!
-Mátra Bagolyírtás,az is mérce!
-Kékes Kék Kereszt Etalon!tele sziklákkal csak át kellene dolgozni a nyomvonalat .
Tavaly nem rendezték meg a vállalt versenyt, így idén nem is rendezhetnek pontszerzõ versenyt, ami lesz azt is a Béla rendezi.-Bükkszentkereszt a tavalyit is nagyon jónak mondták .Most meg még keményebb pálya készült
Béla, honnan netezel?Megtettem - hotchili és g-fox vagy egyazon géprõl ír, vagy...
Megtettem - hotchili és g-fox vagy egyazon géprõl ír, vagy...Olvass vissza zOrg!
és ellenõrizd az IP-ket
-Sátoraljaújhely kiváló!Akkor légy oly kedves és nevezz meg egy pályát ami OB színvonalú.
Az eddigi hozzászólásaidból kiderül, hogy nem igazán ismered a hazai pályákat, de azt kijelented, hogy ez nem megfelelõ...
Hogy is van ez? Elolvastad a szabályzatot, s összevetetted a paramétereket?