Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2008. február 13. - 08:17

Tudom megint Én leszek a rossz, aki téged lehúz. De ezek tények. Ha tetszik ha nem fogadd el. Direkt név nélkül írtam, hogy akire vonatkozik az szálljon magába, aki meg nem az próbálkozhat kitalálni.
Véleményem szerint ez a versenyzõi stáb ebbe a formába marhaság. Nem elötte 1 héttel kell megnézni mi a helyzet. A szervezõnek semmilyen segítséget nem nyújt. Pff pálya, Nem azon múlik. Az mondjuk 10 %-a egy verseny megszervezésének, van ott más tennivaló is.
Írta 2008. február 13. - 01:24

Írta 2008. február 13. - 00:40

Írta 2008. február 13. - 00:28

Itt Zsoló fele emelném erõsebb kezem és mutatóujjammal becéloznám...
csak ismételni tudnám magam... elõbb utóbb le lesz írva mi történt és hogy hogyan nem lett marketing terv. (ugye?) :wtf:
Srácok! Meg fogom írni...Mar csak az a kerdes, hogy mikor olvashatjuk mindezt... engem erdekelne a dolog.
1. úgyis mindegy, eredménytelen lett
2. költöztünk
3. beteg vagyok

Írta 2008. február 12. - 23:27

I`m as fast as nobody!
Írta 2008. február 12. - 23:22

Olyan emberektõl jött az ötlet, akiknek a pályáival, a versenyzõk szerint rendszeresen gondok vannak. Szerintem ez egy pozitív ötlet, hogy a versenyek utáni köpködéseknek elejét vegyük és ne keserû szájjal menjen haza mindenki. Mert pályát nem tud akárki építeni... aki próbálta tudja, aki nem próbálta nekik tud segíteni a stáb.:bananadan
szívesebben látnék már egy marketingtervet, amibõl pénz lesz. vagy egy beszámolót, hogy ebben a témában eddig mi történt.
Itt Zsoló fele emelném erõsebb kezem és mutatóujjammal becéloznám...
csak ismételni tudnám magam... elõbb utóbb le lesz írva mi történt és hogy hogyan nem lett marketing terv. (ugye?) :wtf:
Írta 2008. február 12. - 20:54

Sajnos pályát csinálni tényleg nem tud bárki csinálni. De próbálkozni lehet!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. február 12. - 20:24

Nem igazán...............pl:pécs
de ebbe ne menjünk bele!!!!
Azért fontos hogy min fog az ember versenyezni...............
azt meg kell nézni mert ha nem akkor jönnek a panaszok hogy szar a pálya..
Írta 2008. február 12. - 20:23

Írta 2008. február 12. - 20:14

Azert emlekeim szerint ezt a legtobben csak hiszik magukrol. Aztan csodalkoznak ha a versenyzok nincsenek megelegedve a palyaval.
Goldolom pont ezen fog segiteni ez a kis stab. ( bar ehez azert a verseny elott legalabb egy hettel latniuk kene a kesz palyat, hogy meg lehessen valtoztatni rajta )
I`m as fast as nobody!
Írta 2008. február 12. - 20:04

Írta 2008. február 12. - 19:45

Írta 2008. február 12. - 19:41

Õk döntenék el, hogy az adott pálya megfelelõ minõségû-e a verseny rangjához. Õk adnának tanácsot, mit kéne változtatni a pályán, ha gond van vele.
Ami számomra meglepi, hogy ott vagyok a stáblistába, holott én nem jelentkeztem...
tehát semmiben.
segítenének inkább abban, hogy legyen idõmérés, szponzor, versenyzõsereg. pályát köszi minden hülyegyerek tud csinálni.
biztos én vagyok pesszimista, de ez az év elég szar elõjelekkel kezdõdik...
Írta 2008. február 12. - 14:28

Meg mindenhol utak keresztezik az erdõt igy nem lehet összefüggõ vonalat találni.........
Szerintünk a pintér(régi dh)marad a megfelelõ nyom.Jobb nemhiszem hogy nagyon akad.....
De meglehet próbálni hátha akad vmi de nem hiszem.......
Na csak ennyit akartam mondani.
Írta 2008. február 11. - 21:15

jajmá' Jakesz... fogadd el végre... te egy sztár vagy!
Te meg veterán...:clap: :cheers:
Hello Jakesz!!!!
Felvettük a kapcsolatot Árpival és mondta jöttök majd le Kõszegre!!!
Addig nézünk vmi jó kis pályának való nyomot!!!
Írunk ha vannak fejlemények!!!!
Okézsoké! Majd kommunikálunk, ha fejlemény van.
Írta 2008. február 11. - 19:14

Õk döntenék el, hogy az adott pálya megfelelõ minõségû-e a verseny rangjához. Õk adnának tanácsot, mit kéne változtatni a pályán, ha gond van vele.
Ami számomra meglepi, hogy ott vagyok a stáblistába, holott én nem jelentkeztem...
jajmá' Jakesz... fogadd el végre... te egy sztár vagy!

RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
Írta 2008. február 11. - 17:11

Felvettük a kapcsolatot Árpival és mondta jöttök majd le Kõszegre!!!
Addig nézünk vmi jó kis pályának való nyomot!!!
Írunk ha vannak fejlemények!!!!
Írta 2008. február 11. - 16:10

Helló
Nekem az a kérdésem miben lesz a rendezõi stáb a versenyt szervezõk segítségében?
Írta 2008. február 11. - 13:49

köszi, ugratók, ilyesmi van a pályán?
tavaly volt egy épített ugrató,de kerülhetõ-egyáltalán nem nagy
http://ehseteam.hu/EgedDH/main.html eged dh hivatalos oldala,nézz szét a videoknál
Írta 2008. február 11. - 13:22

Nem muszáj jelmez, egy napos, és gyors, szûk, kanyargós, hol köves, hol döngölt talajú pálya. Buli verseny.
köszi, ugratók, ilyesmi van a pályán?