Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2007. május 08. - 18:18

Mennyire biztos ez a program? Hogy tartsuk a kapcsolatot?
12.-én lehet, hogy lenézek (lenézünk) a pályatesztre!? Hol lesz vasárnap a találka bükkzsércen?
Írta 2007. május 08. - 18:10

Ha gondolod hozzánk csapódhatsz, nálunk is lesznek teljesen kezdõk, és itt nem fog kiröhögni senki . Reméljük jó lesz az idõ isÉrdekel... Azért mondtam a "nagyokat",mert van az a szokás, hogy van pár összeszokott ember, és õk mennek mindenhova, a "kicsiket" meg "kiközösítik".
Azért kérdezem, hogy érdemes-e, mert nem vagyok valami rutinos dh-s.(még)
Azt meg nem akarom,hogy kiröhögjenek...
Írta 2007. május 08. - 18:03

Azért kérdezem, hogy érdemes-e, mert nem vagyok valami rutinos dh-s.(még)
Azt meg nem akarom,hogy kiröhögjenek...
Írta 2007. május 08. - 18:02

Zsoló megtennéd, hogy a hétvégi tesztnapot felrakod a lapodra? Már az elõzõekben leírtam a az ütemtervet . Szerintem valamelyik Szlovák versenyt érdemes lett volna válogatónak betenni .Egyik sem.
Írta 2007. május 08. - 17:55

Rider's Soul ha tõlem kérdezed, mert én indítottam el az infót, akkor jöhet bárki, nics tudáshoz, archoz kötve . Az öreg Ceman barátom örül minden egyes Magyarnak, ugyanis õ a versenyrendezõ, és színtén Magyar . Távolságban sincs messze és a pálya nagyon jó, a felszállítás színtén.ha érdekel beszélhetünk róla .A polomkai versenyre kezdõkkel is mennétek, mint amilyenek mi vagyunk?:?
Érdemes? Vagy ide csak "nagy arcok" mennek...?
Írta 2007. május 08. - 17:10

Írta 2007. május 08. - 16:59

Ha esetleg valakinél van a bükkzsérci versenyre 2fõnek + 2bringának hely, és fel tudna venni pesten valahol azt nagyon megköszönnénk.
Természtesen költségekbe beszállunk.
klementpeter@inbox.com
elõre is köszi
bár az még egy hónap
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2007. május 08. - 16:41

Érdemes? Vagy ide csak "nagy arcok" mennek...?
Írta 2007. május 08. - 16:29

Sziasztok
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy minden résztvevõ kapott oklevelet, vagy csak az elsõ 3? Mert az én barátom a verseny döntõjében (mecsextreme dh) megsérült, és vele mentem a kórházba, ergo nem voltam jelen az eredményhirdetésen.
Ha mindenki kapott oklevelet, van rá mód, hogy póstai úton átvegyem azt?
elõre is köszönöm
bocsi olvastam az elõzõ kérdésedet is, sajnos elfelejtettem válaszolni. az elsõ 3 helyezett lett értékelve kategóriánként.
Írta 2007. május 08. - 16:23

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy minden résztvevõ kapott oklevelet, vagy csak az elsõ 3? Mert az én barátom a verseny döntõjében (mecsextreme dh) megsérült, és vele mentem a kórházba, ergo nem voltam jelen az eredményhirdetésen.
Ha mindenki kapott oklevelet, van rá mód, hogy póstai úton átvegyem azt?
elõre is köszönöm
Írta 2007. május 08. - 15:57

ez a polomka jó helynek tûnik, sok a magyar

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 08. - 15:52

Egyik sem.tudja valaki hogy meik verseny számít bele a hazai pontokba?
Írta 2007. május 08. - 15:49

Írta 2007. május 08. - 14:27

Tokodra már visszük a picurt bár még nagyon kicsi lesz.
Én maradok BB de azért köszi

