Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Csak elkészül a naptár... kösz Zs!

1 , igen egy. Pupák volt az egyetlen, aki megpróbált élni a lehetõséggel.

és Jakesz is, aki egy belinkel mail címre elküldte a kért infókat, csak nem kapott választ...
Akkor rendeztük bk az elsõ 4X versenyünket...
No problem! Csak gondoltam azért ezt megjegyzem...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Összerakott versenynaptár (mert ilyet még nem láttam).

Frissítettem a tokodi igényeknek megfelelõen...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tény, hogy akkor kezdtem írni, amikor még nem tudtam, hogy ez 2 éve volt. De amiket napok óta olvasok... Hát... Van ami bosszant, van ami elszomorít, pedig idén nem is versenyezhetek. Néha úgy érzem, hogy a lelkes, komoly posztok mögött nincs az, amirõl szólnak. Természetesen nem, én nem tudnám jobban csinálni. De nem is vagyok ott. És ezt ne vedd támadásnak Béla, nem személy szerint neked szól. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Én tényleg mindig abban bízom, hogy egyszer jobb lesz, sosem szídtam senkit egy versenyen sem, max elmondtam, hogy nem tetszik egy pálya, mert nekem valamiért nem jött be. Nem is gonoltam soha, hogy jogom lenne rá, mert nem csináltam jobbat. De annak, akinek felelõssége lenne, vagy inkább lehetõsége kihasználni egy ilyen dolgot és inkább más, általam értelmetlen szabálymódosításokkal kûzd, az nem biztos, hogy átlátja a dolgokat és el tudja végezni a feladatát. Hm?! :scratchhe

Visszavonva.

De akkor is elkeseredtem...

Ha az Olee által kínált lehetõségre gondolsz az mint õ is leírta kb 2 éve volt, én kb fél éve vagyok ezen a poszton, és keresem azokat a megoldásokat amelyeke segítenek. De elõbb több elmaradt és vitára okot adó dolgot kell rendberakni, amelyek nem voltak egyértelmûek. Ha nekem valaki felajánl egy illyen lehetõséget, akkor örömmel a nyakába ugrottam volna, hisz ez viszi elõre a sportot. Isten sem 1 nap alatt teremtette a világot.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Én tényleg mindig abban bízom, hogy egyszer jobb lesz, sosem szídtam senkit egy versenyen sem, max elmondtam, hogy nem tetszik egy pálya, mert nekem valamiért nem jött be. Nem is gonoltam soha, hogy jogom lenne rá, mert nem csináltam jobbat. De annak, akinek felelõssége lenne, vagy inkább lehetõsége kihasználni egy ilyen dolgot és inkább más, általam értelmetlen szabálymódosításokkal kûzd, az nem biztos, hogy átlátja a dolgokat és el tudja végezni a feladatát. Hm?! :scratchhe

Visszavonva.

De akkor is elkeseredtem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sajnos már tavaly sem volt lehetõségem erre. Én akkor is tudtam, hogy egyszeri lehetõség, ezért bántott annyira a dolog.
Már az a cég sincs meg amivel anno támogattam, mert eladtam.
A mostanival pedig egy csapatot segítek, mert abban több jövõt láttam.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

de akkor hogy lehet, hogy az összes többi szakág olyan jól mûködik?

A mi sportunk versenysport 80-120 fõ induló létszámmal, egy maratonon elindulnak 500- 1500-an, jobban eltudják adni a sponsoroknak, mert több induló, többen látják. Mi elõnyünk viszont a látványosság mely szerint mi lehetnénk jobban eladhatóak. Ezt a vonalat is kell erõsíteni, mert ha le tudunk szerzõdni egy médiával, akkor majd a támogatók is jönnek. De addig egységesnek kell szervezõdnünk, hogy átláthatóak legyünk.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Itt most megszólalnék, ha ez nem belepofázás a nagyok vitájába. 2 éve (asszem) több szinten, több fórumon is ajánlatot tettem anno, hogy versenyenként 50.000 Ft-al be tudnék szállni a szervezés költségeibe. Eláruljam, hány jelentkezõ szevezõ volt? 1 , igen egy. Pupák volt az egyetlen, aki megpróbált élni a lehetõséggel. Szóval milyen marketingterv, meg csodahumbuk? Azt sem fogadjátok el, amit egy cég önszántából nyújtana.
Akkor utánajártunk, hogy fél millióból saját profi mérõcuccot lehetett volna vásárolni, csak egy állandó stáb kellett volna aki kezeli a mi céglogónkkal ellátott sátorban a célterületen. Na erre már senki még csak emailben sem reagált, Pupákéktól meg elvették a pályát. Így kívülállóként ennyit látok a vergõdésbõl és a marha nagy hozzáértésbõl.

