Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

szállás engem is érdekelne

http://www.iranymagy...t/szallasok-p1/

google: bükkszentkereszt szállás

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
szállás engem is érdekelne

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
nem tudtok nekem mondani egy telefon számot vagy egy oldalt ahol lehetne szálást szerezni a bükkszentkereszti hétvégére?????
iron horse sunday

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Hello! Nem kell senkinek se szállás a hétvégi (kazinc)barcikadh-ra? keddig lehet jelentkezni, és csak akkor van, ha megvan a minimum 10 fõ. eddig egy jelentkezõ van. jelentkezni nálam: vanczakpeti@hotmail.com msn címen

pontosítanék: szombatra van, 19-e estére, ha nincs meg a 10 fõ, akkor is van szállás, csak nem lesz portás, és idõre kell visszaérni. gondolom 8-9 fele

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Hello! Nem kell senkinek se szállás a hétvégi (kazinc)barcikadh-ra? keddig lehet jelentkezni, és csak akkor van, ha megvan a minimum 10 fõ. eddig egy jelentkezõ van. jelentkezni nálam: vanczakpeti@hotmail.com msn címen

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Jól látom, hogy a Dh OB után nem is lesz több kupafutam? Lehetséges ez? Idén nem lesz túl sok verseny...

The life is short, ride more!

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
Nem nincs felgyorsítva a videó...a dh-ok már csak ilyen állatok,mennek mint a veszettek... :D :P

Amúgy szerintem érdemes elindulni rajta(tapasztalat+élmény) és nem kell félni az utánad jövõtõl... :D
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Jól hangzik,bár a video alapján elgondolkoztam,h mennyire érdemes elindulnom. Elég ijjesztõnek tûnik nekem egy pofáraesés ennyi lépcsõn. Meg mi van ha vki utolér miközben csigatempóban meek lefelé! Vagy a video gyorsítva van? Mert baromi gyorsaknak tûnnek rajta nekem.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Azt meg tudnátok mondani, hogy mennyire szopó, ha fel kell tolni? Kb. mennyi idõ alatt lehet felérni tolva?
Amúgy jó, hogy megint lesz a Gellért-hegyen DH, én még úgysem voltam. Itt a nagy alkalom...
Sok sikert a szervezéshez!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

A Szalomversenyrõl van valami hír? mikorra lett áttéve?

Ha a kékesire gondolsz, akkor valószinüleg május 3-án lesz. Majd még pontosítok.

Továbbá:
Feltöltött kép

Egy kis ízelítõ: http://www.pinkbike.com/video/16638/
Támogatók jelentkezését várjuk!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Zsolo te tuti tudod:
Mi kell hogy egy halandó elindulhasson egy wc futamon?

Szerintem vmi jó kis hashajtó! :D Mondjuk Hunyadi víz!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát Kokkk-unk tavaly Bükkszentkereszten eléggé összetörte magát.
FanatiX

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ne értsetek félre, nem tudtam, hogy Kokk még nem egészséges, azt hittem, hogy köcsög az orvos. (van rá nem egy példa)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Csak azért kérdeztem, mert sportorvoshoz oda mész az országban, ahová akarsz. Meg kell csináltatni az összes papírt (EKG, labot....), utána meg keresni egy orvost, aki azok alapján majd pecsétel.

A lényeg nem az, hogy hogyan lehet kikerülni egy orvosi döntést! Nem véletlen az, hogy nem ad engedélyt. Lehet, hogy most bosszúságot okoz, de a csonttörés nem vicc. Ha nem gyógyul meg rendesen, akkor maradandó nyomai lesznek, nem is beszélve arról, hogy ha véletlenül megint megsérül a vasalásos láb, akkor az már kevésbé "szerelhetõ" állapotnak minõsül...

Kokk közbenjártam az ügyedben, de a legjobb jótanács, hogy ne akard elsietni a dolgot. Hagyd rendesen meggyógyulni... (nekem úgysincs idén keretem a versenyekre, szóval nem kell megverned a pályán :D)

The life is short, ride more!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Anyám mit fog szólni,h elcseréltek Putnokon? Vagy csak át lettem keresztelve? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem volt semmi, csak mostantól Rozgonyi Zsolt vagy! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Én úgy tudtam, és úgy is hallottam,h 14-ik lettem. Ki esett ki a Fullyknál? :D Vagy hogy kerültem elõbbre?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
putnoki eredmények:

Feltöltött kép

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
köszönöm a gyors választ!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo te tuti tudod:
Mi kell hogy egy halandó elindulhasson egy wc futamon?

Licensz
UCI pont vagy MMTBSZSZ engedély
Nevezési díj