Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Dani: én az utóbbi éve(ek) tapasztalatai alapján már ezzel a kettõvel is beérném, bár tudom, hogy nem ennyi kellene a jóléthez.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Már 2 éve egy mérõcsapat csinálja a Magyar Kupákat.
Szerintem egy jó versenyhez, nem csak kemény pálya és jó idõmérés kell. Azt egy kicsit megszervezett hétvégi bringázáshoz is össze lehetne hozni. Ezektõl még nem lesz Kupafutam a hétvégi bringázásból.
FanatiX

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Van mérõember, aki már idén is mért, csak nem mindig tudta (nem feltétlenül az õ hibája), hogy reggel 9-re már ott kellene lennie. De most már tisztázva az ügy, úgyhogy jövõre ezzel már nem lesz gond. Most már csak kemény dh pályák kellenek. A helyszínek alapján ezzel sem lehet probléma, ha értelmesen dolgozzák meg a talajt a tervezõk.

Bízzunk benne.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Más fórumon is közzétesszük(google levelezõlista, a szövetség titkára körlevélben értesíti a klubbokat)

ezzel az a gond, hogy pl az én egysületem semmilyen ifót nam ad ki, nem küldi tovább az infókat. Célszerû lenne egy listába összedobni a közvetlen végpontokat. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
idõmérés hogy lesz megoldva?

minden rendezõ megoldja ugy ahogy tudja( ez mint tudjuk néha jó néha fos) vagy lesz egy fix gárda akik mennek minden versenyre?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Ezt korábban akartam már mondani, hogy néhány szervezõ, úgy tekint e fórumra, mintha a szövetség hivatalos oldala lenne.
Korábban is volt már olyan, hogy egy idõpontváltozás csak itt lett meghirdetve.pl.

Más fórumon is közzétesszük(google levelezõlista, a szövetség titkára körlevélben értesíti a klubbokat) A hivatalos közzétételre csak akkor kerülhet sor ha a véleményezések után átbeszéltünk minden problémát, és a módosításokkal mindenki egyetért .

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ezt korábban akartam már mondani, hogy néhány szervezõ, úgy tekint e fórumra, mintha a szövetség hivatalos oldala lenne.
Korábban is volt már olyan, hogy egy idõpontváltozás csak itt lett meghirdetve.pl.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
De Béla ha nem olvassák a fórumot ha pontosítasz itt ha nem, akkor sem látják.
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Akkor pontosítok, azon rendezõ(k) jelentkezését, pályázatát is várjuk aki(k) szeretnének versenyt MK,OB stb kategóriáju versenyt rendezni Eplényben, vagy annak környékén.

Akkor pontosítok: rájuk gondoltam.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Sztem az eplényiek nem olvassák ezt a fórumot (sem).

Akkor pontosítok, azon rendezõ(k) jelentkezését, pályázatát is várjuk aki(k) szeretnének versenyt MK,OB stb kategóriáju versenyt rendezni Eplényben, vagy annak környékén.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Kérem a versenyszervezõket Eplény,-Saulyhely, adják be versenyszervezési pályázatukat.

Sztem az eplényiek nem olvassák ezt a fórumot (sem).

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Értetlenül állok az elött h. a Tokod dh és 4x idõpontot csak hasraütés szerüûen határozták meg Na mind 1!Nyílt fórumon nem akarom a hangulatot rontani jó lenne ,ha Béla priviben felvennénk a kapcsolatot: Dhanti@freemail.hu
Még jó h mi rendezzük a 4x obt de akkor legalább egyeztetni kéne!
remélem megtaláljuk a közös nevezõt!!:)

Szia Anti !
A nyílt fórumon a rendelkezésre álló információk szerint "javasoltuk" és nem eldöntöttük a versenyek helyszíneit.Jelen álláspont szerint versenynaptártervezetet adtunk ki, amihez vártuk , várjuk a hozzászólásokat.
A fórumon a kezembe volt egy iromány amelyben a idõpontok, és helyszínek voltak felsorolva, melyet a szövetség titkára adott ki, információs jelleggel a beérkezett pályázatokról, és helyszínekrõl. Tokod is rajta volt a listán, igaz hozzátéve,"nem a Tokdiaktól érkezett" de Misi javaslata szerint OB.
Fontos!!!
Ezek csak elõzetes helyszínek, és idõpontok, sokat kell még egyeztetni ahhoz, hogy a versenynaptár tényleg aktuális
legyen .Nem is beszélve arról, hogy még mindíg nem ismerjük a környékbeli külföldi országok versenyidõpontjait. Kérlek benneteket is adjátok be pályázatotokat a versnyek rendezésére . Természetesen meg fogjuk találni azt a megoldást amely nektek is a legjobb lesz.:) Üdv :Béla

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Ezekszerint elérted õket, ennek örülök, legalább hasznosnak érzem magam :D Arra figyelj oda, hogy lehet az eplényi társulatnak nem esik jól az, ha nem az õ pályájukon lessz a verseny, attól függetlenül, h. nincs készen a pálya. Szerintem beszéld meg velük mihamarabb nehogy szájhagyomány útján tudják meg, h. újhely esélyessévált. Másrészt jólenne egy második OB szintû pálya eplényben.

sauhely: asszem többek nevében mondom.
A középállomástól kezdõdõ sprintelõs részen lévõ értelmetlen buckákat vegyétek ki, vagyis kerülhetõre kellene szalagozni. Ez az egyszerûbb megoldás, a másik az lenne ha szép hosszan, és laposan dobó ívet kapna, de az sok meló.

