Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

remélem nem fog esni(nagyon) hétvégén :(. Amúgy a focipályán az a sátorozós hely nagyon dzsungás tud lenni ha megázik?:)

A sátorozós hely fák alatt árnyékos helyen lesz, ha esik sem gond. Aki sátorozni szeretne, Wc, és mosdó használat ingyen lesz. Zuhanyzási lehetõség sajna nem lehetséges, mert az öltözõ zuhanyzója nincs olyan állapotban,de a mosdó már "Uniós" kulturált, és kérek mindenkit hagyja olyan tisztán, ahogyan találta .

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Irokéz barátom jól beszélt,Uff ezennel körbeadom a békepipát .Szívjatok a pipából, erõt és bátorságot a következõ próbához .A hegyek szelleme legyen veletek.

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Olvasgatom az utóbbi pár oldalt és a következõ dolgok villantak át káposztalében úszó agyamon...

1. Nincs rossz hangszer, csak rossz muzsikus... ergo aki húzza a száját egy pálya kialakítása miatt, az keressen másik sportot magának...
Nincs tökéletes pálya és nem is lesz olyan, hogy mindenkinek tökéletes legyen... a DH nem kocabringázásról, hanem küzdelemrõl, az akadály leküzdésérõl szól... Minden sportban adódnak "szar" dolgok, ettõl függetlenûl nem azon kéne lovagolni...

2. Az a fórumozó aki ilyen mélységû vitákba folyik bele, vádol és gyanúsít, mindezt úgy, hogy kilétét homály fedi, szerintem többet árt, mint használ ennek a sportágnak...

Kedves "fukikuki" vagy ki: Messzirõl jött ember bármit mondhat...
Számunkra (és most mindanyiunk nevében szólok ha nem sértek meg senkit) egy hiteltelen személy vagy aki valamilyen oknál fogva féltékenységbõl/kicsinyességbõl/ kit tudja miért, itt szapulod a népet, ahelyett, hogy a bringádat tekernéd ha már megvetted... Gyere el egy versenyre, mutasd meg magad, bizonyítsd be, hogy te egy komoly ember/rider vagy, hogy ez a sport tényleg a szenvedélyed és akkor mi is máshogy fogunk hozzád állni...

Nem értem, hogy emberek miért misztifikálnak egy bizonyos réteget "nálunk" isteneknek... Bármilyen meglepõ ebben a szakágban csupa olyan ember dolgozik aki, szerelembõl csinálja amit csinál, mert köztünk legyen szólva
hazai kerékpáros talán egyedûl a Bodrogi az, aki ebbõl a sportból meg tud élni...
Ne lepõdj meg ha támadnak, mert olyan embereket sértettél meg akikrõl nem hiszem, hogy szándékosan tesznek keresztbe bárkinek is egy versenyen, vagy direkt szar pályát csinálnak, hogy te ne élvezhesd...

Ha engem kérdezel én idehaza még nem mentem szar pályán és nem voltam szar versenyen... minden hozzáállás és nézõpont kérdése ;)

...és itt szeretnék tisztelettel megkérni minden kellemetlenekdõ elégtelenkedõ ridert, hogy ha nem tetszik idehaza amit kap -és most idézem a nagyfõnököt :P - "akkor nyugodtan el lehet menni..." :)

Uff!
Én beszéltem: Tóth Árpád - Fillari Team Budaörs

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

zsolo ez igaz történet..neked lehet akkor jelentéktelen volt, és nem is elmlékszel rá..ennyi..a gerincröl ne beszéljünk, föleg ha te voltál ott. nem akarok bántani senkit, téged sem..nem táncolok én vissza attol amit mondtam,ne félj apám..

Látjátok, megmondtam, hogy kacsa az egész......:banned:
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
remélem nem fog esni(nagyon) hétvégén :(. Amúgy a focipályán az a sátorozós hely nagyon dzsungás tud lenni ha megázik?:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

zsolo ez igaz történet..neked lehet akkor jelentéktelen volt, és nem is elmlékszel rá..ennyi..a gerincröl ne beszéljünk, föleg ha te voltál ott. nem akarok bántani senkit, téged sem..nem táncolok én vissza attol amit mondtam,ne félj apám.

