meg a végét. Nem volt fontos számomra." látod ez a legnagyobb baj, és ez az általános hozzáállás Mo-on .Mindenki várja a sültgalambot(tisztelet a kivételnek).Azért tenni is kell valamit hogy az a galamb ízletes is legyen. Az akinek fontos volt az megvárta, hozzászólt, véleményezett.
A Bükkszentkereszti pálya nyomvonalának kijelölésében részt vettem, a pálya kialakításának érdemi munkája a KKsk-é volt. A Bükkzsérci pálya pedig folyamatosan javult, és nem csak szerintem. Ami problémák voltak azok az idén nem lesznek.
Kérlek Dani : privát nagyon szívesen fogadom minden jellegû kritikádat, észrevételedet, de nyílt fórumon ne tedd tönkre mások építõ jellgû munkáját.
Már eleve befolyásolod negatív hangvitelû írásaiddal ,a jót kizárva, a jövõ évi sorozatot, és helyszíneket.
Hát én is voltam a fórumon, és én se vártam
meg a végét. Nem volt fontos számomra. Aszem jövõre, ha nem változik a helyzet, akkor 1 kupán indulok csak Bagolyirtás és Eplényi OB-n. Bükkzsércre nem megyek az tuti, - bocs Béla tényleg nem a hozzáállásoddal van a baj, meg nem a személyeddel - majd a jövõ évi pálya más lesz mondatot sokszor hallottam az utóbbi években, idén az egyetlen általad rendezett jó pályás verseny a bükkszentkereszti volt, de azt a pályát sem te, ti jelöltétek ki, csináltátok.
Úgyhogy maradnak a szomszédok, Maribor, Zágráb, Schladming, Szlovákia stb.
Mert teljes mértékben egyetértek a zölditomi véleményével, a nagygép a tervezett naptárhoz nem kell. Úgyhogy megyek oda ahova kell, nem szivatom saját magam.
Vagy építek egy CC gépet? Nem olyat nem teszek.
Ha mód lesz rá, esetleg szekszárd környékén próbálunk versenyt rendezni - csak csoki, semmi kupa, meg ranglista -, de ez az engedélyeken múlik.