Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2007. május 08. - 11:59

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 08. - 11:57

Írta 2007. május 08. - 11:55

Írta 2007. május 08. - 11:51

Nem lehet tizenéves, Peate 30 múlt.Aki pedig felbassza az agyát egy 15 éves kispöcsön, az megérdemli.
(Bár ez is lehet csalás, hiszen eddig egyszer sem említette azt sem, hogy tud magyarul.)
PEATE!!!akkor nem is Steve Peat?
Írta 2007. május 08. - 11:49

Írta 2007. május 08. - 11:47

rmx rider hozzászólása
xenium hozzászólása
g-fox hozzászólása
Egymás után.
Ezek alapján rmx rider = g-fox
Aki pedig felbassza az agyát egy 15 éves kispöcsön, az megérdemli. Tessék az arcába röhögni!
És ha jól tudom, az ilyen identity baszkolódás ellenkezik a fórumszabályzattal!
Írta 2007. május 08. - 11:38

Az eddigi hozzászólásaidból kiderül, hogy nem igazán ismered a hazai pályákat, de azt kijelented, hogy ez nem megfelelõ...
Hogy is van ez? Elolvastad a szabályzatot, s összevetetted a paramétereket?
Írta 2007. május 08. - 11:31

Látom Rocsi még mindíg nem érted .A környezet tanulmány csak vicc volt, de nagyon érdekes reakciókkal . A pályádat pedig nem szidtam, nem szaroztam, azt mondtam nagyon jó pálya, de nem Magyar Kupafutamra, és nem Országos bajnokságra .Ettõl érthetõbben hogyan írjam le? Várj,hátha így jobban látszik:na, végre kiderült, hogy tulajdonképpen kísérleti malacok vagyunk. csak tanulmányoz...
Steve Peat-nek az a pálya sem lesz elég jó. bár én Steve Peat-et elég sokszor hallottam nyilatkozni, és sosem szidott egy pályát sem.
A PÁLYÁD JÓ VOLT, RANGLISTA FUTAMNAK KIVÁLÓ, DE ORSZÁGOS BAJNOKSÁGNAK, MAGYAR KUPÁNAK MÁR NEM .RANGON ALÓLI LENNE .
És én sem a pályát szidtam ,csak a körülményeket.
Írta 2007. május 08. - 11:21

Infó a máj 12.-tesztnapról .Szombat 9'00 körül gyülekezõ a 4x pályánál, aztán kezdjük a DH pályateszttel, felszállítást intézek .Du. fõzöcske a 4x pálya mellett, aztán 4x gyakorlás .A költségeket egyenlõ arányban szétosztjuk(kaja,felszállítás díja).Aki nem akar a költségekbe beszállni azt is várjuk, mert tologathatja a pályán a bringát, hozhat kaját magának stb, de ha marad a kajából akkor szívesen látjuk azt is .részletesebb infót tudsz adni róla?
g-fox nak is van igaza meg a többieknek is. mindenki a sport fejlõdését szeretné. ezért tenni kell, ne ellenségeskedjetek egymással, nem az emberek stílusát és elõadásmódját nézzétek. hanem a mondanivalóját. a 2006-os évhez képest a kettõ verseny jobb volt, ha másban nem: volt fotocella. ez elõrelépés. egy éve azon kinlódtunk hogyan lehetne megoldani, s lám megvan. jófelé megy a szekér
De én nem értek hozzá
Írta 2007. május 08. - 11:17

Veszélyes. Fák vannak, kövek, és az egész veszélyesen lejt...Az milyen pálya?
Ja, és itt van még egy ilyen a versenyrõl: 512x384-ös felbontású, divx4szerû kodekes, 160M-s, 9:55 idejû, mplayer-rel, vagy vlc-vel lejátszható dolog.
Ez ugyanaz, mint ami fennt van a youtube-on is, csak a minõség jobb.
Páran kérték az esést külön, hát itt van a nyersanyag.
Írta 2007. május 08. - 11:15

Steve Peat-nek az a pálya sem lesz elég jó. bár én Steve Peat-et elég sokszor hallottam nyilatkozni, és sosem szidott egy pályát sem.
Írta 2007. május 08. - 11:14