Ohnapersze... Igaz történet, de részletek nincsenek. Ez volt az a verseny ahol kizártam az egyik esélyes versenyzõt, akit többen jóbarátomként tartanak számon - õ maga is.

Ha ismernél tudnád, hogy nincs az a rider akiért kockára tenném azt amit talán idén végre sikerül elérnem...

...valamint én továbbra is vállalom a nevem, te meg név, arc, bizonyíték és tények nélkül írkálsz, vádolsz és egybõl elmegy a kedved amint a másik fél megszólal.

Egyébként azt hiszem ezt rágalmazásnak szokták hívni.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
zsolo ez igaz történet..neked lehet akkor jelentéktelen volt, és nem is elmlékszel rá..ennyi..a gerincröl ne beszéljünk, föleg ha te voltál ott. nem akarok bántani senkit, téged sem..nem táncolok én vissza attol amit mondtam,ne félj apám..

ha nem emlékszel akkor, vagy nem hiszel nekem és én vok a gerinctelen, akkor legyek én..engem nem zavar..de akkor ne forduljon elö többet ilyen és akinek a felelössége tegyen róla hogy ha esetleg pletyka lenne...az is kiindul valamiböl ugyebár..akkor az se legyen..ha minden normálisan müködne az sem lenne..de mégegyszer: a RIDEREKET nem akarom kényelmetlenségbe hozni, mivel egyikõlyük sem irkál itt, és nem tudnak arrol hogy itt beszélünk róluk, ezért a hátuk mögött nem mondok nevet...
utólag hiába kapkodsz akár te akár más..mindegy..akkor ott kell mindenkinek becsületesnek lennie..

erröl a témárol amugy már nincs kedvem irni , a neveket itt nem fogom leirni, ez tuti, hiába kéred, volt ami volt, aki hiszi hiszi, aki nem, nem..ujat nem tudok erröl mondani..azt hiszem..

jó 7végét és versenyt mindenkinek..

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Elõnevezés a Bükkzsérci versenyre :daktrade@vipmail.hu címen

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

neveket nem fogok mondani mert senkit nem akarok piritani...

A versenyt megnevezted és a kinevezések alapján visszkereshetõ ki volt a célbíró - a megjelölt versenyen én - így kicsit késõ visszatáncolni. Én itt névvel szereplek - felvállalom magam és döntéseimet itt és élõben egyaránt.

Ha megvádolsz valamivel legyen benned annyi gerinc, hogy nem a levegõbe beszélsz - már csak azért is, mert ha ez egy igaz történet, akkor éppen feleslegesen töröm magam a vizsgára készüléssel.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
zsolo, neveket nem fogok mondani mert senkit nem akarok piritani....

Pézsé, bükkszentlászlón a zok a kanyarok, én is beveszem lábletétel nélkül, de az hogy 5el lehet bevenni az nem a dh, része..egy jo pályán lendület van folyamatosan és ugy veszed be a kanyarokat..az nem azt jelenti hogy nem kell teknika és nyilván ahhoz a szükhöz is kell, annak a ki be tudja venni, attol az még nem azt jelenti hogy olyannak kell lennie...aki régen járt a szilvási dh versenyeken, az tudja miröl beszélek, milyen állat pálya volt..még mindig visszasirom..de a bükkszentlászlós is jó, és a hirek szerint még jobb lesz. Kiváncsian várom és ott leszek hogy kiprobáljam:D:D:D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Pe@ce :)

Örülök, hogy kitört a Világbéke, már csak ezt a csalás ügyet kellene tisztázni, ugyanis ez egy "kicsit" zavar...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
én azt nem értem, miért baj az, ha van olyan része a pályának, amin nehezen lehet menni. pl a bükkszentlászlói fát alulról kerülõs kanyar. én nem tudtam lábletétel és megállás nélkül lemenni rajta, viszont láttam olyat aki gond nélkül teljesítette. azt sem értem miért sírnak a rézsûk miatt a riderek, amin rengeteget lehet tanulni. nem egy külföldi nagy rider keresi az ilyen helyeket, miért is? talán edzenek rajta?
én a kihívásért megyek versenyre, ahol nincs kihívás oda nem megyek, szerencsére még a helyi bevásárlóház, parkolójában kialakított szlalompályán is találok kihívást. 2 éve versenyzek és még mindig nem tudok egyenesen menni és kanyarodni, szóval tök király nekem minden dh pálya :D lehet irígykedni.
akik pedig versenyt rendeznek és güriznek a sportért, azok tiszteletet érdemelnek.
azok is akik jól érzik magukat a legelcseszettebb pályán, és versenyen is, tanulni lehetne tõlük.