Két lehetséges jó helyszín neve merült fel az OB kapcsán Eplény, és Saulyhely, . Kérem a versenyszervezõket Eplény,-Saulyhely, adják be versenyszervezési pályázatukat. A pályázatok beadási határideje nov.10.-vel lejárt, de minnél hamarabb pótoljátok, hogy idõben tudja a szövetség az elbírálásokat elvégezni. A szövetség csak a beérkezett pályázatok alapján tud majd dönteni a jövõ évi Kupasorozatról, és az OB helyszínérõl. Mind a kettõ helyszín tökéletes lenne az OB lebonyolítására, habár Eplényt még személyesen nem volt szerencsém látni, tapasztalni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Kedvezõen alakulnak a dolgok Sátoraljaújhellyel kapcsolatosan. Ma megkértem a felvonóüzemeltetõt tegyen ajánlatot egy legalább 100 fõbõl álló csapat részére, 2 napos versenyre. Holnapra kapok végleges pontos választ, de az elõzetes információk szerint kedvezõ ajánlatra számíthatunk. Elképzelésem szerint a 2 napra 20 felszállítást bocsátanának rendelkezésünkre. A versenyzõk választhatnak, hogy napijegyet vásárolnak,vagy fordulónként váltanak jegyet. (A napijegy az gazdaságosabb) Külön kell majd a nevezési díjért fizetni ami olcsóbb lesz mint a Magyar Kupafutamokon, mert a szállítás költségeit nem tartalmazza, azt mindenki igénye szerint vásárolhatja meg magának. A helyi szervezõk(Tekerx Se Juhász Balázs vállalják a verseny megszervezéséét, a pálya kialakítását, a versenyzõi ellenõrzõ stáb útmutatásait követõen. Az OB helyszínét a korábbiakban ?-sre vettem mivel, Eplény színtén nagyon jó helyszín, de jelenleg még nincs pálya, és konkrét szervezõi csapat . Gulyás Misi, és Siska említette, hogy szerveznének ott versenyt, de még nem érkezett pályázat felõlük. Így most Sauly a leginkább alkalmas arra, fõleg azok után, hogy a feltételeket tisztázódni látszanak,hogy ott OB-t szervezzünk.

Ezekszerint elérted õket, ennek örülök, legalább hasznosnak érzem magam :D Arra figyelj oda, hogy lehet az eplényi társulatnak nem esik jól az, ha nem az õ pályájukon lessz a verseny, attól függetlenül, h. nincs készen a pálya. Szerintem beszéld meg velük mihamarabb nehogy szájhagyomány útján tudják meg, h. újhely esélyessévált. Másrészt jólenne egy második OB szintû pálya eplényben.

sauhely: asszem többek nevében mondom.
A középállomástól kezdõdõ sprintelõs részen lévõ értelmetlen buckákat vegyétek ki, vagyis kerülhetõre kellene szalagozni. Ez az egyszerûbb megoldás, a másik az lenne ha szép hosszan, és laposan dobó ívet kapna, de az sok meló.

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Értetlenül állok az elött h. a Tokod dh és 4x idõpontot csak hasraütés szerüûen határozták meg Na mind 1!Nyílt fórumon nem akarom a hangulatot rontani jó lenne ,ha Béla priviben felvennénk a kapcsolatot: Dhanti@freemail.hu
Még jó h mi rendezzük a 4x obt de akkor legalább egyeztetni kéne!
remélem megtaláljuk a közös nevezõt!!:)

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Küldj zOrg-nak egy privátot, és akkor lehet, hogy felrakná az újság honlapjára - már csak a méretébõl adódóan is.

Elküldtem, kösz, és majd rakjátok már fel olyan helyre hogy mindenki számára olvsaható, és véleményezhetõ legyen

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
már elértem. kösz. A régi tel.szám pihentetve van.

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Juhász Balázs

Juhász Balázs = Broxi :D akkor mégis csak jol informálodtam ^^
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Kedvezõen alakulnak a dolgok Sátoraljaújhellyel kapcsolatosan. Ma megkértem a felvonóüzemeltetõt tegyen ajánlatot egy legalább 100 fõbõl álló csapat részére, 2 napos versenyre. Holnapra kapok végleges pontos választ, de az elõzetes információk szerint kedvezõ ajánlatra számíthatunk. Elképzelésem szerint a 2 napra 20 felszállítást bocsátanának rendelkezésünkre. A versenyzõk választhatnak, hogy napijegyet vásárolnak,vagy fordulónként váltanak jegyet. (A napijegy az gazdaságosabb) Külön kell majd a nevezési díjért fizetni ami olcsóbb lesz mint a Magyar Kupafutamokon, mert a szállítás költségeit nem tartalmazza, azt mindenki igénye szerint vásárolhatja meg magának. A helyi szervezõk(Tekerx Se Juhász Balázs vállalják a verseny megszervezéséét, a pálya kialakítását, a versenyzõi ellenõrzõ stáb útmutatásait követõen. Az OB helyszínét a korábbiakban ?-sre vettem mivel, Eplény színtén nagyon jó helyszín, de jelenleg még nincs pálya, és konkrét szervezõi csapat . Gulyás Misi, és Siska említette, hogy szerveznének ott versenyt, de még nem érkezett pályázat felõlük. Így most Sauly a leginkább alkalmas arra, fõleg azok után, hogy a feltételeket tisztázódni látszanak,hogy ott OB-t szervezzünk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

készen vagyok a beszámolóval, de túlságosan nagy terjedelmû ahhoz hogy itt bemutassam. Ha viszont az üzemeltetõk engedélyezik szívesen felteszem. A/4-es lap 3 oldal . Mehet?

Küldj zOrg-nak egy privátot, és akkor lehet, hogy felrakná az újság honlapjára - már csak a méretébõl adódóan is.