Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Szûcs Tamás : http://i5.pinkbike.c...bpic1772040.jpg

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
@jezso:
a PB=pix bikemag?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ejjj... Pedig még fölmerült az is, hogy elnézünk óvatosba, mit gyors visszatérõ rehabos. De akkor lehet, hogy nem baj, hogy nem jutottam el. Ha ez lett egy "buliversenybõl", mi lesz a többin?! :wtf:

Mindenkinek jobbulást!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Eged dhbol, Eged vérfürdö lett:)

háát igazad van a vérfürõvel kapcsolatban... ki volt a "szerencsés"?
+
az idõmet hol tudom megnézni?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
szeva valakinek nincsen képei
a verseny király volt köszi

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Eged dhbol, Eged vérfürdö lett:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Rosszhir Szûcs Tomi 07es junior magyar bajnok eltörte a kezét itt az egeden :/ jobbulást neki. kapott pár csavart.

szegény drága...:(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
bizots korán van még, nemjönnek kéregbõl a dolgok
de kösz a DH-t, legalább nekünk szét lett fényezve az öschwein.. :-J

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
kicsit pusztító lett Eged ;)
a sérülteknek jobbulást

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Rosszhir Szûcs Tomi 07es junior magyar bajnok eltörte a kezét itt az egeden :/ jobbulást neki. kapott pár csavart.
volt mégegy srác aki a kulcsos csontját amortizálta le.

Meg volt még egy srác, aki a veséjét zuzta le, de ugy néz ki nem komoly. Szerencsére. Majd teszek fel képet a széthajlott tárcsájáról, meg a Tomi szétamortizált villájáról képet a PB-ra.
Minden sérültnek mielõbbi sikeres gyógyulást kívánok.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
volt mégegy srác aki a kulcsos csontját amortizálta le.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mé' csak nem lett komoly baja a srácnak-hullaszag
pont akkor ápoltak vkit a mentõsök, amikor gurultam hazefelé
/eged dh ma du./

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Csend és hullaszag........
:D

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Persze, hogy no problem, mi nem vagyunk egyáltalán rosszban. ;)
Akkor DH versenyenként 50 ezer pénzrõl volt szó. Ehez ti hozzá szerettétek volna venni a 4X-t is. Anyagilag nem ment volna, ezért eleve fel sem vetettem a 4X lehetõségét.

Utólag pedig hálát adok az égieknek, hogy részemrõl így alakult.

áááhá!
Így minden okéj! :)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Csõ
Vasárnap Eged DH lesz... fasza!!!
már, ha lesz, mert megnéztem az idõjárást a neten ééss... háát k**va sz*r lesz az idõ... azért meg lesz tartva?
Ha meg lesz tartva, kábé mikorra érdemes sztetek érkezni?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Persze, hogy no problem, mi nem vagyunk egyáltalán rosszban. ;)
Akkor DH versenyenként 50 ezer pénzrõl volt szó. Ehez ti hozzá szerettétek volna venni a 4X-t is. Anyagilag nem ment volna, ezért eleve fel sem vetettem a 4X lehetõségét.

Utólag pedig hálát adok az égieknek, hogy részemrõl így alakult.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
:clap:

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Jól szólt az alattam levõ emberke!!!!

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
visszaolvasva pár oldalt...

Ne má emberek... már megint kezdõdik...
Szerintem ideje lenne felébredni!
Jó reggelt! ;)
Tök jó, hogy elméletben minden mûködik, csak be kéne már látni, hogy mindezt a gyakorlatba átültetni, nem mindíg lehetséges... mert elméletben bárki megmászhtaja a Himaláját, aztán mégse...
A magyar sporttámogatás olyan amilyen, akinek ez nagy fájdalma, az folytasson velük szélmalomharcot... nem vagyunk elegen, hogy egybõl lerohanjuk a Budai várat, mint a törökök... elõször a végvárakat kell támadni, és ezt csakis regionális szinten lehet megtenni, és ahogy a mellékelt pálda mutatja, mûködik... hol sikeresen, hol kevésbé sikeresen... de az biztos, hogy ha ezzel lennénk inkább elfoglalva, még jobb lenne...
Aki csak azt várja, hogy a segge alá toljanak mindent, az inkább ne nem mondjon semmit... felejtsétek el, hogy majd a szövetség... örüljünk, hogy van egyátalán egy szervezet ami papíron egységbe tömöríti a bringás társadalmat... lehet, hogy a mi szakágunkban túl sok segítség nem jön felõlük, de lássuk be vannak magyar kerékpárosok akik nem lehetnének nemzetközileg elismertek MAGYAR színekben, ha nem létezne hivatalos szerv...
Nevetséges, hogy minden szezon úgy kezdõdik, hogy az elsõ verseny még kanyarban sincs, de már mindenki követelõzik, meg méltatlankodik...
Nem is ragozom tovább, mert teljesen felesleges, inkább a kezem jártatom a szám helyett...

Idõmérés:
A síklubnak van pár helyi kapcsolata ausztriában ahol elõfordulunk és bekértünk árajánlatokat használt idõmérõ rendszerekre... kedvezõ ajánlat esetén a klub meg fog venni egyet saját célra, és bérelhetõ is lesz :) kb 1-2 hónap alatt ezt lejátszuk... aki most el kezd hõbörögni, hogy de miért ilyen késõn, az már most elfeljtheti, hogy õ megkaphatja... mivel a múltkori ülésen közölte a szövetség, hogy nem lesz támogatva az idõmérés, nem készülhettünk erre... utána vetõdött fel a mi vezetõségünkön belül, hogy ha egész évben mûködtethetõ rendszert lehetne fent tartani akkor megéri beruházni, hisz csak a saját "téli játékunk" miatt most még nem éri meg... további tudálékos, okoskodó kérdésekkel ne is fárasszatok ez ügyben, mert nem érdekel... bocs.

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Ugy látom kirobbanthatnánk egy háborut....:)

Következö a javaslatom szerintem össze kénne szedni azokat a dologkat amik a legfontosabbak jelenlega magyar DH-nak.És elindulni szép lassan és felépiteni az egészet normálisan.
Ad 2.:és mindezt ugy intézni hogy össze hozni egy olyan találkozott ahol mind a verseny szervezõk és mindazok ott vannak akik jelenleg rendelkeznek pályával.
Én jelenleg is azon küzdök hogy újra lehessen pályákat üzemeltetni a jános hegyen.És esetlegesen jövöre talán már versenyt is tudjunk rendezni.

Szponzorok....
ez egy olyan dolog amit jelenleg mo-n nagyon nehéz szerezni és nem csak a dh-hoz.

Majd lassan ezen is elkezdem ügyködni,de ez még egyelõre nem annyira lényeges kérdés.