Szlovák keros haverja küldte neki "Mutafukának" a 08 as versenynaptárt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. december 20. - 09:27

Írta 2007. december 18. - 16:35

Kovarik jövõre nem marad csapat és Intense nélkül.
ChainReactionCycles/Intense Racing Team - jó kis csapatot raktak össze.
http://www.dirtmag.c...irt-123854.html

ChainReactionCycles/Intense Racing Team - jó kis csapatot raktak össze.
http://www.dirtmag.c...irt-123854.html
Írta 2007. december 17. - 23:38

Ez honnan van öreg?
mutafuka emlitette peterdh-n
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. december 17. - 21:24

Írta 2007. december 17. - 21:08

május 24-25 Polomka
június 21-22 Donovaly
Július 19-20 Plejsy
Augusztus 9-10 Velká Raca
September 6-7 Drienica
20-21 Vrátna
Ez honnan van öreg?

Én nem találtam eddig...
A lengyel is megvan?
Írta 2007. december 17. - 09:25

május 24-25 Polomka
június 21-22 Donovaly
Július 19-20 Plejsy
September 6-7 Drienica
20-21 Vrátna
június 21-22 Donovaly
Július 19-20 Plejsy
September 6-7 Drienica
20-21 Vrátna
Írta 2007. december 16. - 13:01

Elõben lehet egy pár helyen!lehet vhol a neten nézni a dh világkupát meg ezeket?
Pl:www.ucilive.com
www.mtbcut.tv
www.freecaster.com
www.wcsn.com
Írta 2007. december 11. - 13:55

Írta 2007. december 11. - 13:42

Írta 2007. december 11. - 11:18

Hát szerintem ez sem egy rossz vas, van benne kis fsr, a cuccok jók. Szerintem barel bringája max kinézetben lesz ez, az hogy mi van benne rajta, meg csak a szerelõk tudják megmondani. De Hillt elkapni nem egyszerû dolog.
FanatiX
Írta 2007. december 11. - 09:39

És én még én azt reméltem, hogy ha Barel eljön a Konától, akkor majd egy normális bringával megverheti Hillt.
http://www.sicklines...d-by-mondraker/

http://www.sicklines...d-by-mondraker/
Írta 2007. december 09. - 21:45

fuhh srácok valaki ha tudna segiteni jo lenne
szal kicsit lekéstem ugyan de tokodrol szeretnék pódiumos képeket:S
életem elsõ dobogós helyezése volt és nemtalálok sehol képet...
ha esetleg valakinek van junior2 kategoria pódium képe akkor vagy e-mail ben vagy msn en küldje el ha lehet
elõre is köszi
szal kicsit lekéstem ugyan de tokodrol szeretnék pódiumos képeket:S
életem elsõ dobogós helyezése volt és nemtalálok sehol képet...
ha esetleg valakinek van junior2 kategoria pódium képe akkor vagy e-mail ben vagy msn en küldje el ha lehet
elõre is köszi
Írta 2007. december 09. - 18:13

én még mindig nem láttam azt a bizonyos sokoldalas dokumentumot. valaki elküldené? igérték többen is...

Írta 2007. december 09. - 17:46

Nagy a punnyadás mi van emberek??????
Baxx akkora sár van.......Mikor lessz má tavasz????:chin:
Baxx akkora sár van.......Mikor lessz má tavasz????:chin:
Írta 2007. december 07. - 17:15

Hali!
Kb mikorra szokott elkészülni a szlovák, illetve osztrák versenynaptár? Vagy van vmi infó, hogy idén mikorra várhatóak?
Köszi!
Kb mikorra szokott elkészülni a szlovák, illetve osztrák versenynaptár? Vagy van vmi infó, hogy idén mikorra várhatóak?
Köszi!
Írta 2007. december 06. - 14:06