Olee, vevõk vagyunk rá, errõl most hallok elõször. A mostani fórumon elhatároztuk, hogy mi versenyszervezõk közösen vásárolunk egy idõmérõ ketyerét.Ha az ajánlatod továbbra is áll beszéljünk róla. Ez az alap amin elindulhatunk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
15:semmi Olee nál...

legfontosabb elintéznivalónak egy versenyrõl versenyre idõben felállított idõmérõ lenne. Utána jöhet minden más....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Itt most megszólalnék, ha ez nem belepofázás a nagyok vitájába. 2 éve (asszem) több szinten, több fórumon is ajánlatot tettem anno, hogy versenyenként 50.000 Ft-al be tudnék szállni a szervezés költségeibe. Eláruljam, hány jelentkezõ szevezõ volt? 1 , igen egy. Pupák volt az egyetlen, aki megpróbált élni a lehetõséggel. Szóval milyen marketingterv, meg csodahumbuk? Azt sem fogadjátok el, amit egy cég önszántából nyújtana.
Akkor utánajártunk, hogy fél millióból saját profi mérõcuccot lehetett volna vásárolni, csak egy állandó stáb kellett volna aki kezeli a mi céglogónkkal ellátott sátorban a célterületen. Na erre már senki még csak emailben sem reagált, Pupákéktól meg elvették a pályát. Így kívülállóként ennyit látok a vergõdésbõl és a marha nagy hozzáértésbõl.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
de akkor hogy lehet, hogy az összes többi szakág olyan jól mûködik?

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Szia Béla!
sejtem, hogy Pupák is azért nem megy el a fórumokra, amiért én sem.
tisztellek azért, mert ennyi munkát, idõt, pénzt ölsz ebbe az egészbe. de kérlek világosíts fel minket, hogy a dh szakág marketingjét ki kezeli, mit tett ez ügyben, milyen eredményekkel. mert a cc/maraton szakágak versenyei évrõl évre színvonalasak, a lejtõzõsek viszont évrõl évre lejjebb csúsznak.

Szia Peti !
Tudtommal a DH szakágnak nincs marketingje, azt is tudom hogy mi lenne a megoldás, hogyan lehetne kihúzni a szekeret a sárból. Az állam évrõl- évre kevesebb támogatást nyújt a sportnak. Jelenleg csak az olyan lelkes amatõrök(és szó szerint értsd az amatõrt) mint te ,vagy én, vagy a hozzánk hasonlók tartják életben a sportot, és azt ,hogy egyáltalán verseny legyen. Mindenki küzd a fennmaradásért, hajtja a pénzt, hogy megéljen, és teljességgel beszûkült a szponzori piac, elvékonyodott a támogatási szegmens. Egy marketing tervet kidolgozni nem nehéz, de véghezvinni az nagyon sok idõt , energiát emészt fel, amely munkát jól csinálni csak fõ állásban lehetne jól. De tudjuk, hogy ilyen állás nincs, és ezért nehéz ezt a kérdést rövid idõn belõl megoldani. Természetesen hosszú kitartó munkával eltudjuk majd érni ugyanazt a célt, de ahhoz idõ és türelem kell.

Kamidh

Kamidh

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hello Mindenki!

A korábbi híresztelésekkel ellentétben idén is lesz Tokod DH és 4X!

Eddigi terveink szerint 2008. július 26-27. a dátum.
(Tavalyhoz hasonlóan idén is fotocellás idõmérés lesz!)

Részletes versenykiírás, progamokkal természetesen késõbb várható!

Üdv:

Kami ("Tokod Team")

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
rég nem a pályákról beszélünk.
hanem arról, hogy egy ilyen sportnak még mindig nincs hazánkban egy szponzora sem.
arról, hogy évek óta nem jelent meg egyetlen médiában sem.
arról, hogy nincs szalag, amivel pályát lehetne szalagozni.
arról, hogy nincs idõmérés.
arról, hogy a versenybírók,akiknek fizetni kell a semmiért, elkésnek a versenyrõl.
arról, hogy a Magyar Bajnoki futamra a szövetség a rajtszámot képtelen biztosítani.