Írta 2007. május 08. - 11:11

Gondolod,Shaun,hogy nem néztem meg?Csak tudod tanulmányt írok az emberi viselkedéskulturáról, és azt figyelem egyes emberek hogyan viselkednek bizonyos szituációkban .Tud valaki valami érdemlegeset mondani Bükkzsércrõl?Mielött összevissza írkálsz tájékozódj!
Ha már minden paragrafust meg anyámkínját tudsz akkor szervezz versenyt vagy jelöltesd magad valami fõb@szájbának.
Van térkép megnézed... relatív a világ vége
Bocs, de úgy veszem észre nem feltétlenül mi vagyunk a szûk látókörûek.
Az milyen pálya?
Írta 2007. május 08. - 11:11

Rosszul értesültél...én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?
Mert nem fér bele az idõbe ha mindenkinek elegendõ edzésidõt szeretnél biztosítani. Egyszerre pedig nem lehet edzés, mert hátrányos helyzetbe hozza azokat akik mindkettõben indulnak.és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?
Természetesen mindez az MMTBSZSZ pontszerzõ versenyeire vonatkozik.
Rosszul látod.Azt is látom zsolo te vagy itt a fõmufti.
Versenyt még nem rendeztem.Te szervezed a versenyeket?
Részben.Te találod ki a szabályokat?
Volt néhány hiányosság. Ezek egyrészt nem befolyásolnak egy versenybalesetet (mert itt mindkét baleset ebbe a kategóriába tartozott) másrészt a valós hiányosságok jó részét a szervezõ elismerte (pld szalag és felszállítás).Akkor neked kellene a legjobban tudni mennyi hiány volt.
(A hétvégén nem hivatalos minõségben voltam jelen, de ha történetesen én lettem volna az egyik kijelölt bíró, akkor is ez lenne a véleményem.)
Írta 2007. május 08. - 11:05

Kedves Mindenki !
Május 12.-én mindenkit szeretettel várunk Bükkzsércen Pályateszt-napra .
Lehet gyakorolni a 4X pályát, és a DH pályát is .
G-fox nak .ha már ilyen okos vagy miért nem veszed magadnak a fáradtságot, hogy szervezz egy versenyt ?Gyere el 12.-én Zsércre, ott elmondhatod véleményedet . Ilyen tudorokra mindíg szükség van .
részletesebb infót tudsz adni róla?
g-fox nak is van igaza meg a többieknek is. mindenki a sport fejlõdését szeretné. ezért tenni kell, ne ellenségeskedjetek egymással, nem az emberek stílusát és elõadásmódját nézzétek. hanem a mondanivalóját. a 2006-os évhez képest a kettõ verseny jobb volt, ha másban nem: volt fotocella. ez elõrelépés. egy éve azon kinlódtunk hogyan lehetne megoldani, s lám megvan. jófelé megy a szekér
De én nem értek hozzá

Írta 2007. május 08. - 11:05

Zsolo nem fõmufti, de a szabályzat nagy része valóban az Õ munkája. Elég régóta benne van ebben az egészben.
De ha igazán érdekel ez az egész, kérd meg hogy vegyen be a fórumba, ahol az ilyen problémákat meg szokták beszélni.
Írta 2007. május 08. - 11:01

Ulmerakos !csáó
én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?
és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?
www.outlawriders.fw.hu
Lehet egy hétvégén mindkettõt rendezni, legalább is én(mi) így szervezzük, de én csak 3 nap alatt vállaltam a 2 verseny lerendezését .Ellenkezõ esetben sérülnek a DH-s, és 4x-s érdekek
Írta 2007. május 08. - 10:59

Írta 2007. május 08. - 10:57

Ha már minden paragrafust meg anyámkínját tudsz akkor szervezz versenyt vagy jelöltesd magad valami fõb@szájbának.
Van térkép megnézed... relatív a világ vége
Bocs, de úgy veszem észre nem feltétlenül mi vagyunk a szûk látókörûek.
Írta 2007. május 08. - 10:52

Hotchili? Bükkzsérc merre van? Az is a világ vége?