Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

molotow

molotow

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Matt!!! köszi a képeket és igen, megvan a fotógép... de találtunk 2 teli akkut :D nem is értem mit panaszkodtatok
amúgy a verseny tetszetõs volt, örültünk a rendes idõmérésnek! apróságokon lehetne finomítani és egyértelmûvé tenni, hogy ne kelljen utólag problémázni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
koszi!
jo kis hetvege volt!

sala remelem megtaltatok a fotogepet, le kellett mar jonnunk.(

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Kõszegi eredmények a dalmaMagon...

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Helló

Hazaértünk egybe.

És a hétvége. Elöször a pozitív dolgok. Pörgõs felszállítás volt, szombaton egész nap 5 percnél többet nem kellett várni hogy legyen autó. Nem tudom mikor volt, hogy ennyi kört tudtam menni edzésnapon. A pálya gyors volt kivéve azt az 1-2 részt ahol bizony tekerni kellett, de ez nekem még belefért. A verseny végére egész jó kis nyomok lettek, hála a szervezõknek, hogy a verseny elején kifogásolt részeket módosították. Az útátugrás jó volt, fõleg azután, hogy valakik besegítettek a feltöltés beigazításába. Szombaton nagyon tetszetõs fogós, nedves talaj volt, vasárnapra meg jól kiszáradt helyenként. Nekem a szombati állapot jobban bejött. Ami tetszett hogy gyors volt. Vasárnapra jó kis ívek alakultak ki. Ötletes volt a vége felé a kis farönkös kert.

Egy kis negatívum. A pályán kevés volt a szallag, jó lett volna ha több van. A lassítók a pálya elején, fõleg a 2. és 3. nekem anyira nem jöttek be, de ez egyéni szoc.probléma. Kevés volt az info a depós területen.

Összeségébe azt mondhatom hogy a szervezõk megérdemlik a gratulációt. Ez volt az elsõ versenyük és látszott az egészen, hogy foglalkoztak vele. A pálya élvezhetõ volt, jó nem egy schladming, de lehetett élvezni volt ritmusa, jó kis pakolgatós pálya volt. Szóval Jakesz, Árpi és a többi szervezõ csak így tovább és jó lesz ez.
FanatiX

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Hazaértem én is Kõszegrõl!

12 ÓRA KEREKEN -> FUCK MÁV

A pálya nem volt rossz de sztem elég sok kritika fogja érni ennek ellenére.
De tény, hogy ebbõl a nyomvonalból többet nem igazán lehetett volna kihozni.
A mesterséges elemek kellettek (nem kicsit).

Összességében mi jó kedvvel értük haza.
The best part of racing: the adrenalin rush...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Jóvolt Sashegyen a verseny, megérte kimenni, mondjuk kicsit kevesebben voltunk mit egy évvel ezelõtt

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Minden Elismerésem a Tied! Igen -nagyoon ment ez neked!
Én jövõre Ivóvíz kútásókészlettel érkezem, Köszönet a pályaépítõknek!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ez volt az elsõ DH versenyem.
Érdekes volt.
Mostantól nem fogok panaszkodni egy maraton kapcsán sem hogy nem kapunk semmit. :(

A pálya: nem sok technika, egy nagy útátugrás, amit nem mertem /és nem is akartam/ bevállalni. Kicsi kõ, pár 2 m körüli letörésféleség, fákk keresztben.

Az idõmérõt elrontottam, jópár helyen kicsúsztam, gondolom ezen nem segített hogy 2.X-orra mentem a bringával, így lettem 6., 4:21:2-es idõvel.
A döntõ még gázabb volt, kivittem 3 facsemetét, kicsit besokalltam az egyik kanyarban, a hátralévõ részen pedig még 2X leesett a lánc, elég sokat vesztettem, így lett 4:32 körüli idõ, pedig az esésig sokkal jobban ment mint az idõmérõ :(

Viszont tuti hogy a legjobb idõt mentem merevvel hobbitban :)

Azért jövõre ugyanitt ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Király volt a kõszegi DH-futam. Szombaton nagyon flottul ment a felszállítás, legalább 10-15-ször fordultunk. A pálya is jó volt, a végére már nagyon megtetszett, csak arra meg az erõ ment el, szóval a tekerõs részek már nem annyira mentek. Ha valakinek esetleg vannak fényképei a versenyrõl, az dobhatna egy linket, hátha valaki megörökítette a hobbit bénábbik felét is.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Holnap( vasárnap) lesz sashegy Dirt | Slopestyle | MountainBoard verseny

röviden: Nevezési díj: 1000 Ft
Értékes díjak!

Start Program
8:00 Építés,Regisztráció,Edzés
11:00 Mboard verseny (20 perc bemelegítés, 40 perc jam)
12:00 Mtb kis longsor selejtezõ
13:30 Mtb amatõr dirt selejtezõ
Mtb amatõr long selejtezõ
Mtb elit dirt selejzetõ
Mtb kislongsor döntõ
Mtb long döntõ
Mtb amatõr dirt döntõ
Mtb elit dirt döntõ
19:00 Eredményhirdetés
Az idõpontok változhatnak a nevezõk számának függvényében!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
pont ma beszéltem Szabival, mondta, hogy Te is indulsz :D

hajrá :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát a vas az :D
UMF Hardy custom&SPD system

Szóval csak hobbit :)

A beszámoló üzifalon, meg zkse oldalon. Felénél tartok még...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elvileg még én is megyek ;)
Kölcsönbicajjal :)
Cicanaciban :D

Kérdés: XCO Licencem jó-e ide, vagy nem-e?