Különben a pesti pályára nem sok esélyt látok -azon túl, hogy nagyon jó lenne- mivet a "janihegyes" srácok, már évek óta dolgoznak a jó hírnéven (tisztelet a kivételnek!!!!). Évente egyszer legalább én is ellátogatok a jó öreg nyomokra, nagyon élvezetes... csak az arcomról lesül a bõr, amikor hallom a fogason a 16 évesek "mûsorát", szerintem nem olyan építõ jellegû, hogy lek**vaanyáznak az emberek elõtt egy öreget, és hasonlók. Ezek után nem is csodálkoztam, amikor ránk is fintorogtak a Jánoson...
Elõbb magunkban kellene rendet tenni (vagy megkérni anyut-aput, hogy neveljenek meg végre), aztán elkezdeni a szervezkedést, ahogy Rocsi írta...
Elõbb magunkban kellene rendet tenni (vagy megkérni anyut-aput, hogy neveljenek meg végre), aztán elkezdeni a szervezkedést, ahogy Rocsi írta...
Írta 2007. december 05. - 21:34

Úgy látom az utolsó két hozzá szólo ember sejt valamit arról amit probálok itt egyes egyének agyába bele döngöli.
Biztos vagyok benne hogy,bele menne a tulaj v erdészet egy ilyen dologba,csak tényleg kulturáltan kénne hozzá állni ehhez a dologhoz.nem ugy mint egyesek.
Én már egy pár évet lenyomtam versenyzõi szinten és a legtöbbet nem itthon.
De szeretnék végre hazai pályákon is versenyezni újra.
Hogy elmondjak még néhány érdekeséget.Még õsszel kint voltunk egy páran A hegyen és meglepõnek találták mikor satu féket nyomtam és egy elég hülye modon leeset nagydarab fa ágat lepakoltam az egyik pályáról,úgyan is baromi életveszélyesen helyezkedet el.Nekik furcsa volt de megérteték a lényeget.
Nem tudom ki az aki benne lenne, de hozzunk össze újra egy két igazi budapesti pályát.
Biztos vagyok benne hogy,bele menne a tulaj v erdészet egy ilyen dologba,csak tényleg kulturáltan kénne hozzá állni ehhez a dologhoz.nem ugy mint egyesek.
Én már egy pár évet lenyomtam versenyzõi szinten és a legtöbbet nem itthon.
De szeretnék végre hazai pályákon is versenyezni újra.
Hogy elmondjak még néhány érdekeséget.Még õsszel kint voltunk egy páran A hegyen és meglepõnek találták mikor satu féket nyomtam és egy elég hülye modon leeset nagydarab fa ágat lepakoltam az egyik pályáról,úgyan is baromi életveszélyesen helyezkedet el.Nekik furcsa volt de megérteték a lényeget.
Nem tudom ki az aki benne lenne, de hozzunk össze újra egy két igazi budapesti pályát.
Írta 2007. december 05. - 21:14

pályaépítés kultúrált, európai módja:
- beballagsz a földhivatalba, megnézed, hogy kinek a tulajdonában van a kérdéses rész.
- megkeresed a tulajt (nagy valószínûséggel erdészet lesz, de egyre több erdõ van magánkézben)
- elmondod neki, hogy mirõl van szó, viszel neki fényképeket, videokat pályákról, egy üveg bort. lehet, hogy már ott beleegyezik, lehet, hogy kimegy veled, és ott egyezik bele. ezt szerzõdésben sem árt rögzíteni.
- ha nem megy bele, akkor nem nagyon van mit tenni.
így megy ám a kánaán ausztriai hegyekben is...
ha egy erdõtulajdonost/erdészt elõtte néhány hülyegyerek bicajos lekurvaanyázta már valahol, amikor rájuk szólt, akkor ne is csodálkozz, ha nem ad engedélyt. és ez jó lenne, ha átvillanna minden kis hülye "extrémbringásvagyokneszóljábe" agyán, amikor beint az erdésznek, aztán elsprintel, mert az mekkora tett.
- beballagsz a földhivatalba, megnézed, hogy kinek a tulajdonában van a kérdéses rész.
- megkeresed a tulajt (nagy valószínûséggel erdészet lesz, de egyre több erdõ van magánkézben)
- elmondod neki, hogy mirõl van szó, viszel neki fényképeket, videokat pályákról, egy üveg bort. lehet, hogy már ott beleegyezik, lehet, hogy kimegy veled, és ott egyezik bele. ezt szerzõdésben sem árt rögzíteni.
- ha nem megy bele, akkor nem nagyon van mit tenni.
így megy ám a kánaán ausztriai hegyekben is...
ha egy erdõtulajdonost/erdészt elõtte néhány hülyegyerek bicajos lekurvaanyázta már valahol, amikor rájuk szólt, akkor ne is csodálkozz, ha nem ad engedélyt. és ez jó lenne, ha átvillanna minden kis hülye "extrémbringásvagyokneszóljábe" agyán, amikor beint az erdésznek, aztán elsprintel, mert az mekkora tett.
Írta 2007. december 05. - 21:04

