Olvasgatom az utóbbi pár oldalt és a következõ dolgok villantak át káposztalében úszó agyamon...
1. Nincs rossz hangszer, csak rossz muzsikus... ergo aki húzza a száját egy pálya kialakítása miatt, az keressen másik sportot magának...
Nincs tökéletes pálya és nem is lesz olyan, hogy mindenkinek tökéletes legyen... a DH nem kocabringázásról, hanem küzdelemrõl, az akadály leküzdésérõl szól... Minden sportban adódnak "szar" dolgok, ettõl függetlenûl nem azon kéne lovagolni...
2. Az a fórumozó aki ilyen mélységû vitákba folyik bele, vádol és gyanúsít, mindezt úgy, hogy kilétét homály fedi, szerintem többet árt, mint használ ennek a sportágnak...
Kedves "fukikuki" vagy ki: Messzirõl jött ember bármit mondhat...
Számunkra (és most mindanyiunk nevében szólok ha nem sértek meg senkit) egy hiteltelen személy vagy aki valamilyen oknál fogva féltékenységbõl/kicsinyességbõl/ kit tudja miért, itt szapulod a népet, ahelyett, hogy a bringádat tekernéd ha már megvetted... Gyere el egy versenyre, mutasd meg magad, bizonyítsd be, hogy te egy komoly ember/rider vagy, hogy ez a sport tényleg a szenvedélyed és akkor mi is máshogy fogunk hozzád állni...
Nem értem, hogy emberek miért misztifikálnak egy bizonyos réteget "nálunk" isteneknek... Bármilyen meglepõ ebben a szakágban csupa olyan ember dolgozik aki, szerelembõl csinálja amit csinál, mert köztünk legyen szólva
hazai kerékpáros talán egyedûl a Bodrogi az, aki ebbõl a sportból meg tud élni...
Ne lepõdj meg ha támadnak, mert olyan embereket sértettél meg akikrõl nem hiszem, hogy szándékosan tesznek keresztbe bárkinek is egy versenyen, vagy direkt szar pályát csinálnak, hogy te ne élvezhesd...
Ha engem kérdezel én idehaza még nem mentem szar pályán és nem voltam szar versenyen... minden hozzáállás és nézõpont kérdése
...és itt szeretnék tisztelettel megkérni minden kellemetlenekdõ elégtelenkedõ ridert, hogy ha nem tetszik idehaza amit kap -és most idézem a nagyfõnököt

- "akkor nyugodtan el lehet menni..."
Uff!
Én beszéltem: Tóth Árpád - Fillari Team Budaörs