Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Legyalultál mindenkit? Pályacsúcs, miegymás?
-már, ha ilyen lájtos volt a pálya

Lehet elõször azzal a 150 méterrel kéne sikeresen megküzdeni.;)

KBalazs

KBalazs

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Hát... kedves Rocsi... Elnézeést ha osszat szóltam.
Lehet csak nekem szúrt szemet a 70 nevezõ meg a pálya adatai. Ne érts félre, nem a szervezéssel volt baj hanem a pályával., de lehet tévedek... sõt... biztos ... minden rendbe van, és csak nekem van más fogalmam errõl a sportágról...
jah.. és igenis megyek külföldre inkább minthogy itt szenvedjek a 150 méterrel.
viszlát

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Azt pedig ne várja senki hogy sétáló fotósok, nézõk tegyék ezt helyettük.

Nem elvárás (és nem is árulkodás), egy fajta segítség, hiszen a rendezõ és a bíró sem lehet mindenhol egyszerre - olyan mintha viszakötnéd a szalagot.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Igen.
EZért kéne rávenni a pályabírókat hogy tartassák be a szabályokat.
Akkor is, ha kizárás lesz a vége.

Azt pedig ne várja senki hogy sétáló fotósok, nézõk tegyék ezt helyettük.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

a pályabíró elött csinálta.
Ha õ nem csinál semmit, mi nem fogunk odamenni hozzátok hogy ez meg az...
Ha egy pályabíró ezt nem érzi kötelességének, akkor....

Ez hibás hozzáállás a pályabíró részérõl egyértelmûen, de ha a versenyzõ illetve a pályabíró hibája nem derül ki akkor nem lehet tenni semmit.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szigor-témához:
Igazából nem volt súlyos a porbléma, de egy srác valóban nagyon támadólag lépett fel, mikor a Rocsi kétszer is megkérte (NORMÁLIS HANGNEMBEN!!), hogy tegye arrébb a bringát. Aki ott, volt láthatta, hogy még a célkapu sem volt elég széles, nem hiányzott volna egy ütközés egy fekvõ kerékpárral.
Tény, hogy sokan hagyták a gépeiket a befutónál, ezt legközelebb nem engedjük, nehogy baj legyen. Ez a TI érdeketek is!

Persze én azt gondolom, hogy azért "dobták" le egybõl a gépet, mert sokkot kaptak :) ... volt aki a melegtõl, esetleg a pályától vagy a futott idõtõl...

Cs.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ha a versenybíró tud róla akkor és ott még lehet tenni valamit, így 1-2 hónappal utána nem.

a pályabíró elött csinálta.
Ha õ nem csinál semmit, mi nem fogunk odamenni hozzátok hogy ez meg az...

Ha egy pályabíró ezt nem érzi kötelességének, akkor....

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

nem vagy a barátom, mert nem jöttél el;) és ez sokakra vonatkozik.

kicsit tele a tököm, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen szarok a magyar versenyek és pályák, bezzeg külföldön és bla-bla.

de kérdem én minek kellene olyan versenyzõknek magas színvonalú versenyt csinálni, akiknek az sem egyértelmû, hogy a célterületen nem hagyjuk a bringát, és a rendezõi/idõmérõ sátor sem bringatartó? akiknek a szalag csak opció?
és ha ezért szól a rendezõ, akkor az a seggfej.
azt már most mondhatom, hogy a szeptemberi kupafutamon rettenetes szigor fog beköszönteni.

nyugi sztem fasza volt az egész! ;)
csak ne lett volna meleg! bár bent az erdõbe nem volt...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

nálunk mindig is volt. de most sokkal durvább lesz. egy felszólítás, meg mégegy, aztán viszlát.

Szerintem a múlt hétvégén _is_ igyekeztünk mi bírók veletek rendezõkkel jól együtt dolgozni és ez a jövõben is így lesz.

vagy mikor bükkben szólunk egy srácnak h pályazár van...
de õ azért rendületlenül gyakorolta a pálya felénél levõ ugratót. A pályabíró orra elött.
Mikor említettük neki hgoy nem kéne, akkor mondta h a szabályok nem fontosak...:)
arc.

Ha a versenybíró tud róla akkor és ott még lehet tenni valamit, így 1-2 hónappal utána nem.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szasztok!
Néhány link a Mecsextrémes DH verseny képeihez. Köszi mndenkinek aki eljött, szurkolt, fotózott ....és izzzzadt :) !!!

http://www.hillside.extra.hu/fotok/

http://www.zaperture...ex.php?album=35

http://www.freeriderz.mlap.hu

Ha tudtok még küldjetek!!

Csaba

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na akkor kellet volna kizárni. mivel nem tették, így igaza volt: a szabályok ott, abban az esetben nem voltak fontosak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vagy mikor bükkben szólunk egy srácnak h pályazár van...
de õ azért rendületlenül gyakorolta a pálya felénél levõ ugratót. A pályabíró orra elött.

Mikor említettük neki hgoy nem kéne, akkor mondta h a szabályok nem fontosak...:)
arc.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A tilosban parkolók gépeit a fõvárosban elszállítják és ezt tábla is mutatja. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
továbbra is tartom-bár tény hogy nem a legkultúráltabb megoldás-hogy ha pl én valaha eltévednék egy versenyre és a célban,vagy elõtte kéne kerülgetnem valakinek a bringáját,azt a belõle kivert szarában folytanám meg...
lehet intõ példa lenne

még egy hüyle opcijó,lehetne bringátkölcsönözni a versenyeken,hogy a szerencsétlenül járt sportátrsak is tudjnak indulni :D én...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bárcsak a hatóságok lennének a legnagyobb gond! a komlói városi dh-nál mi végigjártuk az összeset. de mégis el lehetett intézni még azt is, hogy átugrassuk a síneket. pedig elõtte erre nem sok esélyt láttam....
jelezném, hogy ez idén is lesz:)

az kell, hogy tényleg szigorúan vegyük a szabályokat, és nem csak a mi versenyeinken. pl. senki sem tartja be azt, hogy a pályán kétféle edzés van: amikor meg lehet állni a pályán, és amikor nem. pedig külföldön ezért is szólnak ám... de a legdurvább tényleg az volt, hogy lefeküdtek a célterületre, és a bringát is ott hagyták szanaszéjjel, a többi beérkezõnek pedig azokat kellett kerülgetni. és basztak rá, hogy ezerszer szóltunk.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

kicsit tele a tököm, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen szarok a magyar versenyek és pályák, bezzeg külföldön és bla-bla.

Nekem volt szerencsém megtapasztalni, hogy Magyarországon milyen akadályokat képesek a hatóságok a versenyrendezõk elé gördíteni. És én csak annyit mondok erre az egészre, hogy örüljön mindenki, hogy egyáltalán van verseny. Minden tiszteletem azoké a szervezõké, akik azon dolgoznak, hogy valamit kihozzanak a szûkös lehetõségekbõl.
Aki meg azzal jön, hogy bezzeg külföld, az vagy szervezzen versenyt és mutassa meg hogyan kell, vagy szedje a cókmókját és menjen külföldre...

The life is short, ride more!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
némelyiknek tényleg az a szintje...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
vagy hívd meg rocsi a mónikát, dobjon össze velük gyorsan egy mûsort ott helyben :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nálunk mindig is volt. de most sokkal durvább lesz. egy felszólítás, meg mégegy, aztán viszlát.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De remélem az "elittel" szemben is lesz szigor.