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 08. - 14:13

Sala , Üdvözlöm a Kitti-t .Sok boldogságot a gyerek(ek)hez .És akko rinnentõl ON
Szlovák versenyekrõl valami info?
Talán még egyszer klubtagunk lesz a Kitti, a csöpp és te is:))
Írta 2007. május 08. - 14:09

Kösz Zorg , majd elrendezem a dolgot .Ilyen jellegû adatokat csak hivatalos megkeresésre (rendõrség vagy ügyvédi iroda részérõl) szolgáltatok ki.
Részletesebben: http://bikemag.hu/content/view/520/80/
Írta 2007. május 08. - 14:07

A szlovák versenyekkel kapcsolatosan : Máj 19 Polomka Egy nagyobb csapattal tervezzük a kimenetelt innen Észak-Keletrõl, de jönnek a Rácz Feriék is, Pzsé is, a Miskolciak is .Leszünk kint vagy 20-an .És akko rinnentõl ON
Szlovák versenyekrõl valami info?
Viszünk egy nagy bográcsot is, és lesz aki fõz is .A felszállítás szuper, "akasztós", és folyamatos . Egy nap alatt akár 15-ször is feltudsz menni .Ha valakit érdekel elõnevezés a www.ride.sk ott van magyar nyelvû infó is
Írta 2007. május 08. - 14:04

Ilyen jellegû adatokat csak hivatalos megkeresésre (rendõrség vagy ügyvédi iroda részérõl) szolgáltatok ki.Kösz Zorg, de nagyon szeretném tudni, ha megtudnád nézni a fox címét privátban elküldhetnéd nekem .
Reagálnom kell egy pár dologra csak a félreértések elkerülése végett, mivel a nevem is belekerült ebbe a latyakba . A hétvégén tõlünk 2 versenyzõ szerepelt a versenyen .Ami mint pályailag mint egyébként jó volt.
A verseny után megosztottuk klubtársainkkal, a saját lapunkon a véleményünket, tapasztalatunkat.Igaz még nem tudom biztosra ki volt a nyilatkozattevõ, de sejtésem szerint egy régi klubtagunkra gyanakszom akit, magatartási problémák miatt kizártunk . Ha nyilatkozataival valakit megbántott volna Én kérek helyette mindenkitõl elnézést .
Zorg az ilyeneket nem lehet eltiltani?
Részletesebben: http://bikemag.hu/content/view/520/80/
Írta 2007. május 08. - 13:59

Kösz Zorg, de nagyon szeretném tudni, ha megtudnád nézni a fox címét privátban elküldhetnéd nekem .Zsolt nem igazán tudná megnézni, ilyen adatokat pedig alapvetõen nem szolgáltatok.
Innentõl rendezzétek privátban vagy ahogy szeretnétek - de ne itt és ne így.
Köszönöm
Reagálnom kell egy pár dologra csak a félreértések elkerülése végett, mivel a nevem is belekerült ebbe a latyakba . A hétvégén tõlünk 2 versenyzõ szerepelt a versenyen .Ami mint pályailag mint egyébként jó volt.
A verseny után megosztottuk klubtársainkkal, a saját lapunkon a véleményünket, tapasztalatunkat.Igaz még nem tudom biztosra ki volt a nyilatkozattevõ, de sejtésem szerint egy régi klubtagunkra gyanakszom akit, magatartási problémák miatt kizártunk . Ha nyilatkozataival valakit megbántott volna Én kérek helyette mindenkitõl elnézést .
Zorg az ilyeneket nem lehet eltiltani?
Írta 2007. május 08. - 13:45

És neki lesz még gyereke.....
Neked is...

Személy szerint nagyon bántam, hogy nem indulhattam a versenyen, csak gyalog tudtam nézni, de tetszett. Tény, hogy nem életem legtechnikásabb pályája lett volna, de tetszett (szóismétlés...). Annak meg külön örülök, hogy rám nem jellemzõ módon visszafogtam magam és nem szóltam hozzá úgy, ahogy rajtam kívül sokan szerettek volna, de õk sem tették. (Tuti öregszem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.