Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ÚRISTEN
HP notebookkal ne verjen az Isten!!!
jézusom méééér

???

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hehe, Zolle a HP fan.. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ÚRISTEN
HP notebookkal ne verjen az Isten!!!
jézusom méééér

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Asztalit is lehet hordozni, csak bonyolultabb.. :)

Gépet még én sem vettem egyben.. Nem bízok bennük..
Sajnos, (vagy szerencsére) bele fogok kényszerülni egy notiba, de még küzdök, hogy inkább valami félig mobil pc legyen..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A notebooknak is megvannak az elõnyei. Mindenesetre játékra lehet nem a legjobb választás, de én már nagyon szeretnék hordozható gépet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

En nem vennek magamnak notebook-ot. Otthonra pc, azt lehet fejleszteni. Es nem vennek egyben soha. Ossze kell rakosgatni. Meg eletemben nem vettem gepet egyben. :)

én is csak eladtam :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En nem vennek magamnak notebook-ot. Otthonra pc, azt lehet fejleszteni. Es nem vennek egyben soha. Ossze kell rakosgatni. Meg eletemben nem vettem gepet egyben. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Akkor biztos annak a cégnek szállították az összes szart.. :D
Ami szüleimenk van otthon az bírja, semmi baja, de saját tapasztalatból ezt tekintettem kivételnek.. :)

Mindegy, a személyes kontaktus akkor is fontos. Otthoni használatra csak kényszerbõl vennék, pont azért, amiket a vizsgálati szempontoknál leírtam.

Ja és még egy. Egy ugyanilyen tudású asztalit ugyanezért a pénzért össze lehet rakni, sõt.. Más kérdés, hogy minek, ha lehet jobbat hasonló áron.. Azt azért nehezen hiszem, hogy egy asztalit egy notebook megver árban..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Na, köszönöm az értékes hozzászólásokat, nekünk is Compaq van otthon, és baj nagyon nem volt vele.. a kérdés, hogy ezt ugye nagyon bõvíteni nem lehet, játszani nagyon nem érdemes rajta (mi másra használnám :) ), fusson rajta NFSU II., szóval lehet jobban járnák egy asztalival... de ez meg jó áron van.. dilemma...

hát ennyibõl azért én most elég jó asztalit raktam össze magamnak...bár a vga nem erõs benne mert nem játszom, viszont lehetne máson faragni, egy jobb vga-ért..ha játszani akarsz inkább asztali...sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én is ezen gondolkodtam... no, akkor gondolkodom... :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jatekhoz asztali mert rendes vga is kene bele...

Na, köszönöm az értékes hozzászólásokat, nekünk is Compaq van otthon, és baj nagyon nem volt vele.. a kérdés, hogy ezt ugye nagyon bõvíteni nem lehet, játszani nagyon nem érdemes rajta (mi másra használnám :) ), fusson rajta NFSU II., szóval lehet jobban járnák egy asztalival... de ez meg jó áron van.. dilemma...

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nalunk olyan 1200 asztali, ~300 notebook es ~300 ipaq van ami compaq/HP. Teljesen jok. Nekem meg sosem szart be egyik sem. Anno volt egy hibas szeria, ciripelo tappal (de nem hibasodott meg, csak a hangja...) aztan annyi. Teljesen jo cuccok. A sajat tapasztalataim is jok. Ellenben a szar toshiba satelite notebook szeriaval.

Egyes bankokban Compaq-ot tartanak. Ezekrõl csak annyit, hogy a régi idõkben a Compaq-nak neve volt, és késõbb elkezdett egyre szarabbakat gyártani. Amikor a bankban cserélték az újakra szinte csak szívás volt vele. Az asztalikkal szintúgy. A fõnök új HP-ja szétment egy-két héten belül, és azóta is többet volt szervízben, mint nála..

Edit: persze, lehet, hogy kifogták, de...

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Egyes bankokban Compaq-ot tartanak. Ezekrõl csak annyit, hogy a régi idõkben a Compaq-nak neve volt, és késõbb elkezdett egyre szarabbakat gyártani. Amikor a bankban cserélték az újakra szinte csak szívás volt vele. Az asztalikkal szintúgy. A fõnök új HP-ja szétment egy-két héten belül, és azóta is többet volt szervízben, mint nála..

hát mindenben lehet szar széria...az is igaz mostanában nem foglalkoztam notebukkal (és mindig utáltam 1ébként is) , mindenesetre compaqra nem volt jellemzõ hogy szar lenne...én anno cpq-t, ibm-t, meg toshibát voltam hajlandó eladni semmi mást...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ahogy nezem 1.4Ghz centrino figyel benne. Az olyan 2Ghz normal (northwood) P4-nek felel meg. 1mb cache-el ;-) Nekem 1.7Ghz-es centrino figyel a Toshiba-ban. Es lazan veri az otthoni 2Ghz-es asztalimat :)

Enyim Paripa

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

azért az Te is tudod hogy notebokban a HP az compaq,,,,,az meg sose volt szar...sõt.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Mivel fingom nincs nagyon a notebookokról, ezért kérdeztem meg itt, én szerintem jó vétel.. :)

El kell menni és meg kell nézni élõben! Mennyire melegszik, ha bekapcsol mennyire hangos, milyen forró levegõt fúj.

Meg kell nézni, hogy a kijelzõje mennyire tetszik, gyorsaság, színek, láthatóság. Ezek késõbb nagyon bosszantóak tudnak lenni, ha nem jön be, és ezen lehet a legtöbbet spórolni, és jellemzõ, hogy nincs is benne a leírásban.

Esetleg érdemes egy-két alapalkalmazást kipróbálni, mennyire gyorsan indul, mennyire lomha a gép. Fontos lehet, hogy mennyit bír az aksi, stb..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A HP nem szokott átbaszni, és az sem valószínû, hogy sokkal drágábban adná, mint kint.
Az már más kérdés, hogy mennyire akar az ember pont HP-t venni.. Mert szép-szép, de hát neve van, azt meg kell fizetni és kérdés, hogy ez minek a kispórolását jelenti.. (Lehet, hogy ebben az esetben semminek..)

azért az Te is tudod hogy notebokban a HP az compaq,,,,,az meg sose volt szar...sõt.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Egy jó kérdés: a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)

http://h10010.www1.h...2-60248079.html

A HP nem szokott átbaszni, és az sem valószínû, hogy sokkal drágábban adná, mint kint.
Az már más kérdés, hogy mennyire akar az ember pont HP-t venni.. Mert szép-szép, de hát neve van, azt meg kell fizetni és kérdés, hogy ez minek a kispórolását jelenti.. (Lehet, hogy ebben az esetben semminek..)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mivel fingom nincs nagyon a notebookokról, ezért kérdeztem meg itt, én szerintem jó vétel.. :)