de én nem értek hozzá kezdõ vok.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
HOTCHILI3 szavaira Áment mondok :D ugy legyen!!! Épüljön sok jó pálya! ezek a szavak legalább életkedvet öntenek belém:D

Porpy

Porpy

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Kedves Mutafuka,
sorry de azt hiszem félreértetted a konzekvenciámat, azt próbáltam leírni h nem feltétlen kell fennakadni a hiányosságokon amik annyira nem fontosak(de sajnos vannak) sokan dolgoznak rajta h ne legyenek. Lásd Hotchili3-at aki társaival sztem az év legnagyobb kaliverû rendezvényegyüttesét hozzák össze, avval h a haverokkal valo dhzást hoztam fel nem céloztam arra h nem szeretnék fejlõdni, mint mindenki más egyre gyorsabb akarok én is lenni és egyre teknikásabb,
mellesleg sztem egyre jobb pályákon folynak a versenyek is

"Éld úgy az életed, hogy jobb legyen mint képzeled"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

1.: nem azért szidtam az mszpt, mert közük van a versenyekhez, hanem mert szokásom, mivel nem csipem öket, olvasd vissza mit irtam ott...

Szerintem örülj, ha egy admin nem rúg seggbe itt emiatt.
Megvan annak a helye, de az NEM ez a fórum!

Csak neked, csak itt: Szabályzat
Annak is a 3. pontja.

Pe@ce
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

-Rider s soul team

1.: nem azért szidtam az mszpt, mert közük van a versenyekhez, hanem mert szokásom, mivel nem csipem öket, olvasd vissza mit irtam ott...

2.: nem tudnám megszámolni mennyi versenyen voltam magyarországon, külföldön eddig 2-n, és még párszor keróztam kinn.. az elmult 8 évben..

és még valami Porpy-nak..: igy van nagyon jo minden..annak aki bulibol jár kerózni, annak tökéletes minden rendezvény, nekik nem a pálya minösége számit, hanem a buli, a haverok...stb..ami tényleg jó...de vannak mások, akik viszont fejlödni akarnak és nekik számit a pálya minösége is..

Pe@ce

nagyon jól látod a dolgokat mutafuka, és látom hogy nem vagy kezdõ, és azt is látom, hogy miért jársz külföldre, amiben teljesen igazad van eddig .Remélem a jövõben megváltozik a véleményed, mert olyan pályák tervein dolgozunk, amelyek elérik, megközelítik, helyenként talán el is hagyják egyes külföldi pálya szintjét .Pl.a Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló pálya, a tavalyi általad, és általam is értelmetlen kanyarokat lassítókat elhagyva, új nyomvonal kerül kialakításra .A pálya felsõ része teljesen új , és szó szerint kõkemény, egyes részei Donovaly-hoz, és Nyitrához hasonlatosak.A cél, egy élvezhetõ, de kõkemény pálya kialakítása.Ha az idén még nem is lesz tökéletes a nyomvonal, az sem gond, mert kezdõ alapnak nagyon jó, és a hely jellege miatt számtalan variációt lehet beiktatni .Itt van pl Cserépváraljai Kanyon DH, amely az egyik legkeményebb, legnehezebben teljesíthetõ pályák közé tartozik.Tavaly még nem, de az idén már élvezhetõ is lesz, mert az a cél, hogy lendületet, ritmust adjunk a ritmustalan köveknek.Átdolgozzuk a pályanyomvonalat, hogy tényleg élvezet, rang legyen teljesíteni.És ne feledkezzünk meg Bükkzsércrõl sem, ahol rengeteg munkával építettük meg ezt a pályát,amely stílusát tekintve, inkább azoknak kedvez, akik szeretik az épített, technikás ugratókat.Ezen a helyen a tavalyi évben rengeteg kritika ért, mert szûk volt a pálya, és rézsûs is volt.Tanultunk hibáinkból. és egy egészen új nyomot(kat)jelöltünk ki .Célunk ezen a helyen az, hogy egyetlen Rajt pontból 4 pályanyomvonalat érjünk el.Ez jelenleg 3nyomvonal.Mindegyik nyom gyors, technikás, köves, és anélkül is célba érsz ha nem tekersz .
Ahhoz, hogy elõrébb lépjünk mindenképpen komoly pályákra van szükség, mert csak a színvonal emelésével lehet támogatót találni .De kissé hosszadalmas mûvelet, és nem megy máról holnapra .Én személy szerint türelemre, és kitartásra kérem a szervezõ, versenyzõ társaimat. mert én bízom abban, hogy a stagnálás korszaka véget ért.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
-Rider s soul team

