Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2008. February 19. - 00:18

Posted 2008. February 18. - 23:42

Posted 2008. February 18. - 22:27

Mindenkinek jobbulást!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 18. - 21:34

háát igazad van a vérfürõvel kapcsolatban... ki volt a "szerencsés"?Eged dhbol, Eged vérfürdö lett:)
+
az idõmet hol tudom megnézni?
Posted 2008. February 18. - 20:56

Posted 2008. February 18. - 20:18

Posted 2008. February 18. - 19:49

Rosszhir Szûcs Tomi 07es junior magyar bajnok eltörte a kezét itt az egeden :/ jobbulást neki. kapott pár csavart.
szegény drága...

Posted 2008. February 18. - 17:13

de kösz a DH-t, legalább nekünk szét lett fényezve az öschwein.. :-J
Posted 2008. February 18. - 12:47

Posted 2008. February 18. - 12:40

Rosszhir Szûcs Tomi 07es junior magyar bajnok eltörte a kezét itt az egeden :/ jobbulást neki. kapott pár csavart.
volt mégegy srác aki a kulcsos csontját amortizálta le.
Meg volt még egy srác, aki a veséjét zuzta le, de ugy néz ki nem komoly. Szerencsére. Majd teszek fel képet a széthajlott tárcsájáról, meg a Tomi szétamortizált villájáról képet a PB-ra.
Minden sérültnek mielõbbi sikeres gyógyulást kívánok.
Posted 2008. February 18. - 10:21

volt mégegy srác aki a kulcsos csontját amortizálta le.
Posted 2008. February 17. - 21:42

pont akkor ápoltak vkit a mentõsök, amikor gurultam hazefelé
/eged dh ma du./
Posted 2008. February 17. - 21:18

Posted 2008. February 16. - 00:34

Persze, hogy no problem, mi nem vagyunk egyáltalán rosszban.
Akkor DH versenyenként 50 ezer pénzrõl volt szó. Ehez ti hozzá szerettétek volna venni a 4X-t is. Anyagilag nem ment volna, ezért eleve fel sem vetettem a 4X lehetõségét.
Utólag pedig hálát adok az égieknek, hogy részemrõl így alakult.
áááhá!
Így minden okéj!

Posted 2008. February 15. - 20:27

Vasárnap Eged DH lesz... fasza!!!
már, ha lesz, mert megnéztem az idõjárást a neten ééss... háát k**va sz*r lesz az idõ... azért meg lesz tartva?
Ha meg lesz tartva, kábé mikorra érdemes sztetek érkezni?
Posted 2008. February 14. - 23:50

Akkor DH versenyenként 50 ezer pénzrõl volt szó. Ehez ti hozzá szerettétek volna venni a 4X-t is. Anyagilag nem ment volna, ezért eleve fel sem vetettem a 4X lehetõségét.
Utólag pedig hálát adok az égieknek, hogy részemrõl így alakult.
Posted 2008. February 14. - 21:15

Posted 2008. February 14. - 21:08

Posted 2008. February 14. - 20:32

Ne má emberek... már megint kezdõdik...
Szerintem ideje lenne felébredni!
Jó reggelt!

Tök jó, hogy elméletben minden mûködik, csak be kéne már látni, hogy mindezt a gyakorlatba átültetni, nem mindíg lehetséges... mert elméletben bárki megmászhtaja a Himaláját, aztán mégse...
A magyar sporttámogatás olyan amilyen, akinek ez nagy fájdalma, az folytasson velük szélmalomharcot... nem vagyunk elegen, hogy egybõl lerohanjuk a Budai várat, mint a törökök... elõször a végvárakat kell támadni, és ezt csakis regionális szinten lehet megtenni, és ahogy a mellékelt pálda mutatja, mûködik... hol sikeresen, hol kevésbé sikeresen... de az biztos, hogy ha ezzel lennénk inkább elfoglalva, még jobb lenne...
Aki csak azt várja, hogy a segge alá toljanak mindent, az inkább ne nem mondjon semmit... felejtsétek el, hogy majd a szövetség... örüljünk, hogy van egyátalán egy szervezet ami papíron egységbe tömöríti a bringás társadalmat... lehet, hogy a mi szakágunkban túl sok segítség nem jön felõlük, de lássuk be vannak magyar kerékpárosok akik nem lehetnének nemzetközileg elismertek MAGYAR színekben, ha nem létezne hivatalos szerv...
Nevetséges, hogy minden szezon úgy kezdõdik, hogy az elsõ verseny még kanyarban sincs, de már mindenki követelõzik, meg méltatlankodik...
Nem is ragozom tovább, mert teljesen felesleges, inkább a kezem jártatom a szám helyett...
Idõmérés:
A síklubnak van pár helyi kapcsolata ausztriában ahol elõfordulunk és bekértünk árajánlatokat használt idõmérõ rendszerekre... kedvezõ ajánlat esetén a klub meg fog venni egyet saját célra, és bérelhetõ is lesz

RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
Posted 2008. February 14. - 19:08

Következö a javaslatom szerintem össze kénne szedni azokat a dologkat amik a legfontosabbak jelenlega magyar DH-nak.És elindulni szép lassan és felépiteni az egészet normálisan.
Ad 2.:és mindezt ugy intézni hogy össze hozni egy olyan találkozott ahol mind a verseny szervezõk és mindazok ott vannak akik jelenleg rendelkeznek pályával.
Én jelenleg is azon küzdök hogy újra lehessen pályákat üzemeltetni a jános hegyen.És esetlegesen jövöre talán már versenyt is tudjunk rendezni.
Szponzorok....
ez egy olyan dolog amit jelenleg mo-n nagyon nehéz szerezni és nem csak a dh-hoz.
Majd lassan ezen is elkezdem ügyködni,de ez még egyelõre nem annyira lényeges kérdés.