Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
csáó
én azt szeretném megtudni hogy ha jól értesültem ZSOLO te vagy a mtb szövetség elnöke?
és hogy miért nem lehet egy hétvégén 4x és dh is ?

www.outlawriders.fw.hu
iron horse sunday

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Kedves Mindenki !
Május 12.-én mindenkit szeretettel várunk Bükkzsércen Pályateszt-napra .
Lehet gyakorolni a 4X pályát, és a DH pályát is .
G-fox nak .ha már ilyen okos vagy miért nem veszed magadnak a fáradtságot, hogy szervezz egy versenyt ?Gyere el 12.-én Zsércre, ott elmondhatod véleményedet . Ilyen tudorokra mindíg szükség van .

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nyugodtak lehettek benne tudom hogyan kell leírni, de ez már becézve van .
Okostojások.

Én eddig becézve mindenhol "Peaty" -nek olvastam, de biztos mi tudjuk rosszul...

Miért zsolo neked van neved, ki vagy te? Ahhoz hogy valaki ismerje a szabályatot, még nem kell versenyt szerveznie.Így van?

Ha az aláírásomban szereplõ link nem elég, akkor írok még.

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Zsolo!
Van olyan aki nem ismer és a szabályzatról papol???
Kicsit hiteltelen.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bár nem érdemes (vagyis nem annyira Dzsifoksznak szól), azért ezekre reagálok, mert lehet,hogy két hónap múlva valaki elolvassa és elhiszi.

Akkor hogyan számoltál volna el ezzel a nemtörõdöm stílusod miatt bekövetkezett esettel?

Az ugrató minõségi és hibátlan volt, megfelelõ és megfelelõen széles leérkezõvel. Ez nem nemtörõdöm stílus nekem, a pálya gondosan volt kiépítve.

De te mint versenyszervezõ felellõsséggel tartozol minden egyes indulóért .

Ez ebben a formában nem igaz. Ha a pályát elfogadják a bírók, akkor utána olyan esetekért tartozik felelõsséggel, amikor mulaszt. Azaz pl., ha ember van a pályán, bekerül egy farönk a pályára... Az indulók magukért felelnek.

azt mondod 4 ,azaz négy orvos volt a pályán .Hogyhogy egyet sem láttunk? És mit tettél volna akkor, mint már a fenntiekben leírtam, ha nem tud mentõ idejében jönni?

Mert biztos felszállítással mentél és gyorsan jöttél. Én 2, azaz kettõ darab mellett álltam a versenyen.
A mentõk egyébként az egész ország területén 15 perc alatt kiérnek (legalábbis ez a hivatalos norma) Terepre viszont nem nagyon mennek be.

egyedül te felelsz az összes bekövetkezett súlyos balesetekért

Ez, mint írtam nem igaz így.

Aktuális civil

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Még egyszer szólok, hogy értelmes diskurzust szeretnénk látni!

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Helyesen Peat, de ez mindegy...
...tehát véleményed van, de neved nincs.

(Ha a szabályzatot ennyire jól ismered és ilyen tapasztalt versenyszervezõ vagy legalább az egyik legjobb versenyzõ nevét igazán tudhatnád - ezzel is minimális tiszteletet mutatva irányába.)

Miért zsolo neked van neved, ki vagy te? Ahhoz hogy valaki ismerje a szabályatot, még nem kell versenyt szerveznie.Így van?

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Nyugodtak lehettek benne tudom hogyan kell leírni, de ez már becézve van .
Okostojások.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
álruha, álbicaj, álnév.

kacsuli

kacsuli

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nem hiszem hogy Peaty lenne. Valaki csak felismerte volna, nem?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Hozzátenném, hogy a román srác sokadik körét teljesítette a pályán, amikor megsérült...
Ja, és a haverjai megköszönték a segítõkészségünket, és a pályát is dícsérték. Amikor elmentek, akkor megkérdezték, hogy mikor lesz itt legközelebb verseny,mert mindenképp jönni akarnak.
G-fox:
Lesznek pályaépítõ napok itt nálunk, szívesen látunk téged is. Kaja, pia lesz, munka lesz. Te leszel? Vagy csak a dumád lesz név nélkül megint?

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Ki vagy te g-fox? Hogy mindenkit kioktatsz, vissza foghatnád magad!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
G-Fox,
Neked fizetnek azért, hogy Rocsiék pályája ellen lobbizz az OB kapcsán?
Igaz nem ismerem a pályát és az ominózus fát sem, de azt tudom, hogy VK és E-kategóriás versenyeken sincs minden durva szakasz elõre jelezve, sõt a "szivacsozás" sem mindenhol megfelelõ.
Ha lettek volna "UCI" jelzések a pályán akkor, lassított volna a srác, s nem próbál meg minnél jobban menni?
A jelzések pedig max. az elsõ 2 körben számítanak, amikor tanulaja az ember a pályát, utána fejbõl megy. Azért van pályabejárás, edzés, hogy megismerd azt és ne egybõl az idõ és saját képességeid ellen kûzdj.
Nem azt akarom mondani, hogy saját hibájából sérült meg, mert nem ismerem a körülményeket. De kellõ felkészüléssel (pálya ismerete, technikai tudás) és saját képességeink szerinti bringázással az ilyen jellegû balesetek száma nagymértékban csökkenthetõ. A bukás és a sérülés kockázata pedig benne van ebben a sportban.
Ahogy Rocsi írta (elhiszem, mért ne hinném), amire a pályáról leért a sérült addigra már a mentõ is ott volt, tehát emiatt nem lehet szemrehányást tenni.

Ja,
Nagy Dani
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Õ tudja jól. Majd megírja Tõzeg Pityunak is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Természetesen : Steve Peate

Helyesen Peat, de ez mindegy...
...tehát véleményed van, de neved nincs.

(Ha a szabályzatot ennyire jól ismered és ilyen tapasztalt versenyszervezõ vagy legalább az egyik legjobb versenyzõ nevét igazán tudhatnád - ezzel is minimális tiszteletet mutatva irányába.)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
LOL
legalább helyesen irnád le :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

g-fox

g-fox

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Megtennéd, hogy elárulod a neved?

Természetesen : Steve Peate

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Gfox, nem éri meg veled vitatkozni.

Felszállítás:
Valóban gyenge volt, ezért elnézést is kérünk, sajnos ez sem rajtunk múlott, de legközelebb három autó lesz. (minimum:) )

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
igen ez nekem is szurja a szemem....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsolo

zsolo