2.: nem tudnám megszámolni mennyi versenyen voltam magyarországon, külföldön eddig 2-n, és még párszor keróztam kinn.. az elmult 8 évben..

és még valami Porpy-nak..: igy van nagyon jo minden..annak aki bulibol jár kerózni, annak tökéletes minden rendezvény, nekik nem a pálya minösége számit, hanem a buli, a haverok...stb..ami tényleg jó...de vannak mások, akik viszont fejlödni akarnak és nekik számit a pálya minösége is..

Pe@ce

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
<strong>Rider's Soul Team- Sz.A.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
igaza van mindegyikötöknek, nem vitás, föleg chilinek, az utobbi években csökkent a szinvonal, és tényleg az ország is a foci lázban szenved..nyilván megvannak a problémák...amin mindenki javitani akar, amit jo halllani, és ha tudok én is teszek érte..amugy nem kezdö vagyok ha véletlenül vki azt hinné, majd egy évtizede ott vagyok szinte minden rendezvényen.mielött vki azt hinné valami kezdö okoskodik..valamennyire belelátok dolgokba. de nem is ez számit. komolyan mondom, nem mennék én se külföldre ha itthon jobb pályák lennének, amit nyilván nem csak egy hegyoldal dönt el. de ahol minden adott, ott legalább tegyünk meg mindent egy jo nyom kialakitásáért. Pl.: bükkszentlászlón, ahol lesz a verseny is nemsoká, az tetszetös pálya, viszont ott is volt tavaly vagy 3 olyan kanyar ahol szinte meg kel állni hogy be tudj kanyarodni a fa mögé stb..az ilyen kanyarokat minek kell odarakni? máshogy nem lehet megoldani? hogy kicsit élvezetesebb legyen a pálya és ne törjön meg a lendület, meg a pálya ritmusa? Csak remélem hogy egyszer az ilyen dolgokat is kiküszöböljük..és tényleg feelinges lesz minden, engem például nem zavarna ha nem lenne üditö, nyilván jol esik, de..inkább a felszálitás meg a jo és kiépitett pálya legyen az elsö, frissitöt viszek én egy rekesszel..csak élvezzem a pályát:D

Pe@ce

Pe@ce :)

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

tudod kedves hozzá szolo ez nem legenda...ez igy történt, nem érdekel hogy a kocka ült e ott vagy nem..én ott voltam láttam hallottam, a haverom ott volt.. ennyi...amugy ja, a magyar dh nak nincs értelme mert nincs jo pálya..akár meg is szünhet..mindenki külföldre jár ugyis..
....nem akarok én szidni senikit..csak az MSZPseket ...mindenki ott kerózik ahol akar nyilván, ha nekem nem tetszik a magyar szervezés nem kell elmennem ez is igy van...majd ha ujra lesz jo pálya, jo szervezés..akkor ok
páá ,,I,,

Dehogynem, ez mind legenda... hány ilyet és ehhez hasonlót hallottam már... Az sem igaz, hogy nincs jó magyar dh pálya, reméljük a bükkzsérci dh jó lesz(így az elõzetesekbõl ezt vettem le),bizzunk a szervezõkben... mindennek van értelme (annak is hogy te most ide irkálsz...) Hány hazai és hány külföldi versenyen voltál eddig???
Az mszp-t se kell szidni, szerintem nem õk szervezik a versenyeket és nem is fogják... Nehogy már mindent állambácsi intézzen...Mindenki csinálja a saját dolgát...

Eggyetértek Porpy-val!!!
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com