Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

gaha

gaha

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
kicsit beleolvasva a témába csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ha már vezetõ/irányító/szervezõ pozíciót vállal valaki, akkor ne vegye személyeskedésnek a kritikát, és ha nem is fogadja meg szó nélkül a kapott tanácsot, de legalább vegye észre, hogy valami nem stimmel a munkája/vállalt feladata környékén!
Sok sikert kívánok mindenkinek a 2008-as szezonra, erõs idegeket, vastag pénztárcát, birka türelmet, majd meséljétek el mi volt...hehehe
béke

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Szilvás... Sátor... Bagoly...
azok voltak a szép idõk!

eggyet értek veled.

gaha

gaha

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szilvás... Sátor... Bagoly...
azok voltak a szép idõk!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A mi csapatunkból ez év után olyanok maradnak távol a 2008-as szezonról, akik még az elsõ magyar futamokon is indultak. Külföldre nincs pénzük menni, azt mondják, itthon nem érdemes, ezért abahagyták.:(

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ezzel a hoozzáállásal inkább ne!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

De attól függetlenül sztem örülni kéne!!

Akkor azért örüljünk h lesz 08as szezon?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kabbe :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
pedig én még emlékszem az egyik utolsó versenyedre. de szép is volt.... :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En lehet hogy mar oregmotorosnak szamitok ( kb. 6-7 eve versenyzes ), de vannak nalam is regebbiek. Ok is biztosan emlekeznek meg a regi Harmashatarhegyi versenyre, Szilvasvaradra...
Azt kell mondjam, van miert sirni.

Reszben a hazai versenyek szinvonala miatt nem torom nagyon magam hogy visszaterjek a versenyzeshez. Nagy valoszinuseggel inkabb ki fogunk menni hetvegenkent pl. Semmering -be, az itthoni versenyek helyett.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Végülis te tod jobban........elismerem!!
De attól függetlenül sztem örülni kéne!!
Na mindegy hagyjuk mert összeveszés lessz a vége az meg nem kell!!!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
De igen számít, mert te nem tudod, miért sírunk mi akik kicsit régebb óta versenyzünk. És én még nem is vagyok öregmotoros.
FanatiX

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
2éve!!
De Sztem Ez Eben A Témában Nem Számít??

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Sztem meg örüljünk hogy van verseny és hogy tesznek még emberek vmit a versenyekért(Béla)!!!!

Hát lehet én vagyok finnyás, vagy csak zsugori, de ha olyan versenyre megyek, ami után keserû száj ízzel megyek haza, akkor nem szivesen dobok ki 10-05 ezret . Csak azért, mert hurrá legalább voltam versenyen, legalább volt verseny. Sajnos ilyen hozzáállás, miatt tartunk ott ahol tartunk.
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Sztem meg örüljünk hogy van verseny és hogy tesznek még emberek vmit a versenyekért(Béla)!!!!
Akinek nem tetszik ne jöjjön menjen külföldre!!
Béla az egyetlen akin ténleg látszik hogy töri magát és hogy ténleg szereti a sportot!!!(TISZTELET A KIVÉTELNEK)
Én csak azt mondom Köszönet bélának és mindazok nak akik tesznek e sportért!!!!

Te mióta is versenyzel?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Akinek nem tetszik ne jöjjön menjen külföldre!!
Béla az egyetlen akin ténleg látszik hogy töri magát és hogy ténleg szereti a sportot!!!(TISZTELET A KIVÉTELNEK)
Én csak azt mondom Köszönet bélának és mindazok nak akik tesznek e sportért!!!!

Na végre ezt is megértük dh ob a dunántúlon!!!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sajnálom hogyha borúlátó vagyok, nem régóta versenyzek,4 éve de a visszafejlõdés látható, az úgynevezett topridereket már nem is izgatja a hazai versenysorozat, és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

És valóba a napi rendi pontok tényleg nem izgattak. Sajnálom, azért mentem mert Zsolo-nak az ötlete tesztett nekem és kiváncsi voltam az ott lévõk reakcióira.

És mivel a verseny rendezésben már nem vagyok érintett, rajtam kívülálló okok miatt, a versenynaptár nem hat meg emiatt, amikor lesz verseny olyan helyszínen ami tetszik arra elmegyek és.

Ja és amit írok a személyes vélemény, ha valaki a másik véleményére épít akkor tegye, de nem hiszem, hogy pont én lennék az a meghatározó személyiség. És sokszor leírtam és mondtam, hogy semmi személyes dolog nincs benne, ez a véleményem.
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

úgy értettem, hogy amennyi szó esett róla a gyûlésen. na az nem sok.

Volt egy napirend amihez szerették volna magukat tartani a Fórum szervezõi, így a témát nem tudtuk részleteiben tárgyalni. Ahogy már korábban jeleztem azóta marginális az érdeklõdés.

Az akinek fontos volt az megvárta, hozzászólt, véleményezett.

Elképzelhetõ az is, hogy akik eljöttek hamarabb, azok szakmailag nem értettek egyet a megbeszélés többi részével.

Kérlek Dani : privát nagyon szívesen fogadom minden jellegû kritikádat, észrevételedet, de nyílt fórumon ne tedd tönkre mások építõ jellgû munkáját.
Már eleve befolyásolod negatív hangvitelû írásaiddal ,a jót kizárva, a jövõ évi sorozatot, és helyszíneket.

Pupák (aki mellesleg tudtommal az egyik legnépszerûbb versenyeket rendezte) szakmai véleményeket fogalmazott meg - ami (ahogy már a dalmaMagon is írtam) azt hiszem még ebben az országban is szabad, itt ezen a Fórumon is, amíg annak üzemeltetõit nem zavarja.

Amúgy érdekes, csak északi verseny helyszínek vannak a naptárba.

ugye...

Én inkább ezzel, meg az élversenyzõk távolmaradásával foglalkoznék.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sejtettem, hogy Bandi lesz az. Akkor az a verseny tuti lesz, mert ha valaki, akkor õ hihetetlenül ismeri a pályát, szervezett is már (ott) futamot, meg nagyon korrekt srác. Nem utolsó sorban az egyik legrégebbi motoros a mezõnyben, akinek ez még félig-meddig a szakmájába is vág.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Én másra tippeltem, de szerencsére nem jött be.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Ez miért ilyen titkos? Csak, mert akkor itt is lehetne egybõl segíteni nekik.

Nem titkos: Székely "Küllõ" Andris jelentkezett erre a feladatra.