Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Aha ennyi segítség, megmondják mi nem jó. De miért az van ott a megmondós stábba, akinek a versenyein a versenyzõk létszáma drasztikussan csökkent. Mit ért õ a megfelelõ pályához. Az az ember, akinek a versenyein folymatosan összecsapja magát eléggé, papol a biztonságos pályáról és a sajátját nem tudja megcsinálni a másét hogy tudná?

Tudom megint Én leszek a rossz, aki téged lehúz. De ezek tények. Ha tetszik ha nem fogadd el. Direkt név nélkül írtam, hogy akire vonatkozik az szálljon magába, aki meg nem az próbálkozhat kitalálni.

Véleményem szerint ez a versenyzõi stáb ebbe a formába marhaság. Nem elötte 1 héttel kell megnézni mi a helyzet. A szervezõnek semmilyen segítséget nem nyújt. Pff pálya, Nem azon múlik. Az mondjuk 10 %-a egy verseny megszervezésének, van ott más tennivaló is.
FanatiX

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
írd meg

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Gyogyulj meg :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Itt Zsoló fele emelném erõsebb kezem és mutatóujjammal becéloznám...
csak ismételni tudnám magam... elõbb utóbb le lesz írva mi történt és hogy hogyan nem lett marketing terv. (ugye?) :wtf:

Mar csak az a kerdes, hogy mikor olvashatjuk mindezt... engem erdekelne a dolog.

Srácok! Meg fogom írni...
1. úgyis mindegy, eredménytelen lett
2. költöztünk
3. beteg vagyok :(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mar csak az a kerdes, hogy mikor olvashatjuk mindezt... engem erdekelne a dolog.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
A stáb önköltségen utazna... (szerény személyem ezért óckodik tõle)
Olyan emberektõl jött az ötlet, akiknek a pályáival, a versenyzõk szerint rendszeresen gondok vannak. Szerintem ez egy pozitív ötlet, hogy a versenyek utáni köpködéseknek elejét vegyük és ne keserû szájjal menjen haza mindenki. Mert pályát nem tud akárki építeni... aki próbálta tudja, aki nem próbálta nekik tud segíteni a stáb.:bananadan

szívesebben látnék már egy marketingtervet, amibõl pénz lesz. vagy egy beszámolót, hogy ebben a témában eddig mi történt.

Itt Zsoló fele emelném erõsebb kezem és mutatóujjammal becéloznám...
csak ismételni tudnám magam... elõbb utóbb le lesz írva mi történt és hogy hogyan nem lett marketing terv. (ugye?) :wtf:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az utolsó pilanatban bárki nyavajoghat, hogy ez, meg az nem jó. Már nem lehet mit csinálni. Vagy lehet, de csak rosszabb lesz. Az meg irreális, hogy a stáb kiscsapata minden verseny elõtt egy héttel ide-oda utazgat az országban. Ha erre lenne pénz, lenne fotocellára is...

Sajnos pályát csinálni tényleg nem tud bárki csinálni. De próbálkozni lehet!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
"pályát köszi minden hülyegyerek tud csinálni."

Nem igazán...............pl:pécs
de ebbe ne menjünk bele!!!!
Azért fontos hogy min fog az ember versenyezni...............
azt meg kell nézni mert ha nem akkor jönnek a panaszok hogy szar a pálya..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
szívesebben látnék már egy marketingtervet, amibõl pénz lesz. vagy egy beszámolót, hogy ebben a témában eddig mi történt.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"pályát köszi minden hülyegyerek tud csinálni."

Azert emlekeim szerint ezt a legtobben csak hiszik magukrol. Aztan csodalkoznak ha a versenyzok nincsenek megelegedve a palyaval.
Goldolom pont ezen fog segiteni ez a kis stab. ( bar ehez azert a verseny elott legalabb egy hettel latniuk kene a kesz palyat, hogy meg lehessen valtoztatni rajta )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hármashatárhegyen mikor lesz verseny?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Összerakott versenynaptár (mert ilyet még nem láttam).

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Õk döntenék el, hogy az adott pálya megfelelõ minõségû-e a verseny rangjához. Õk adnának tanácsot, mit kéne változtatni a pályán, ha gond van vele.
Ami számomra meglepi, hogy ott vagyok a stáblistába, holott én nem jelentkeztem...

tehát semmiben.
segítenének inkább abban, hogy legyen idõmérés, szponzor, versenyzõsereg. pályát köszi minden hülyegyerek tud csinálni.

biztos én vagyok pesszimista, de ez az év elég szar elõjelekkel kezdõdik...

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Gondolkodtunk Cseresznyével és hát olyan nyomot találni nehéz lesz ami a központba ér be.....nincs is olyan.
Meg mindenhol utak keresztezik az erdõt igy nem lehet összefüggõ vonalat találni.........
Szerintünk a pintér(régi dh)marad a megfelelõ nyom.Jobb nemhiszem hogy nagyon akad.....
De meglehet próbálni hátha akad vmi de nem hiszem.......
Na csak ennyit akartam mondani.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

jajmá' Jakesz... fogadd el végre... te egy sztár vagy! :P

Te meg veterán...:clap: :cheers:

Hello Jakesz!!!!
Felvettük a kapcsolatot Árpival és mondta jöttök majd le Kõszegre!!!
Addig nézünk vmi jó kis pályának való nyomot!!!
Írunk ha vannak fejlemények!!!!

Okézsoké! Majd kommunikálunk, ha fejlemény van.

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Õk döntenék el, hogy az adott pálya megfelelõ minõségû-e a verseny rangjához. Õk adnának tanácsot, mit kéne változtatni a pályán, ha gond van vele.
Ami számomra meglepi, hogy ott vagyok a stáblistába, holott én nem jelentkeztem...

jajmá' Jakesz... fogadd el végre... te egy sztár vagy! :P

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Hello Jakesz!!!!
Felvettük a kapcsolatot Árpival és mondta jöttök majd le Kõszegre!!!
Addig nézünk vmi jó kis pályának való nyomot!!!
Írunk ha vannak fejlemények!!!!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Helló

Nekem az a kérdésem miben lesz a rendezõi stáb a versenyt szervezõk segítségében?

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

köszi, ugratók, ilyesmi van a pályán?

tavaly volt egy épített ugrató,de kerülhetõ-egyáltalán nem nagy
http://ehseteam.hu/EgedDH/main.html eged dh hivatalos oldala,nézz szét a videoknál

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Nem muszáj jelmez, egy napos, és gyors, szûk, kanyargós, hol köves, hol döngölt talajú pálya. Buli verseny.

köszi, ugratók, ilyesmi van a pályán?