és mi a kilátás a jövõre? nagyjából semmi.

azon kell vitázni, hogy kell-e állvédõs bukó, milyen kvalifikáló rendszer legyen, 15%os határ, meg hány perces legyen egy pálya.

alapoktól kéne kezdeni.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Bazz itt mindig megy a vita :D
Sztem meg ha valoakinek nem tetszik vmi akkor oda nem megy el...........
Ami tetszik oda meg elmegy...........
Nagyon nehéz olyan versenyt rendezni amiben ne lenne hiba!!!
Pupák tudja fikázni Béla pályáját de a legutóbbi Szekszárdi futam se volt makulátlan..................
Nem olyan nagy baj,legalább volt verseny és kész!!!!!
Biztos voltak olyanok akik jól érezték magukat Pupák és Béla pályáin!!!!
És ez a lényeg ha pár ember jól érezte magát már megérte........
Nem kell fikázni.......................

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Szia Béla!
sejtem, hogy Pupák is azért nem megy el a fórumokra, amiért én sem.
tisztellek azért, mert ennyi munkát, idõt, pénzt ölsz ebbe az egészbe. de kérlek világosíts fel minket, hogy a dh szakág marketingjét ki kezeli, mit tett ez ügyben, milyen eredményekkel. mert a cc/maraton szakágak versenyei évrõl évre színvonalasak, a lejtõzõsek viszont évrõl évre lejjebb csúsznak.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Aha ennyi segítség, megmondják mi nem jó. De miért az van ott a megmondós stábba, akinek a versenyein a versenyzõk létszáma drasztikussan csökkent. Mit ért õ a megfelelõ pályához. Az az ember, akinek a versenyein folymatosan összecsapja magát eléggé, papol a biztonságos pályáról és a sajátját nem tudja megcsinálni a másét hogy tudná?

Tudom megint Én leszek a rossz, aki téged lehúz. De ezek tények. Ha tetszik ha nem fogadd el. Direkt név nélkül írtam, hogy akire vonatkozik az szálljon magába, aki meg nem az próbálkozhat kitalálni.

Véleményem szerint ez a versenyzõi stáb ebbe a formába marhaság. Nem elötte 1 héttel kell megnézni mi a helyzet. A szervezõnek semmilyen segítséget nem nyújt. Pff pálya, Nem azon múlik. Az mondjuk 10 %-a egy verseny megszervezésének, van ott más tennivaló is.

Dani !
Elfogadom kritikáidat, meghallgatom.Én a magam részérõl roppant értelmes embernek tartalak, akinek vannak tényleg tiszta pillanatai, jó ötletei, de sajnos ezek az ötletek mindíg késve érnek el csak hozzánk. A meghírdetett nyílt fórumon nem jelentél meg, pedig nagyon nagy szükség lett volna építõ jellegû véleményedre, hogy hozzászólhattál volna a tervezet kialakításában.
Hála a mindenhatónak vagyunk még egypáran akik idõt, pénzt nem sajnálva szeretnének tenni valamit ezért a sportért. Senki nem mártír, de tenni szeretnének.Az õ nevükben is kérek mindenkit támogassuk(átok) õket,bennünket ötleteitekkel, véleményeteitekkel. De az nem megfelelõ kritika, hogy pocskondiázzuk a többiek építõ jellegû munkáját, keresett esetleg keresetlennek tünõ szavakkal, hozzászólásokkal. Amire szükségünk van :az a normális hangvitelû, építõ jellegû hozzászólások

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Aversenyzõi stáb fõ feladata, egy rendezõi lista szerint ellenõrizni a helyszínen a verseny feltételeit, a pálya megfelelõsségét a helyi szervezõkkel.
Az utazás pedig a stábban résztvevõk finaszírozzák társadalmi munkában, ha azonban ez bárkinek is megterhelõ lenne én vállalom az utazás költségeit(de én sem vagyok Darius). a stáb a helyszínekre nem a verseny megelõzõen 1 héttel megy el megtekinteni a pályákat. 2 hétvége alatt le lehet járni az összes helyszínt. Ezt az idõpontot mindenkivel egyeztetni fogjuk

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Ne feledd!! Egerben, az Eged hegyen Farsang DH 2008 Február 17 -én Vasárnap. :D

Feltöltött kép

www.ehseteam.hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag