Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2008. július 02. - 21:37

Írta 2008. július 02. - 19:23

nem nagyon ide illik de mivel ez a dh topic ezért megpróbálkozok vele:
ez alatt a videó alatt szóló zenének ki az elõadója és mi a szám címe?
köszönöm ha valaki segít benne
minden jót byee
Írta 2008. július 02. - 13:24

Amúgy most sikerült az egyik szervezõvel beszélnem telefonon. Azt mondta, h. elvileg az ehseteam.hu-n holnaptól fent lesznek infók.
Írta 2008. július 02. - 12:59

Írta 2008. július 02. - 12:38

Elméletileg az EHSE szervezi- próbáltam tagoktól indormálódni de nem tudtak érdemben segíteni.Halihó!
Tudja valaki honnan gyûjthetnék infót a felsõtárkányi versenyrõl?
Köszi!
Írta 2008. július 01. - 23:07

Tudja valaki honnan gyûjthetnék infót a felsõtárkányi versenyrõl?
Köszi!
Írta 2008. július 01. - 23:04

Írta 2008. július 01. - 20:31

jah, jó volt a sashegyi verseny, jó volt a szervezés és a hangulat isJóvolt Sashegyen a verseny, megérte kimenni, mondjuk kicsit kevesebben voltunk mit egy évvel ezelõtt

Írta 2008. július 01. - 19:43

Ez így is volt, helyi létem ellenére szombat 9-elött nem léphettem pályára(persze nem is akartam), és nem is volt ismert az útvonal-garantálom más is így volt vele...Aznap reggel lett kiszalagozva-és folyamatosan biztosították..!edzeni lehetett másik nyomvonalon a pályától távol.. mindegy , 2 év óta most ültem bicajon végre, mert az asszony elzavart és nagyoon jó volt!Árpi a díjak mik voltak?én még a kétezres vásárlásit se kaptam meg..ennyit a negatívumról.
Hogy pontosan miket osztottunk szét a díjazottak között, nem tudom. A Konától kaptunk egy nagy láda cuccot, A bemp a hobbistáknak adott még pluszban vásárlási utalványt.
Az intersportos utalvány pedig a nevezés mellé járt, csak kérned kellett volna, ha esetleg a kavarodásban valaki nem adott neked...
RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
Írta 2008. július 01. - 14:27

Írta 2008. július 01. - 13:50

mert az kizárás lett volna....asszem.
Írta 2008. július 01. - 13:23

???Már csütörtök óta ott edzettünk páran...
:confused::wtf::mad::rocketman:scared::wallbange
Írta 2008. július 01. - 13:16

lesz most hétvégén Felsõtárkány DH?
ezzel kapcsolatban vmi infó (helyszín, szállás stb.)?
szenksz
Írta 2008. július 01. - 12:59

http://peterdh.hu/news.php?item.126.2
És

http://peterdh.hu/co...omment.news.121
Valamint:
Élõ közvetítés, és kedvcsináló a

http://peterdh.hu/co...omment.news.125
Írta 2008. július 01. - 09:46

Amíg egy kisgyerek már annak is örül, hogy õt ünneplik a pódiumon, addig egy kamasz már csak a száját húzza..."
Az "adminisztrációs hiba" ellenére, rendkivül jól éreztem magam. Nagyon szupi volt a felszállitás, a pörgés, jó volt a társaság, a hangulat, a szervezök hozzáállása... Már csütörtök óta ott edzettünk páran és minél többet mentem a pályán annál jobban tetszett, a szalagozás utáni furfangok pedig nagyon feldobták:) Akadtak, akiknek nem igazán jött be, s meg sem tisztelték a versenyt; mindenesetre én találtam benne kihivásokat és sokat fejlödtem. Az elsö versenyükhöz képest a szervezök nagyon nagyot alkottak és remélem jövöre is lesz verseny.
Köszönöm a különdijat, örültem neki Árpi, szerintem Kitti is, de a 4 napos edzés nem kicsit lefárasztott, a keveredés pedig csak hab volt a tortán. (Egyébként a kellemetlenségért Zsolo kért elnézést!)
Nem baj, mindketten tanultunk az esetböl:)
Írta 2008. június 30. - 21:58

Figyeltem, az arcokat díjkiosztó után és hát kissé elszomorodtam amikor fancsali arcokat láttam. Dehát nem meglepõ ez... a magyar ember sose semminek nem tud örülni...
Ne szomorodj el! A fancsali arcokat csak a fáradtság csalta elõ. Akiket én hallottam, mindenkinek tetszett a verseny és én is jól éreztem magam. A felszállítás kitûnõ volt, így akadálytalanul csinálhattuk azt, amit a legjobban szeretünk: bringázhattunk.
Köszönet ezúton is a rendezõknek!
The life is short, ride more!
Írta 2008. június 30. - 21:12

Ez volt az elsõ DH versenyem.
Érdekes volt.
Mostantól nem fogok panaszkodni egy maraton kapcsán sem hogy nem kapunk semmit.
Mégis mit hányoltál drága barátom?

Ha elárulod, jövõre megpróbálunk a kedvedbe járni.

Figyeltem, az arcokat díjkiosztó után és hát kissé elszomorodtam amikor fancsali arcokat láttam. Dehát nem meglepõ ez... a magyar ember sose semminek nem tud örülni...
Amíg egy kisgyerek már annak is örül, hogy õt ünneplik a pódiumon, addig egy kamasz már csak a száját húzza...
A pálya: nem sok technika, egy nagy útátugrás, amit nem mertem /és nem is akartam/ bevállalni. Kicsi kõ, pár 2 m körüli letörésféleség, fákk keresztben.
Az idõmérõt elrontottam, jópár helyen kicsúsztam, gondolom ezen nem segített hogy 2.X-orra mentem a bringával, így lettem 6., 4:21:2-es idõvel.
A döntõ még gázabb volt, kivittem 3 facsemetét, kicsit besokalltam az egyik kanyarban, a hátralévõ részen pedig még 2X leesett a lánc, elég sokat vesztettem, így lett 4:32 körüli idõ, pedig az esésig sokkal jobban ment mint az idõmérõ
Ez csak azt mutatja, hogy a "nem sok technika" azért rajtad mégis kifogott...

Viszont tuti hogy a legjobb idõt mentem merevvel hobbitban
Azért jövõre ugyanitt
Várunk szeretettel!

RP
Tuning mûvek
www.siklub-szombathely.hu
Írta 2008. június 30. - 20:54

Írta 2008. június 30. - 18:49

Matt!!! köszi a képeket és igen, megvan a fotógép... de találtunk 2 teli akkut
nem is értem mit panaszkodtatok
amúgy a verseny tetszetõs volt, örültünk a rendes idõmérésnek! apróságokon lehetne finomítani és egyértelmûvé tenni, hogy ne kelljen utólag problémázni.
nincsmit, majd átküldhetitek (hunmatt kukac gmail com) vagy töltsétek fel vhova

nem tom, akkor ezek szerint nem találta meg Borcsi az akkukat .)
Írta 2008. június 30. - 17:00