amúgy a verseny tetszetõs volt, örültünk a rendes idõmérésnek! apróságokon lehetne finomítani és egyértelmûvé tenni, hogy ne kelljen utólag problémázni.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Oszt miféle vassal mész? Cicanaci nem gond, gondolom láttad a VB-n is.Elvileg még én is megyek
Kölcsönbicajjal
Cicanaciban
Kérdés: XCO Licencem jó-e ide, vagy nem-e?
A mátrai topicban nézelõdj, érdeklõdj!Sziasztok.
Érdeklõdnék hogy hétvégén, azon belül is vasárnap lesz-e Mátrai felszállításos rájdolás? A Betyárokkal beszéltem már, de õk pályaépítést terveznek.
Én viszont haverarccal mennék, aki most kóstolna bele elõször a sportba, így jobban érdekelne egy felszállításos gurulásos dolog.
Ha ez múlt szombaton, amikor a postot írtam, már tényleg ott volt, akkor a nem jó irányban mentünk része érvényes a hozzászólásnak.
jövök egy zacsipacsival
köszi
Nos, ma még semmi nyomát nem láttuk annak, hogy készülõdne valami Kõszegen. De persze lehet, hogy csak nem jó irányban jöttünk le, mert sajnos még mindig nem tudjuk merre fog menni. Kb. ezer verziót hallottunk már. Ebbõl ma kipróbáltunk egyet (a legutolsó verziót), de ott aztán nem volt még semmi.
Ha valóban a vrörös kereszttõl indul az Óház felé, akkor ez a rész feltehetõleg benne lesz:
Egészen addig, amíg kb. 1:30-nál ki nem ér a széles útra. A minõségért bocs, eléggé le kell tömöríteni a youtubra.
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu