Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
http://www.rallycross.hu/dirt.html

sashegyi versenyrõl

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
hello mindenki

nem nagyon ide illik de mivel ez a dh topic ezért megpróbálkozok vele:

ez alatt a videó alatt szóló zenének ki az elõadója és mi a szám címe?

köszönöm ha valaki segít benne

minden jót byee
Honlapom -> www.pepemovies.hu

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
köszi pézsé!

Amúgy most sikerült az egyik szervezõvel beszélnem telefonon. Azt mondta, h. elvileg az ehseteam.hu-n holnaptól fent lesznek infók.

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Még mindig nincsenek Kõszeg DH-ról képek ???
The best part of racing: the adrenalin rush...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Halihó!

Tudja valaki honnan gyûjthetnék infót a felsõtárkányi versenyrõl?

Köszi!

Elméletileg az EHSE szervezi- próbáltam tagoktól indormálódni de nem tudtak érdemben segíteni.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Halihó!

Tudja valaki honnan gyûjthetnék infót a felsõtárkányi versenyrõl?

Köszi!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
http://www.rallycross.hu/

jobboldalt már ott a kép, lassan lesznek képek is meg egy rövidebb videó

Garrotter

Garrotter

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Jóvolt Sashegyen a verseny, megérte kimenni, mondjuk kicsit kevesebben voltunk mit egy évvel ezelõtt

jah, jó volt a sashegyi verseny, jó volt a szervezés és a hangulat is :) Külön köszönöm a szervezõknek h kitettek magukért, és külön öröm h nem volt szükség a mentõsök munkájára, de azért jó h ott voltak. Valaki tudja h a versenyrõl készült képeket hol lehet megtekinteni? Minden link érdekelne :D

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Ez így is volt, helyi létem ellenére szombat 9-elött nem léphettem pályára(persze nem is akartam), és nem is volt ismert az útvonal-garantálom más is így volt vele...Aznap reggel lett kiszalagozva-és folyamatosan biztosították..!edzeni lehetett másik nyomvonalon a pályától távol.. mindegy , 2 év óta most ültem bicajon végre, mert az asszony elzavart és nagyoon jó volt!Árpi a díjak mik voltak?én még a kétezres vásárlásit se kaptam meg..ennyit a negatívumról.

Hogy pontosan miket osztottunk szét a díjazottak között, nem tudom. A Konától kaptunk egy nagy láda cuccot, A bemp a hobbistáknak adott még pluszban vásárlási utalványt.
Az intersportos utalvány pedig a nevezés mellé járt, csak kérned kellett volna, ha esetleg a kavarodásban valaki nem adott neked...

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ez így is volt, helyi létem ellenére szombat 9-elött nem léphettem pályára(persze nem is akartam), és nem is volt ismert az útvonal-garantálom más is így volt vele...Aznap reggel lett kiszalagozva-és folyamatosan biztosították..!edzeni lehetett másik nyomvonalon a pályától távol.. mindegy , 2 év óta most ültem bicajon végre, mert az asszony elzavart és nagyoon jó volt!Árpi a díjak mik voltak?én még a kétezres vásárlásit se kaptam meg..ennyit a negatívumról.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ha jól tudom nem is lehetett volna csüt-ön a pályára menni............
mert az kizárás lett volna....asszem.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Már csütörtök óta ott edzettünk páran...

???
:confused::wtf::mad::rocketman:scared::wallbange

tótikám

tótikám

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
hi

lesz most hétvégén Felsõtárkány DH?
ezzel kapcsolatban vmi infó (helyszín, szállás stb.)?

szenksz

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Hát van mibõl válogatni a hétvégén.... :afro:

Feltöltött kép
http://peterdh.hu/news.php?item.126.2

És

Feltöltött kép
http://peterdh.hu/co...omment.news.121

Valamint:
Élõ közvetítés, és kedvcsináló a
Feltöltött kép-nek

http://peterdh.hu/co...omment.news.125

Glory

Glory

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
"Figyeltem, az arcokat díjkiosztó után és hát kissé elszomorodtam amikor fancsali arcokat láttam. Dehát nem meglepõ ez... a magyar ember sose semminek nem tud örülni...
Amíg egy kisgyerek már annak is örül, hogy õt ünneplik a pódiumon, addig egy kamasz már csak a száját húzza..."