Oszt miféle vassal mész? Cicanaci nem gond, gondolom láttad a VB-n is.
Élménybeszámoló a VB-rõl mikor, hol lesz?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha teheted azert hobbyban indulj ne egybol elitben ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Elvileg még én is megyek ;)
Kölcsönbicajjal :)
Cicanaciban :D

Kérdés: XCO Licencem jó-e ide, vagy nem-e?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sziasztok.

Érdeklõdnék hogy hétvégén, azon belül is vasárnap lesz-e Mátrai felszállításos rájdolás? A Betyárokkal beszéltem már, de õk pályaépítést terveznek.
Én viszont haverarccal mennék, aki most kóstolna bele elõször a sportba, így jobban érdekelne egy felszállításos gurulásos dolog.

A mátrai topicban nézelõdj, érdeklõdj!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
vazze, nem tudok menni a hétvégén. tele vagyok melóval. ezt most k.rvára sajnálom. jónak igérkezik.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Sziasztok.

Érdeklõdnék hogy hétvégén, azon belül is vasárnap lesz-e Mátrai felszállításos rájdolás? A Betyárokkal beszéltem már, de õk pályaépítést terveznek.
Én viszont haverarccal mennék, aki most kóstolna bele elõször a sportba, így jobban érdekelne egy felszállításos gurulásos dolog.

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Ha ez múlt szombaton, amikor a postot írtam, már tényleg ott volt, akkor a nem jó irányban mentünk része érvényes a hozzászólásnak. ;)

Szerintem pedig elõször érdemesebb tájékozódni a témában jártas személyeknél, és utána "okosakat" írni/mondani... ;)

jövök egy zacsipacsival

köszi ;)

ájlávju :cheers:

Nos, ma még semmi nyomát nem láttuk annak, hogy készülõdne valami Kõszegen. De persze lehet, hogy csak nem jó irányban jöttünk le, mert sajnos még mindig nem tudjuk merre fog menni. Kb. ezer verziót hallottunk már. Ebbõl ma kipróbáltunk egyet (a legutolsó verziót), de ott aztán nem volt még semmi.
Ha valóban a vrörös kereszttõl indul az Óház felé, akkor ez a rész feltehetõleg benne lesz:

Egészen addig, amíg kb. 1:30-nál ki nem ér a széles útra. A minõségért bocs, eléggé le kell tömöríteni a youtubra.

Finoman megjegyezném a nagyérdemûnek, hogy a fent említett szakasz a pályának kb az elsõ harmada és a hosszú, unalmas részek helyett van benne pár fricska ;)
A videó is csalóka, mert az a másfél perc is kb csak egy perc ha az ember rendesen megrakja neki és az élvezet csak ez után jön igazán...
Ez a "lankás" rész azért került bele, mert élvezetes, technikás nyomot tudtunk csinálni belõle a kis trükkökkel ezáltal is nõvelve pálya hosszát.... gondolom mindenki azt szereti, ha minnél tovább tart a gurulás...

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Akik esetleg még nem olvasták volna...

Szállás lefoglalva, igényelni nevezésnél lehet.
A nevezésnél kapott karszalag az esti bulikba ingyenes belépést biztosít!
A plakát nem versenykiírás, hanem a rendezvény hivatalos plakátja amiket kihelyeztünk az utcákon, vagyis programismertetõ a civileknek! ...ha eddig nem esett le valakinek...
A nyugat rádióban egy hete naponta többször megy a rendezvény spotja, pénteken a sportmûsorban lesz egy interjú az egészrõl, ezenkívül a szombathely TVben is megy reklám a képújságban.
Ha valaki kételkedne akkor ezekbõl talán sejtheti, hogy nem egy sima hétvégi bringázásról van szó eldugva a hegyekben, hanem elég komoly erõket mozgattunk meg a médián keresztül regionális szinten, hogy felfigyeljenek kicsit ránk.

Itt szeretnék szólni azokhoz akik szkeptikusak voltak eddig...

Ha valakinek is szívügye a magyar downhill sport, akkor eljön hétvégén. Már csak azért hogy megmutassuk igenis népes tábora van ennek a szakágnak és nem szabad még leírni a "magyar dh-t"...
Másrészt ha a pálya miatt aggódtok akkor annyit már kinézhettnétek Belõlem és Jakeszbõl hogy szart nem csinálnánk ilyen elánnal és nem adnánk a nevünket hozzá...
Az a tény, hogy pár helyi kis taknyos (már bocsánat, de most már kibukik belõlem) a marha nagy versenytapasztalatával és nulla háttérinformációval, ide beírtakkal, vagy máshol mondottakkal megvezeti a régi tapasztalt versenyzõket és ezáltal mindenféle mendemondák terjengenek elég szomorú...
No de nem morgok, mert nem vagyok vén medve (még...)

Ha szeretnétek egy jó hétvégét eltölteni, jó csapattal, jót bringázni, jót szórakozni, végre olyan versenyen indulni ahol tömeg szurkol az erdõben ( és nem csak a BPDH-n) akkor gyertek el minnél többen!
Mi megtettük az elõkészületeket, nagy port kavartunk, rajtatok múlik innentõl, hogy tesztek e valamit a közös cél érdekében vagy marad minden a régi kerékvágásban...

Sporttársi üdvözlettel:
RP

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu