Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Az ugye még él, hogy ha valaki profi kategóriában indul, akkor X (azt hiszem 2) évet ki kell hagynia, hogy hobby-ban induljon?!

Csak mert ha tavaly profiban mentem, ott viszont csak licensszel lehet indulni, a licenszhez viszont kell orvosi "engedély", a sport dokinak meg esze ágában sincs rábólintani...

Na, akkor hogy tudok idén indulni?

Idén elvileg indulhatsz hobbiban liszensz nélkül, mert 1 évet kell kihagyni kategória váltásnál(csak ha gyengébb kategóriában indulnál).

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mhm...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lábad miatt nem akarnak adni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De csak mert nem voltam itthon... :icon_roll

Hát, profiban nem is indul(hat)nék... :D
Csak úgy mégis.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Te csak ne induljál sehol! Tessék rendesen összegyógyítani a piszkafa lábadat! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem ha a helyiek megukat akarják díjazni, akkor csináljanak maguknak háziversenyt, és ott aztán azt díjaznak, amit akarnak. Onnantól viszont, hogy meg van hirdetve országos szinten, már nem háziversenynek minõsül. Az meg egy dolog, hogy nem OB.
A mi versenyeink se voltak OB-k, mégse díjaztuk magunkat. Márcsak azért sem, mert senki nem indult a szervezõ egyesületbõl...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az ugye még él, hogy ha valaki profi kategóriában indul, akkor X (azt hiszem 2) évet ki kell hagynia, hogy hobby-ban induljon?!

Csak mert ha tavaly profiban mentem, ott viszont csak licensszel lehet indulni, a licenszhez viszont kell orvosi "engedély", a sport dokinak meg esze ágában sincs rábólintani...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Stim és respect érte,mert élveztem nagyon,csak ilyet még sehol se láttam vagy hallottam,hogy a helyieket még aki kapott vmit azon felül is újradíjjazzák,h helyiek között elsõ,második,harmadik,utsó és mindenkinek érem,meg kupa. Nekem furcsa. Nem sajnálom én tõlük, de besegítettem én is nálunk lévõ versenyen, és mi inkább korosztályonként néztük. De mondom,h nem akarok senkit sem megbántani, csak megjegyeztem,h számomra ez furcsa.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Amit én nagyon furcsáltam és nem tartottam túl korrektnek,hogy a helyieket különdíjazták ott mindenki elõtt. Korábban én még seholse hallottam eféle kivételezésrõl. Nem azt mondom,h sajnálom tõlük amit kaptak,de nem tartom túl korrektnek a többiekkel szemben. Ha mindenképp akartak ilyet,akkor azt a sportklubbon belül vagy ahol gondolják,de szerintem nem ott mindenki elõtt kellett volna.
De nem szeretnék senkit se megbántani ezzel.

Én ugy gondolom, hogy ha a helyiek szervezték és csinálták a pályát is akkor egy kis jutalom megilleti õket. De lehet h én gondolom rosszul.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
buliverseny buliverseny buliverseny

Ez azt jelenti, ha Pézsé jövõre egyedül szeretne rajta indulni, akkor egyedül fog. ;)

Reklamálni a szövetségi versenyeken lehet. ;)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Nem teljesen értek egyet veled pézsé,mert csak az elsõ 13 kapott vmit, ez azért tuti mert 14 ik lettem és semmit se kaptam! :D Amit én nagyon furcsáltam és nem tartottam túl korrektnek,hogy a helyieket különdíjazták ott mindenki elõtt. Korábban én még seholse hallottam eféle kivételezésrõl. Nem azt mondom,h sajnálom tõlük amit kaptak,de nem tartom túl korrektnek a többiekkel szemben. Ha mindenképp akartak ilyet,akkor azt a sportklubbon belül vagy ahol gondolják,de szerintem nem ott mindenki elõtt kellett volna.
De nem szeretnék senkit se megbántani ezzel.

Halász László

Halász László

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Tuskók kellenek, különben nem izgalmas! fújjátok le narancssárgára:D
halaszracing.pinkbike.com

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

A pálya tényleg nagyon jo volt, de az a stopperes, papíronszámolgatós idõmérés.....:wtf:

kupafutamokon is csúsztak már el idõméréssel. ez egy csokifutam volt nem OB :D

az eredmények is teljesen fiktívek voltak :D viszont hogy az elsõ 15 helyezett volt díjjazva.... minden kissrác vitt haza valamit és jó szájjízzel távoztak!
további képek:
http://www.freeweb.h..._2008._Év_Képei

A nyáron a srácok akarnak csinálni egy szárazversenyt, és a tuskóktól is megszabadítják a nyomokat.

Halász László

Halász László

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
A pálya tényleg nagyon jo volt, de az a stopperes, papíronszámolgatós idõmérés.....:wtf:

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Képek elõfutárai.
http://vanczakp.pink...-2008-04-05-06/

A pálya nekem nagyon tetszett. Az új szakasz igen sokszínû. néhány kupapályánál szinvonalasabb, technikásabb. persze vannak gyerekbetegségei de kijavíttatom :D
van egy a sauhelyihez hasonló katlanba ugrás, csak s kanyar is van az érkezõ és a vollrájd között :D

Az idén lessz egy jobb verseny valmikor a nyáron szárazon...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Összegezve Putnokot.
Szombat délután értem ki.A pályát elég könnyû volt megtalálni.
Sajnos tolni kellett felfelé és eléggé nehéz terepen,amit az esõzés miatt a nyálkás jelzõvel tudnék a legjobban illetni. 3 kört tudtam még menni sötétedésig ami a drift-elésre jobban emlékeztetett mint a száguldásra :D.
A pálya jó volt. Ez volt az elsõ versenyem így a 2.04-es idõmmel és a 14-ik helyezésemmel tökéletesen meg voltam elégedve. Nagyon jó ugratók voltak, élvezetes volt rajtuk menni.Volt egy kissebb letörés amely egy meredek falra érkezett. Elsõként szerettem volna kikerülni,de erre nem volt lehetõség,de a végére megbarátkoztam vele.A kevésbé bátrak itt kézben leadták a kerékpárt.
A verseny napján a második futamra már a nap is kisütött,aminek nagyon örültünk. Az elsõ körben sajnos volt nem kis kavarodás az idõmérésben,de megoldódott végül a helyzet.Szerencsére ,bár esések szép számmal voltak, komoly sérülésrõl nem hallottam.
Nagyjából ennyit tudnék róla mondani. Nekem bejött.:) Majd rakok fel képeket.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Hali. Ki lessz táblázva hogy merre kell menni a pályára.
további kérdések útbaigazítás stb telefonon.
Telefonszám: 06 20 932 4668.

Halász László

Halász László

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
A térkép megvan, gondolom a piros nyíl után kell menni felfelé...
A nevezés a piros nyilak végén lesz?:D

Vasárnap reggel meddig lehet nevezni?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Ki lesz táblázva az út a pályáig Putnokon?

íme egy térkép:
http://pkse.extra.hu...news/terkep.jpg

de szólok a srácoknak hogy csinálják meg.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Szevasztok.

Van valaki aki kocsival megy Budapestrõl és lenne még 1 hely(nekem meg a bicómnak)? :slonko:
Benzin költségbe természetesen beszállnék.

üdv (K.K.)

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik: