Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
"Hát én is voltam a fórumon, és én se vártam
meg a végét. Nem volt fontos számomra." látod ez a legnagyobb baj, és ez az általános hozzáállás Mo-on .Mindenki várja a sültgalambot(tisztelet a kivételnek).Azért tenni is kell valamit hogy az a galamb ízletes is legyen. Az akinek fontos volt az megvárta, hozzászólt, véleményezett.
A Bükkszentkereszti pálya nyomvonalának kijelölésében részt vettem, a pálya kialakításának érdemi munkája a KKsk-é volt. A Bükkzsérci pálya pedig folyamatosan javult, és nem csak szerintem. Ami problémák voltak azok az idén nem lesznek.
Kérlek Dani : privát nagyon szívesen fogadom minden jellegû kritikádat, észrevételedet, de nyílt fórumon ne tedd tönkre mások építõ jellgû munkáját.
Már eleve befolyásolod negatív hangvitelû írásaiddal ,a jót kizárva, a jövõ évi sorozatot, és helyszíneket.

Hát én is voltam a fórumon, és én se vártam
meg a végét. Nem volt fontos számomra. Aszem jövõre, ha nem változik a helyzet, akkor 1 kupán indulok csak Bagolyirtás és Eplényi OB-n. Bükkzsércre nem megyek az tuti, - bocs Béla tényleg nem a hozzáállásoddal van a baj, meg nem a személyeddel - majd a jövõ évi pálya más lesz mondatot sokszor hallottam az utóbbi években, idén az egyetlen általad rendezett jó pályás verseny a bükkszentkereszti volt, de azt a pályát sem te, ti jelöltétek ki, csináltátok.

Úgyhogy maradnak a szomszédok, Maribor, Zágráb, Schladming, Szlovákia stb.
Mert teljes mértékben egyetértek a zölditomi véleményével, a nagygép a tervezett naptárhoz nem kell. Úgyhogy megyek oda ahova kell, nem szivatom saját magam.

Vagy építek egy CC gépet? Nem olyat nem teszek.

Ha mód lesz rá, esetleg szekszárd környékén próbálunk versenyt rendezni - csak csoki, semmi kupa, meg ranglista -, de ez az engedélyeken múlik.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Remélem egy megbízható egyesületrõl van szó, az jó lenne, ha nem sülnének fel a mátrai rendezések (mint idén oly sokszor). Rajtam nem múlik.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez miért ilyen titkos? Csak, mert akkor itt is lehetne egybõl segíteni nekik.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Értem Béla, körbekérdezünk ki az :), aztán hajrá nyomjuk ezerrel

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
A fórumon egy jelentkezõ vállalta önként a verseny megrendezését Bagolyírtáson.Ez a jelentkezõ folyamatosan részt vesz a pálya karbantartásában, és készítésében. Kérem a helyi bringásokat, és a leendõ versenyszervezõt vegyék fel a kapcsolatot.
Az hogy északi helyszínek, és jelentkezõk vannak, annak nagyon egyszerû magyarázata van : eddig a napig nem érkezett máshonnan szervezési szándékot igazoló pályázat.

Hát ez szép, én azt hittem béla ezt
megbeszélte az érintettekkel és nem csak úgy kitalálta hogy ott is lesz MK. Amúgy érdekes, csak északi verseny helyszínek vannak a naptárba.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
CSak északi rendezõk pályáztak?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Félreértés ne essék, én csak leírtam a véleményem, de a jövõ évi B.irtásról nem tudok semmit, a fórumon nem voltam ott, de Béla vagy a résztvevõk talán majd mondanak valami pontosabbat is, hogy ki, hogy és miért szervezi ott a futamot. És továbbra is örülök, hogy ott lesz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ugye...

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát ez szép, én azt hittem béla ezt megbeszélte az érintettekkel és nem csak úgy kitalálta hogy ott is lesz MK. Amúgy érdekes, csak északi verseny helyszínek vannak a naptárba.
FanatiX

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nem helyi egyesület által rendezendõ mátrai versenyeken én sajnos nem tudok segíteni a rendezésben, pályaalakításban.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Igaz, de nem vettétek meg.

Ne vegyél mérget rá. :) Az egész magántulajdonban van. Egyébként félre ne értsétek, nem arról van szó hogy mi csináltuk a pályát és verjük a mellünket, hogy csak mi csinálhatunk rajta versenyt. Azért szerintem illett volna szólni.
Miért van olyan érzésem, mint amikor egy tudós találmányát ellopják?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igaz, de nem vettétek meg.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Bagolyirtási pálya bérbeadó?!

Oké, hogy valaki szervez, meg pénzt hoz, meg infrastruktúrát,
De..
Csak meg kén' kérdzezni a pálya kijelölõ kollégákat, hogy mehet-e a szervezés..
Nem így a korrekt? Vagy csak én vagyok elfogult?

Szerintem mindenki tudja ki csinálta a pályát, és ki szervezte az elsõ két kupát ott..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Mint azt nagyon jól tudod messze több mint eddig bármikor.

úgy értettem, hogy amennyi szó esett róla a gyûlésen. na az nem sok.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Melyik szervezõ jelentkezett a versenyrendezésre? Felvennénk vele a kapcsolatot. (Béla is ott volt Bagolyon, tudta hogy ki a helyi, szólhatott volna.) Szerintam azt aki anno szerezte az engedélyeket a pályára, és leült az erdészekkel tárgyalni arról, hogy hol is lehetne csinálni pályát a Mátrában ismeri Béla, és õt is ugy meglepte a dolog mint engem.
Nem akarok vészharang lenni, de egyébként kétséges még a pálya vége, mert lehet h elbontják ott az erdõt.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Szigi: a verseny rendezésére jelentkezik egy szervezõ és innentõl az õ ügye. Természetesen a pálya helyrehozása, építése is, de gondolom örömmel veszi a ti segítségeteket, öteleteiteket, de azt nem lehet elvárni, hogy az ország bármely pályájának közelében élõ helyi bringásokat ismerje minden versenyszervezõ (aki pénzt, embert, infrastruktúrát, kapcsolatot tud hozni), és csak az rendezhessen versenyt, aki ott él azon a környéken, noha ez lenne a legideálisabb helyzet.

Én mindenesetre nagyon örülök, hogy lesz ott végre megint futam, mivel a kedvenc pályám, és ezt sokak nevében mondhatom, de a múltkori tekerésnél ezt te is láthattad.

Sauh-n nincs ki rendezzen. De szabad a pálya. Senki nem tiltakozna, ha ott is lenne egy futam, hiszen elég jó kis pálya az (legalábbis a teteje), bár fene messze van az ország legtöbb pontjától.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Csak én tartom furcsának és kellemetlennek hogy innen kell megtudniuk a pálya alkotóinak és karbantartóinak hogy MK lesz Bagolyírtáson?
Vagy ez mindig így szokott menni?
Sátoralján miért nem lesz MK?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ha mód lesz rá, esetleg szekszárd környékén próbálunk versenyt rendezni - csak csoki, semmi kupa, meg ranglista -, de ez az engedélyeken múlik.

Ennek sokan örülnénk! Persze az plusz ráadás lenne, ha még az esõt is sikerülne közben elüldöznötök! :)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát én is voltam a fórumon, és én se vártam meg a végét. Nem volt fontos számomra. Aszem jövõre, ha nem változik a helyzet, akkor 1 kupán indulok csak Bagolyirtás és Eplényi OB-n. Bükkzsércre nem megyek az tuti, - bocs Béla tényleg nem a hozzáállásoddal van a baj, meg nem a személyeddel - majd a jövõ évi pálya más lesz mondatot sokszor hallottam az utóbbi években, idén az egyetlen általad rendezett jó pályás verseny a bükkszentkereszti volt, de azt a pályát sem te, ti jelöltétek ki, csináltátok.

Úgyhogy maradnak a szomszédok, Maribor, Zágráb, Schladming, Szlovákia stb.
Mert teljes mértékben egyetértek a zölditomi véleményével, a nagygép a tervezett naptárhoz nem kell. Úgyhogy megyek oda ahova kell, nem szivatom saját magam.

Vagy építek egy CC gépet? Nem olyat nem teszek.

FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ja, hogy annyi. az nem sok.

Mint azt nagyon jól tudod messze több mint eddig bármikor.