Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ezzel csak az a gond, hogy rmx rider Brüsszelben él és egyáltalán honnan tudna a magyar dh versenyekrõl és most nincs is biciklije.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

PEATE!!!

g-fox:
http://www.stevepeat.com - az officiál, illetve
http://en.wikipedia....wiki/Steve_Peat
"In idem flumen bis non descendimus"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Pite?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Aki pedig felbassza az agyát egy 15 éves kispöcsön, az megérdemli.

Nem lehet tizenéves, Peate 30 múlt.
(Bár ez is lehet csalás, hiszen eddig egyszer sem említette azt sem, hogy tud magyarul.)

akkor nem is Steve Peat?

PEATE!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akkor nem is Steve Peat?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, kicsit nyomozgattam, mert még nem jött meg az ihlet a munkához, és ezt találtam a linkelõben:
rmx rider hozzászólása
xenium hozzászólása
g-fox hozzászólása
Egymás után.
Ezek alapján rmx rider = g-fox
Aki pedig felbassza az agyát egy 15 éves kispöcsön, az megérdemli. Tessék az arcába röhögni!
És ha jól tudom, az ilyen identity baszkolódás ellenkezik a fórumszabályzattal!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Akkor légy oly kedves és nevezz meg egy pályát ami OB színvonalú.
Az eddigi hozzászólásaidból kiderül, hogy nem igazán ismered a hazai pályákat, de azt kijelented, hogy ez nem megfelelõ...
Hogy is van ez? Elolvastad a szabályzatot, s összevetetted a paramétereket?

bptitans.hu

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

na, végre kiderült, hogy tulajdonképpen kísérleti malacok vagyunk. csak tanulmányoz...

Steve Peat-nek az a pálya sem lesz elég jó. bár én Steve Peat-et elég sokszor hallottam nyilatkozni, és sosem szidott egy pályát sem.

Látom Rocsi még mindíg nem érted .A környezet tanulmány csak vicc volt, de nagyon érdekes reakciókkal . A pályádat pedig nem szidtam, nem szaroztam, azt mondtam nagyon jó pálya, de nem Magyar Kupafutamra, és nem Országos bajnokságra .Ettõl érthetõbben hogyan írjam le? Várj,hátha így jobban látszik:
A PÁLYÁD JÓ VOLT, RANGLISTA FUTAMNAK KIVÁLÓ, DE ORSZÁGOS BAJNOKSÁGNAK, MAGYAR KUPÁNAK MÁR NEM .RANGON ALÓLI LENNE .
És én sem a pályát szidtam ,csak a körülményeket.

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

részletesebb infót tudsz adni róla?

g-fox nak is van igaza meg a többieknek is. mindenki a sport fejlõdését szeretné. ezért tenni kell, ne ellenségeskedjetek egymással, nem az emberek stílusát és elõadásmódját nézzétek. hanem a mondanivalóját. a 2006-os évhez képest a kettõ verseny jobb volt, ha másban nem: volt fotocella. ez elõrelépés. egy éve azon kinlódtunk hogyan lehetne megoldani, s lám megvan. jófelé megy a szekér
De én nem értek hozzá :D

Infó a máj 12.-tesztnapról .Szombat 9'00 körül gyülekezõ a 4x pályánál, aztán kezdjük a DH pályateszttel, felszállítást intézek .Du. fõzöcske a 4x pálya mellett, aztán 4x gyakorlás .A költségeket egyenlõ arányban szétosztjuk(kaja,felszállítás díja).Aki nem akar a költségekbe beszállni azt is várjuk, mert tologathatja a pályán a bringát, hozhat kaját magának stb, de ha marad a kajából akkor szívesen látjuk azt is .

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Az milyen pálya?

Veszélyes. Fák vannak, kövek, és az egész veszélyesen lejt...

Ja, és itt van még egy ilyen a versenyrõl: 512x384-ös felbontású, divx4szerû kodekes, 160M-s, 9:55 idejû, mplayer-rel, vagy vlc-vel lejátszható dolog.
Ez ugyanaz, mint ami fennt van a youtube-on is, csak a minõség jobb.

Páran kérték az esést külön, hát itt van a nyersanyag.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, végre kiderült, hogy tulajdonképpen kísérleti malacok vagyunk. csak tanulmányoz...

Steve Peat-nek az a pálya sem lesz elég jó. bár én Steve Peat-et elég sokszor hallottam nyilatkozni, és sosem szidott egy pályát sem.

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Kérdezd Bélát!
Õ szervezi.

