Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

bocs most vettem észre :D

a tavalyin lessz.
ami változott:
a nagymeredekhez, mivel szétvan fékezve és így mégdurvább mint tavaj ( a kanyarban egy jókora lépcsõ figyel :D ( esõben nem lehet lemenni rajta)) készült egy jó kerülõ.
a köves leugrás is változott, (tervek szerint nem lessz benne)
ezenkívül néhány kanyar változott csak.

Pedig mókás lett volna így az elmondás szerint a nagymeredek! :D

Itt pécsen már mindenki begerjedt a brutális pályára, remélem azért lesz valami meglepi... :D

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gyertek sokan!
http://www.katonabog...OrfuiRajzas.jpg

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
tavaj volt ojan hogy MK futamok elött elölehetet nevezni.... már nemtom meik oldalon
most idei bükkszentre nemlesz i9jen lehetöség?

rider888

rider888

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szevasztok!
Aki menne Budapestrõl a Bükkszentkereszt-i DH versenyre és esetleg lenne egy hely számomra, természetesen az utiköltség rám esõ részét fizetem, kérlek szóljatok. Elõre is köszi!

Email:horse_turbo@hotmail.com tel:20/226-80-11
Üdv:Szabi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köves leugrás rulez! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

HY
Egy kérdés: A jõvõhétvégi b.szentkereszti kupafutam melyik pályán lesz? Azon mint tavaly? Vagy a régebbin?
Köszi

bocs most vettem észre :D

a tavalyin lessz.
ami változott:
a nagymeredekhez, mivel szétvan fékezve és így mégdurvább mint tavaj ( a kanyarban egy jókora lépcsõ figyel :D ( esõben nem lehet lemenni rajta)) készült egy jó kerülõ.
a köves leugrás is változott, (tervek szerint nem lessz benne)
ezenkívül néhány kanyar változott csak.

elérhetõségek infók:
http://peterdh.hu/co...comment.news.82

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
mellesleg 2 új galéria a barcikai versenyrõl. persze az eredmények.
késõbb (1-2 nap) bõvül még képekkel, esetleg videóval.

mind itt:
http://peterdh.hu/co...comment.news.76

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, Beneke idén ismét nekiáll versenyezni az eredeti szponzorával a Marinnal, bár tavaly is voltak elsõ 20-as eredményei bõ 6-7 év kihagyással. Nem rossz egy 35 éves vízvezetékszerelõtõl.

A fõ poén viszont az lesz, hogy ahol valamikor a 90-es években egyszer német bajnok lett oda idén visszamegy és megmérkõzik a tízszeres német bajnokkal Marcus Klausmannal.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
barcikai képek, a putnokiaknál :
http://pkse.extra.hu...aDH/index9.html

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Hogy mindenkirõl mennyi tök jó kép lett csak rólam nincs :( !
Majd a saját fotóimat valakinek valahogy eljuttassam? Hátha van köztük használható?

Igen, a képeket megköszönném. privátba megy az msn cím. Eddig 3 adag képem van( ami kb 500db) holnap még kapok 2 adagot, meg vrható még vagy 4adag:D ha jól megy mind fent lesz a peterdh.hu-n, de a d-ride.fw.hu -ra is linkelve lesz. elsõ adagok lehet holnap fent lesznek!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elég nagy volt a Syndicate dominancia a hét végén. És érdemes figyelni Kovarikra is, mert nagyon jól megy az idén. Jót tett neki a csapatváltás.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Sea Otter dh eredmények:

öregek, nézzétek a 8. helyezettet

DOWNHILL TOP TEN(full results)

1. GREG MINNAAR: 2:11.2
2. CHRIS KOVARIK: 2:12.0
3. JUSTIN LEOV: 2:12.0
4. STEVE PEAT: 2:13.0
5. NATHAN RENNIE: 2:13.4
6. JARED RANDO: 2:13.7
7. DAN ATHERTON: 2:13.9
8. JURGEN BENEKE: 2:14.1
9. ANDREW NEETHLING: 2:14.3
10. AARON GWIN: 2:14.4

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Hogy mindenkirõl mennyi tök jó kép lett csak rólam nincs :( !
Majd a saját fotóimat valakinek valahogy eljuttassam? Hátha van köztük használható?