sztem ha a k***g zöldek nem nem bontanák le azt amit építenek itt bp-en akkor lenne itt is rendes pálya, mert sztem nincsenek rossz adottságai a jánoshegynek, leszámítva azt h rövidek a pályák.
sztem nem a ridereken múlik h nincs profi pálya a jánoson, csak úgy minek építsenek, ha úgyis le lesznek bontva?
szerintem meg ha nem lennének köcsög zöldek, Haver, akkor már rég a saját sz*rodban fürdenél! A kúltúráltan karban tartott pályát (és környezetét) szinte észre sem vennék, mert nem hiszem, hogy minden köcsög zöld egyben profi dh-nyom szakértõ, hanem csak azt látja, hogy ez a védett cserje a multkor még élt, erre a fára meg tegnap még nem volt 100-as szöggel feleszkábálva semmi. A szemétrõl meg ne is beszéljünk...
És különben is fejtsd már ki, hogy mégis ki a halálon múlik, hogy legyen profi pálya? A profi nem azt jelenti, hogy atom-kemény, szarrá épített, manem azt, hogy PROFI! A hozzászólásod alapján látszik, hogy Te is oly messze állsz a profizmustól, mint a hazai mtb-közösség/vezetõség 98%-a. És a pálya hosszára meg csak annyit, hogy egy profi rengeteg lehetõséget látna benne, csak el kell felejteni az 5 km-es osztrák helyeket...
Nem akarok vitába bonyolodni, de gondolkozz már mit írsz le!
Írta 2007. december 04. - 22:25

igen le vannak szarva, megszokhatnád.
Szolgáltatásért ellenszolgáltatás.
Miért építhetnél bárhova valamit?
Ellenszolgáltatás nélkül?
Kertetekbe építhetek valamit?
Állami(erdõgazdasági) terület - építés engedéllyel
Örülj annak, hogy komolyabb szabogatás nélkül bringázhatsz ott ahol amúgy nem lehet.
Ha pedig épített dolgokat akarsz, fáradj ausztriába, vagy bárhova ahol engedéllyel ez megépült (Sashegyen is vagy eleget ugye?
)
Azt is lebontották volna Pál Laci, és Seti nélkül, ha valaki elkezdett volna ásni oda.
De vicces, már megint kicsit eltérünk a tárgytól....
Szolgáltatásért ellenszolgáltatás.
Miért építhetnél bárhova valamit?
Ellenszolgáltatás nélkül?
Kertetekbe építhetek valamit?
Állami(erdõgazdasági) terület - építés engedéllyel
Örülj annak, hogy komolyabb szabogatás nélkül bringázhatsz ott ahol amúgy nem lehet.
Ha pedig épített dolgokat akarsz, fáradj ausztriába, vagy bárhova ahol engedéllyel ez megépült (Sashegyen is vagy eleget ugye?

Azt is lebontották volna Pál Laci, és Seti nélkül, ha valaki elkezdett volna ásni oda.
De vicces, már megint kicsit eltérünk a tárgytól....