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Mielött összevissza írkálsz tájékozódj!
Ha már minden paragrafust meg anyámkínját tudsz akkor szervezz versenyt vagy jelöltesd magad valami fõb@szájbának.
Van térkép megnézed... relatív a világ vége

Bocs, de úgy veszem észre nem feltétlenül mi vagyunk a szûk látókörûek.

Gondolod,Shaun,hogy nem néztem meg?Csak tudod tanulmányt írok az emberi viselkedéskulturáról, és azt figyelem egyes emberek hogyan viselkednek bizonyos szituációkban .Tud valaki valami érdemlegeset mondani Bükkzsércrõl?
Az milyen pálya?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?

Rosszul értesültél...

és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?

Mert nem fér bele az idõbe ha mindenkinek elegendõ edzésidõt szeretnél biztosítani. Egyszerre pedig nem lehet edzés, mert hátrányos helyzetbe hozza azokat akik mindkettõben indulnak.
Természetesen mindez az MMTBSZSZ pontszerzõ versenyeire vonatkozik.

Azt is látom zsolo te vagy itt a fõmufti.

Rosszul látod.

Te szervezed a versenyeket?

Versenyt még nem rendeztem.

Te találod ki a szabályokat?

Részben.

Akkor neked kellene a legjobban tudni mennyi hiány volt.

Volt néhány hiányosság. Ezek egyrészt nem befolyásolnak egy versenybalesetet (mert itt mindkét baleset ebbe a kategóriába tartozott) másrészt a valós hiányosságok jó részét a szervezõ elismerte (pld szalag és felszállítás).

(A hétvégén nem hivatalos minõségben voltam jelen, de ha történetesen én lettem volna az egyik kijelölt bíró, akkor is ez lenne a véleményem.)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Kedves Mindenki !
Május 12.-én mindenkit szeretettel várunk Bükkzsércen Pályateszt-napra .
Lehet gyakorolni a 4X pályát, és a DH pályát is .
G-fox nak .ha már ilyen okos vagy miért nem veszed magadnak a fáradtságot, hogy szervezz egy versenyt ?Gyere el 12.-én Zsércre, ott elmondhatod véleményedet . Ilyen tudorokra mindíg szükség van .

részletesebb infót tudsz adni róla?

g-fox nak is van igaza meg a többieknek is. mindenki a sport fejlõdését szeretné. ezért tenni kell, ne ellenségeskedjetek egymással, nem az emberek stílusát és elõadásmódját nézzétek. hanem a mondanivalóját. a 2006-os évhez képest a kettõ verseny jobb volt, ha másban nem: volt fotocella. ez elõrelépés. egy éve azon kinlódtunk hogyan lehetne megoldani, s lám megvan. jófelé megy a szekér
De én nem értek hozzá :D

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nem darázsfészekbe nyúltál. Szó sincs errõl. De olyan embereket próbálsz meg kioktatni, akik elég régóta csinálják és akik elég sokat tesznek azért, hogy szarból várat építsenek.
Zsolo nem fõmufti, de a szabályzat nagy része valóban az Õ munkája. Elég régóta benne van ebben az egészben.
De ha igazán érdekel ez az egész, kérd meg hogy vegyen be a fórumba, ahol az ilyen problémákat meg szokták beszélni.

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

csáó
én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?
és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?

www.outlawriders.fw.hu

Ulmerakos !
Lehet egy hétvégén mindkettõt rendezni, legalább is én(mi) így szervezzük, de én csak 3 nap alatt vállaltam a 2 verseny lerendezését .Ellenkezõ esetben sérülnek a DH-s, és 4x-s érdekek

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mégse. pls delete.

Aktuális civil

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mielött összevissza írkálsz tájékozódj!
Ha már minden paragrafust meg anyámkínját tudsz akkor szervezz versenyt vagy jelöltesd magad valami fõb@szájbának.
Van térkép megnézed... relatív a világ vége

Bocs, de úgy veszem észre nem feltétlenül mi vagyunk a szûk látókörûek.

bptitans.hu

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Még mindíg nem értitek a lényeget .Az a baj, hogy szûk látókörûek vagytok .Nem láttok tovább az orrotoknál . Nem megsérteni szerettem volna senkit, csak rávilágítani egy olyan súlyos problámára mint a verseny közben elszenvedett balesetek és azok következményeire .Látom darázsfészekbe nyúltam . Azt is látom zsolo te vagy itt a fõmufti . Te szervezed a versenyeket?Te találod ki a szabályokat?Akkor neked kellene a legjobban tudni mennyi hiány volt .
Hotchili? Bükkzsérc merre van? Az is a világ vége?