Az "adminisztrációs hiba" ellenére, rendkivül jól éreztem magam. Nagyon szupi volt a felszállitás, a pörgés, jó volt a társaság, a hangulat, a szervezök hozzáállása... Már csütörtök óta ott edzettünk páran és minél többet mentem a pályán annál jobban tetszett, a szalagozás utáni furfangok pedig nagyon feldobták:) Akadtak, akiknek nem igazán jött be, s meg sem tisztelték a versenyt; mindenesetre én találtam benne kihivásokat és sokat fejlödtem. Az elsö versenyükhöz képest a szervezök nagyon nagyot alkottak és remélem jövöre is lesz verseny.
Köszönöm a különdijat, örültem neki Árpi, szerintem Kitti is, de a 4 napos edzés nem kicsit lefárasztott, a keveredés pedig csak hab volt a tortán. (Egyébként a kellemetlenségért Zsolo kért elnézést!)
Nem baj, mindketten tanultunk az esetböl:)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Figyeltem, az arcokat díjkiosztó után és hát kissé elszomorodtam amikor fancsali arcokat láttam. Dehát nem meglepõ ez... a magyar ember sose semminek nem tud örülni...

Ne szomorodj el! A fancsali arcokat csak a fáradtság csalta elõ. Akiket én hallottam, mindenkinek tetszett a verseny és én is jól éreztem magam. A felszállítás kitûnõ volt, így akadálytalanul csinálhattuk azt, amit a legjobban szeretünk: bringázhattunk.
Köszönet ezúton is a rendezõknek!

The life is short, ride more!

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Ez volt az elsõ DH versenyem.
Érdekes volt.
Mostantól nem fogok panaszkodni egy maraton kapcsán sem hogy nem kapunk semmit. :(

Mégis mit hányoltál drága barátom? :)
Ha elárulod, jövõre megpróbálunk a kedvedbe járni. :)

Figyeltem, az arcokat díjkiosztó után és hát kissé elszomorodtam amikor fancsali arcokat láttam. Dehát nem meglepõ ez... a magyar ember sose semminek nem tud örülni...
Amíg egy kisgyerek már annak is örül, hogy õt ünneplik a pódiumon, addig egy kamasz már csak a száját húzza...

A pálya: nem sok technika, egy nagy útátugrás, amit nem mertem /és nem is akartam/ bevállalni. Kicsi kõ, pár 2 m körüli letörésféleség, fákk keresztben.

Az idõmérõt elrontottam, jópár helyen kicsúsztam, gondolom ezen nem segített hogy 2.X-orra mentem a bringával, így lettem 6., 4:21:2-es idõvel.
A döntõ még gázabb volt, kivittem 3 facsemetét, kicsit besokalltam az egyik kanyarban, a hátralévõ részen pedig még 2X leesett a lánc, elég sokat vesztettem, így lett 4:32 körüli idõ, pedig az esésig sokkal jobban ment mint az idõmérõ :(

Ez csak azt mutatja, hogy a "nem sok technika" azért rajtad mégis kifogott... :P

Viszont tuti hogy a legjobb idõt mentem merevvel hobbitban :)

Azért jövõre ugyanitt ;)

Várunk szeretettel! ;)

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

joshfoto

joshfoto

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
http://flickr.com/photos/27709217@N06/

Az új oldalam!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Matt!!! köszi a képeket és igen, megvan a fotógép... de találtunk 2 teli akkut :D nem is értem mit panaszkodtatok
amúgy a verseny tetszetõs volt, örültünk a rendes idõmérésnek! apróságokon lehetne finomítani és egyértelmûvé tenni, hogy ne kelljen utólag problémázni.

nincsmit, majd átküldhetitek (hunmatt kukac gmail com) vagy töltsétek fel vhova :)
nem tom, akkor ezek szerint nem találta meg Borcsi az akkukat .)

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
neten hol lehet majd képeket fellelni ???
The best part of racing: the adrenalin rush...