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás
HY
Egy kérdés: A jõvõhétvégi b.szentkereszti kupafutam melyik pályán lesz? Azon mint tavaly? Vagy a régebbin?
Köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
tegnap már fentvolt a neten: "A lány, (Mariann) jolvan... bevarták neki és kész... mikor pakultunk felhivott minket...." -ezekszerint felépül

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Na Barcika!
Második versenyem. Szombaton egy kört tudtam menni (csúszni) azalatt bõrig áztam.A végét próbáltam megugrani,mint a nagyok,de nem nagyon akart összejönni:(.Persze drága jó Mörfi papa törvényeinek megfelelõen mire visszamentem a szállásra és bepakoltam az esõ elállt.
Vasárnap kényelmesen 10 körül kimentem,reméltem,h addigra a többiek letolták a sarat,mert gyönyörû idõnk lett. Sajnos a pálya nem nagyon akart száradni és ezáltal elég sok volt a kicsúszás és a bukás.Azért mire közeledett az egy óra és a rajt,addigra sokat javult, így az út átugrást próbálgattam,de a hátsó kerekem gyakran fent akadt.Az utolsó próbánál pedig sikerült a vártnál közelebbi kapcsolatot létesítenem az érkezõvel ( kiváncsi vok mikor nõ vissza a bõr a bal farpofámra :D ) ennek hatására és mert az elsõ körben még pereceltem egyet az út átugrást kihagytam. (Páran kiröhögtek emiatt,de nem érdekel, örülök,h kibírta a bokám a menetet.A 2.22-õvel kiegyeztem:). ) A második körre már eléggé elment a kedvem a zúzástól annyira fáradt voltam,de nem én voltam az egyedüli. Ennek ellenére csak elindultunk és mindenkinek az idején látható volt,h a pálya eléggé felszáradt.Kapásból tripla volt az örömöm, mert a fáradtságom ellenére 1.esés nélkül leértem,2. sikerült az út átugrás,3. és az idõmet 2.00-ra letornáztam.
Mikor már mindenki örült,h komolyabb balesettõl mentesen lezajlott a verseny, a közönség szórakoztatására az útátugráson nyomultunk.Egészen addig,míg egy szerencsétlen baleset nem történt és az egyik srác aki rosszul érkezett ráesett egy lányra a közönségben. Sajnos ez a baleset eléggé megfagyasztotta a remek hangulatot,de mindenki igyekezett segíteni ahogy tudott. A lányt a mentõ elvitte és azt mondták,h nem túl komoly a baja,de ha jól tudom eszméletlen volt. De szegény fiút is nagyon megviselte a dolog.
Ezúton üzenem mindkettejüknek,h jobbulást és remélem nem vette el a kedvüket ez a szerencsétlenség. :( Aki meg tud valamit a lányról, az tegye már meg,h megírja nekem,h hogy van. Nagyon remélem,h tényleg semmi komoly.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

nos srácok ha ez a barcikai verseny meglesz tartva (miért ne lenne), akkor itt olyan sártenger lesz hogy csak na! Márha eljön egyátalán valaki. a mainap csak esik az esõ, s ugytûnik holnapra is ez a helyzet. Sok sikert srácok és minden elismerésem aki ezen lejön és még beis ugorja a végét......

Várlak holnap, hogy gratulálhass személysen mindenkinek aki elindul és lejön.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
jó kis dagonyázás lesz holnap barcikán :) sárgumi nélkül ne jöjjön senki:D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
nos srácok ha ez a barcikai verseny meglesz tartva (miért ne lenne), akkor itt olyan sártenger lesz hogy csak na! Márha eljön egyátalán valaki. a mainap csak esik az esõ, s ugytûnik holnapra is ez a helyzet. Sok sikert srácok és minden elismerésem aki ezen lejön és még beis ugorja a végét......

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sziasztok! Szeretettel várunk mindenkit!
http://www.dirtpark.hu/4Xverseny.pdf

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.