kõszegi dh pályáról mit lehet tudni? a szerdán arra járok, akkor meg tudom nézni?
Csörgess meg és meg tudod nézni. Kint leszünk és dolgozunk 1000-el.
kõszegi dh pályáról mit lehet tudni? a szerdán arra járok, akkor meg tudom nézni?
Remélhetõleg száraz, itt ott köves gyökeres erdei talaj.A pálya talaja milyen lesz?
Amennyire csak lehet.Mennyire lesz tachnikás?
Nem ott lesz és meredekebb.Én asszem tavalyelõtt, vagy az az elõti évben voltam a versenyen. Akkor egy patakoz közeli helyen volt a cél, a célterülettõl kicsit lejjebb valami north-shore szerûségek voltak. Na ahhoz a pályához képest milyen lesz, esetleg ugyanaz lesz?
A belvárosban lesz a versenyközpont. Ha jók az értesületlenségeim, akkor a honlapon lesz egy térkép is, ami elkalauzol benneteket. Sátorozási lehetõség nincs. Egy iskola tornatermében és kollégiumi szobáiban foglaltunk csillió millió helyet, amit majd a nevezésnél tudsz kérni.Kérdésem még, hogy milyen helyen lesz a versenyközpont? Az érdekelne, hogy tudunk-e sátrazni, ill. lesz-e valami tisztálkodási lehetõség, esetleg van kemping, ilyesmi?
Kicsit késve irom,csak bicóztam:D SZal aki nemtudná Gee Atherton nyerte a vb-t mer samhill elesett(3. lett) az uccsó kanyarba, igy fél másodpercel maradt le Steve Peat-tõl aki második lett.
Elég szoros volt. Magyarok is jól mentek
Nos, ma még semmi nyomát nem láttuk annak, hogy készülõdne valami Kõszegen. De persze lehet, hogy csak nem jó irányban jöttünk le, mert sajnos még mindig nem tudjuk merre fog menni. Kb. ezer verziót hallottunk már. Ebbõl ma kipróbáltunk egyet (a legutolsó verziót), de ott aztán nem volt még semmi.
Ha valóban a vrörös kereszttõl indul az Óház felé, akkor ez a rész feltehetõleg benne lesz:
Egészen addig, amíg kb. 1:30-nál ki nem ér a széles útra. A minõségért bocs, eléggé le kell tömöríteni a youtubra.
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szerintem sem tökéletes a szabály, mert adott esetben eltántoríthat pár versenyzõt a versenyektõl...
A sportorvos meg nagyon is hasznos. Akinek ennyit nem ér meg a testi épsége, azt csak sajnálni tudom.
Lehet, hogy hasznosabb lenne a csokikupás szinttel felfuttatni pár évig a sportot, majd ha megjött a normális nevezési létszám, akkor építkezni. Aki komolyan akar versenyezni, az úgyis külföldön megy már évek óta.
II. Sashegyi kerékpár dirt/kissor verseny. Amatõr és elit kategória.
Június 29 vasárnap.
minden további információ: www.jambore.hu
adam@jambore.hu
Az sokkal igazságosabb, hogy a "dobogó képes" versenyzõk aratnak a hobbiban, elvéve ezzel a kezdõk lehetõségét és kedvét.ezért kéne vmi szabályt hozni arra, hogy akinek eddig volt licensze de most nem tud részt venni annyi versenyen mehessen hobbiban (akár licenszel, akár anélkül), mert 1 év kihagyásnak nincs értelme.
tudom ez igy nem igazán igazságos mindenki részérõl, de ezt a problémát is orvosolni lehetne
Igen, ezt a bokorugró kategóriát már hanyagolni kellene. Minek fizettem licenszt, mentem orvoshoz, ha más enélkül is versenyezhet hasonló eredményekkel a háta mögött.
Aki olyan dinga, hogy nem fogja fel, hogy melyek az indulás feltételei számára, az ne indulhasson. És igen, akkor õ hiába utazott le. Megszívta. Hangsúlyozom, hogy õ szívta meg, és nem megszivatták. Be kellene már tartatni azt az egy-két minimális szabályt.
Tudom, hogy akkor jöhet a "de így sokaknak elmegy a kedve a versenyzéstõl" duma. Pár év alatt beállna a rendszer, és mindenki idõben kiváltaná a papírjait. Így viszont évrõl évre ugyanazokat a hihetetlenül nevetséges köröket futjuk, és csak visszafejlõdünk.
Megy a sírás, hogy nincs támogatás. Támogatás, akkor van, ha nagy a létszám, létszám, akkor van, ha azt bizonyítani tudjuk, akkor bizonyíthatsz, ha fel tudsz mutatni egy hivatalos versenyzõi listát (licenszesek). A bokorugró elindításával és életben tartásával viszont ennek teljesen elmegy az esélye. És ebben legalább annyira vétkesek azok a szervezõk, akik ezt engedik, mint azok a versenyzõk, akik erre pályáznak.
A VB-n, meg hajrá magyarok. Egész jók az eredmények, csak így tovább!
pontIgen, ezt a bokorugró kategóriát már hanyagolni kellene. Minek fizettem licenszt, mentem orvoshoz, ha más enélkül is versenyezhet hasonló eredményekkel a háta mögött.
Aki olyan dinga, hogy nem fogja fel, hogy melyek az indulás feltételei számára, az ne indulhasson. És igen, akkor õ hiába utazott le. Megszívta. Hangsúlyozom, hogy õ szívta meg, és nem megszivatták. Be kellene már tartatni azt az egy-két minimális szabályt.
Tudom, hogy akkor jöhet a "de így sokaknak elmegy a kedve a versenyzéstõl" duma. Pár év alatt beállna a rendszer, és mindenki idõben kiváltaná a papírjait. Így viszont évrõl évre ugyanazokat a hihetetlenül nevetséges köröket futjuk, és csak visszafejlõdünk.
Megy a sírás, hogy nincs támogatás. Támogatás, akkor van, ha nagy a létszám, létszám, akkor van, ha azt bizonyítani tudjuk, akkor bizonyíthatsz, ha fel tudsz mutatni egy hivatalos versenyzõi listát (licenszesek). A bokorugró elindításával és életben tartásával viszont ennek teljesen elmegy az esélye. És ebben legalább annyira vétkesek azok a szervezõk, akik ezt engedik, mint azok a versenyzõk, akik erre pályáznak.
akkor jóVBn és EBn nincs kvalifikáció.