Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ez halatlan!

A hangulat jó volt, a pálya is egész jóra sikerült, kicsit poros volt, aztán eléggé sáros lett.
Megfigyelhettünk egy, valószínüleg eddig fel nem jegyzett helyi népszokást is. Melyszerint a fiatal leányok, párosával esetleg hármasával, kart-karbafonva, hozzávetõlegesen azonos idõközönként (1,5-3perc) elsétálnak a "fõtéren" (by T.Árpi), s arcukon szûzies mosollyal nyugtázzák, ennyi szem egyszerre még sosem villant reájuk.
Mondhatom igazán kedves szokás, de 5-6 óra folyamatos fel-alá járkálástól, hogy nem rohad le a lábuk?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
azaz :). de azért a gandulat megvolt...gondolhatod ((-:
:confused:
http://apro.bikemag....ct=73375&cat=15

palmi:valami hiányzik a scrap-es képekrõl :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
fiatalok...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
pedig pálya jó volt. volt 1-2 érdekes megoldás de semmi komoly

jah, meg volt 3 ifjú kölök akik még ott sátoroztak, és a 4x pályán kitörte az egyik a scrap fejcsövét. Majd ma délutánra meg a haverja az umf-el csinálta meg ugyan azt :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor de jó, hogy nem mentünk .....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Na, visszatértve bükkzsércrõl.... :). Onnan jött ez a szutyok esõ, de ott nem csak esõ volt :-)
Egész versenyt úgy elmosta szó szerint ahogy van.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A VK 2. futama hozott meglepetéseket
DH férfi http://www.nissan-uc...x.cfm?RaceID=62
DH nõi http://www.nissan-uc...x.cfm?RaceID=61

Citromosbe

Citromosbe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Csá nem tudja véletlenül valaki h honnan tok leszedni képeket a Bükkzsérci 4cross ról????? Elõlre is köszi.

Porpy

Porpy

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
csáó Pézsé nálam van a görgõ hnap kapod ahogy megdumáltuk mindenkinek jó bringázást a hétvégére:)

"Éld úgy az életed, hogy jobb legyen mint képzeled"

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
MINDENKINEK JÓ VERSENYZÉST AKI OTT LESZ BÜKKZSÉRCEN!!!!
Mi ottleszünk (RST)...
Reméljük jó idõ lesz!?
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Pézsé: privi ment.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Itt mindenkinek szervezönek kellett volna menni ugy látszik!!!!!
Mutafika:):):)Te honnan irkálsszz?????igy lenézni mindent:):):):):)
Mutafuka még annyit hogy azzal az arébb helyezett barátoddal lehet összekevertél valakit mert nem ugy volt az pontosan szerintemmm.Talán nem Ujhely volt hanem más de hagyjuk az egészet .

Nem tanulsz.
(...és ahogy nézem "egészen jól ismerheted" mutafuka "barátod"...)
"In idem flumen bis non descendimus"

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
De jó neked, hogy tegnap is ott voltál!:) Akkor most még királyabb leszel, és meg sem fog majd senki.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
versenyzõtársak! tegnap "shladmingban" szétment az MRP terelõm egyik görgõje, szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy normálisan tudjak menni a bükkzsérci versenyen a hétvégén, és ne kínlódjak a lánccal. Mivel itt miskolcon lehetetlen a beszerzése. szóval kérném az illetékes szimpatizánst, ha tud akkor hozzon nekem egyet a hétvégére bükkzsércre. természetesen jutalom jár a megtalálólak. ha jól tudom gumi amerikában van.

elõre is köszönöm. a privim mûködik :D

vendég_Big$$hit_*

vendég_Big$$hit_*
  • vendég
Háttt ez van majd egyszer jobb lesz én sem azt vártam ,hogy holnapra elém tárul Schladming:(
meg azt is tudom ,hogy mennyi pénzzel meg gonddal jár egy verseny rendezés de én igazábol azért nem kezdek itt mindent kritizálni mert ha nem tetszik éppen akkor nem megyek és kész ennyi, megy az ember máshova helyette ezért tartottam nevetségesnek azt sok vitát a pályákrol meg rendezésröl....

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Hozzá teszem hogy itt a legtöbb ember csak hang ember csak okoskodni tud a baromságokon...mint ahogy én is okoskodtam egyet az elöbb.

Ezt azt hiszem igen jól megfogalmaztad ;)
Én úgy 4 éve nézegetem ezt a sportot. Van elõre és visszalépés is. És minden évben jön valaki új ember itt a fórumon (néha több), aki meg szeretné mondani a jót. De tenni kell.. És vannak, akik tesznek, de mindig lehülyézik õket... szóban....
Én remélem, hogy nem fogy el a tevõk energiája és nem megy el a kedvük az egésztõl, mert én még szeretnék dh versenyt nézni magyarországon IS.

(((látom neked sem csak egy email címed van ;) sikerült gyorsan ujraregelni mutafaka )))

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tudod az a gond, hogy nincs, aki ezekre a helyszínekre szervezzen. Jó volt Szilvás, Mátra, meg egyebek, de sajnos azok a szervezõk már nem szerveznek, így kiestek ezek a helyszínek.

Most Béláéknál viszont remélhetõleg nyertünk egy új és jó helyszínt. Hétvégén meglátjuk.

A többi (régi) hely is megvan még, úgyhogy lehet embereket toborozni, pénzt szerezni és szervezni. Mi boldogan mennénk versenyezni.

Csak, amit sokan nem tudtok, hogy milyen nehéz összetarhálni a pénzt (egy mentõ jelenléte pl. 50000 Ft per nap), az engedélyeket (talán ez a legnehezebb), összeszedni az embereket, szállítókat, szalagokat, jelölni...stb.

Azt sem tudjátok, hogy sok alkalommal ültünk (sokan órákat utaztak ezért Pestre, meg onann haza) délutánokon át, hogy összehozzuk a nemzetközivel harmonizáló versenyszabályzatot, amelyet a szövetségen keresztülboxoltunk, amelyet a szervezõk próbálnak betartatni, hogy legyen valami fejlõdés. Ez persze sok okos versenyzõt csak bosszant, meg csak az ócsárolás megy, mert nem képes felfogni, hogy hosszú távon az õ érdeke is.

Sajnos egyik pillanatról a másikra nem lesz változás. Pár év alatt viszont talán javulnak a pályák (lsd. Bükk tavaly és idén), beépülnek a versenyzõi észrevételek.

Addig meg mindenki versenyezzen amennyit bír. És persze járjon külföldre is, ha megteheti.

vendég_Big$$hit_*

vendég_Big$$hit_*
  • vendég
Itt mindenkinek szervezönek kellett volna menni ugy látszik!!!!!
Mutafika:):):)Te honnan irkálsszz?????igy lenézni mindent:):):):):)
Mutafuka még annyit hogy azzal az arébb helyezett barátoddal lehet összekevertél valakit mert nem ugy volt az pontosan szerintemmm.Talán nem Ujhely volt hanem más de hagyjuk az egészet .

vendég_Big$$hit_*

vendég_Big$$hit_*
  • vendég
Hozzá teszem hogy itt a legtöbb ember csak hang ember csak okoskodni tud a baromságokon...mint ahogy én is okoskodtam egyet az elöbb.

vendég_Big$$hit_*

vendég_Big$$hit_*
  • vendég
Én csak annyit mondok nem vagyok profi se pénzess ember szoval én például nem megyek ilyen versenyekre el ,annyi pénzért én inkább olyan helyre megyek amit jobban élvezek talán többet fejlödök mint pl:Sátoratta,Mátra,...stb
De régen milyen jo is lehetett Bagolyirtás,Szilvásvárad...ezek mért tüntek el?????Biztos van rá magyarázat de jo lenne valahogy ezeket visszatenni abba versenynaptárba, de egyszer hátha..De gondolom mindenki szivesebben nyomná ezeken vagy hasonlokon lefele .....mint pl nem mondanám inkább...csak valahogy ezeket kellene szervezni...Olyan pálya kellene amiben megtalálhato minden akár egy kis technikás lassab rész is deeee ne végig mint egyes pályákon.Na mindegy ezt nem azért irtam hogy vitázzakkk.De lássuk be lenne itt jo pálya meg hegy is csak megkéne szervezni!!!!!!