Aha ennyi segítség, megmondják mi nem jó. De miért az van ott a megmondós stábba, akinek a versenyein a versenyzõk létszáma drasztikussan csökkent. Mit ért õ a megfelelõ pályához. Az az ember, akinek a versenyein folymatosan összecsapja magát eléggé, papol a biztonságos pályáról és a sajátját nem tudja megcsinálni a másét hogy tudná?
Tudom megint Én leszek a rossz, aki téged lehúz. De ezek tények. Ha tetszik ha nem fogadd el. Direkt név nélkül írtam, hogy akire vonatkozik az szálljon magába, aki meg nem az próbálkozhat kitalálni.
Véleményem szerint ez a versenyzõi stáb ebbe a formába marhaság. Nem elötte 1 héttel kell megnézni mi a helyzet. A szervezõnek semmilyen segítséget nem nyújt. Pff pálya, Nem azon múlik. Az mondjuk 10 %-a egy verseny megszervezésének, van ott más tennivaló is.
Dani !
Elfogadom kritikáidat, meghallgatom.Én a magam részérõl roppant értelmes embernek tartalak, akinek vannak tényleg tiszta pillanatai, jó ötletei, de sajnos ezek az ötletek mindíg késve érnek el csak hozzánk. A meghírdetett nyílt fórumon nem jelentél meg, pedig nagyon nagy szükség lett volna építõ jellegû véleményedre, hogy hozzászólhattál volna a tervezet kialakításában.
Hála a mindenhatónak vagyunk még egypáran akik idõt, pénzt nem sajnálva szeretnének tenni valamit ezért a sportért. Senki nem mártír, de tenni szeretnének.Az õ nevükben is kérek mindenkit támogassuk(átok) õket,bennünket ötleteitekkel, véleményeteitekkel. De az nem megfelelõ kritika, hogy pocskondiázzuk a többiek építõ jellegû munkáját, keresett esetleg keresetlennek tünõ szavakkal, hozzászólásokkal. Amire szükségünk van :az a normális hangvitelû, építõ jellegû hozzászólások