Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Nekem is nagyon tetsz az Ibook G4, de nem tudom mi indokolja a magasabb árat?mivel jobb egy mac? Azon kívül, hogy szép:)

MAjd el felejtettem, egy mac-et egy év múlva kb 10% értékcsökkenéssel el tudsz adni, egy pc-nél jobb esetben ez 50% vagy kevesebb. Ez valamit indokolhat :chin:

Ride everywhere.

.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez jó...a mikrof*st tájékoztasd a böngészõhábóruban elllenfél Firefox hibájárol...:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

1.0.6

Hát akkor egy frissítés / újratelepítés talán megoldja a gondot...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem 1.0.7 és szintén bekrepál relatív sokszor. De akkor majd fölrakom újra. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Verzió?

1.0.6

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

na nekem meg ilyen van 5percenként..

Verzió?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hopp, evolution, no arra gondoltam. ha az nem jó akkor bocsi.

Jó, de ez csak a kliens. A szerver oldal hiányzik hozzá...

Képtár/kezelés is van valamilyen ez ezer % én épp ilyeneket nem használok, viszont emlékszem rá.

Kár :(

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
telepítsd újra

nekem is volt ilyen, de elmûlt miután felraktam a legfrissebbet
Autist Team:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na nekem meg ilyen van 5percenként..

http://img27.imagesh...16/ilyen8ez.jpg

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Hopp, evolution, no arra gondoltam. ha az nem jó akkor bocsi.
Képtár/kezelés is van valamilyen ez ezer % én épp ilyeneket nem használok, viszont emlékszem rá. Én kissé másképp használom a gépet a szokásosnál, képes vagyok 10éves progik módszerével használni a legújabbakat megszokásból...

Ride everywhere.

.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali!

Olyan gondom van, hogy ma délután óta nem tudok semmivel sem normálisan játszani neten, mert mindenhova 200< pingjeim vannak, pedig reggel még 40es pingem volt. Elvileg 1024es netem van (2éve 364es volt, aztán 2 duplázás után 512, majd 1024), de a netes sebességmérõk is 600 körüli sebességet hoznak ki. A 200s ping valami miatt akkor se tiszta nekem :/ Lehet Tcom szart el valamit? Kerio szerint semmi extra progi nem foglalja ekkora mértékben a sávszélt...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

HA otthon lennék most megírnám mik vannak benne ami neked kell de fejbõl nem tudom, sajnos még az ubuntut sem próbáltam, mert azért néha használni is akarom a gépem nem csak rendszereket tesztelni :)
Amúgy a neten biztos találsz ilyen progikat, ha a disztrikben kutatsz akkor is lehetséges (ilyen onlány frissítés szerûen)
Bocsi, nem vettem észre, hogy kettõbe írkálok ;)

Továbbra sem tudom melyik hiányomra látsz megoldást. Ha az Exchange + Outlook párosra akkor nagyon meg fogok lepõdni ugyanis ez a kérdés mindegyik Linux fan vitorlájából kifogta a szelet ;)
(Kliens mellesleg létezik Evolutionnak hívják és a Gnome része http://www.gnome.org...jects/evolution de a szerver ettõl még Exchange...)

Ha a képtárolási / módosítási eljárásra akkor pedig örülni fogok.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
HA otthon lennék most megírnám mik vannak benne ami neked kell de fejbõl nem tudom, sajnos még az ubuntut sem próbáltam, mert azért néha használni is akarom a gépem nem csak rendszereket tesztelni :)
Amúgy a neten biztos találsz ilyen progikat, ha a disztrikben kutatsz akkor is lehetséges (ilyen onlány frissítés szerûen)
Bocsi, nem vettem észre, hogy kettõbe írkálok ;)

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No a suse a leggányabb linux, talán a mostani opensuse (már novell "fejleszti") az már érhet valamit, de még nem próbáltam. Állítólag jó. suse<->többi lin Kb w98<->xp (mondjuk ez így igencsak ferde de majdnem)

Ride everywhere.

.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

MIlyen linuxot használsz? már csak azért, mert egy uhuban is vannak ilyenek.

Mire gondolsz?

Egyébként Ubuntu 5.10 "The Breezy Badger" van a tesztgépen éppen...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
érdekes hogy suse linuxban konqeror és firefox hirtelen nem érte el a netet. bezzeg az amsn ment.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
MIlyen linuxot használsz? már csak azért, mert egy uhuban is vannak ilyenek. A link az elõzõben, de ez csak egy magyar.. mittomén szöveg, valamelyik nap olvastam egy másikat, de már nem emlékszem hol, egyébként ha van is arra azonnal reagálnak, és védekeznek. (MOndjuk ennyiért lehet is ;) )

Ride everywhere.

.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Levelezõ jópár van linuxra és nincs is annyi rés benne mint a hótlyukban

Az Exchange + Outlook _NEM_ mail server+kliens!!! Ha ennyire lenne szükségem valóban elég lenne egy jó mailserver. De mi van a szinkronizált névjegyekkel / naptárral / todo listával. Itt 1db sw képes kliensen / weben megjeleníteni ezeket az adatokat és azokat valós idõben módosítani.

commanderekbõl is van egy rakat (midnight, gnome c. galeon...)

Félreértettél.
Én képek menedzselésérõl beszéltem. Adatbázis hátterû, metaadatokka kezelni tudó, a képen alapvetõ módosításokat elõre és visszagörgethetõen elvégezni tudó programra. Pld.: Picasa...

MacOSX vírus: linket!!!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ezzel minddel egyetértek, de már van rá vírus ;)
Megjegyzem a linux is unix alapú, és itt folyamatos a tesztelés.
JA, most néztem :
http://hirek.prim.hu/cikk/45270

Ride everywhere.

.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Én a winfost utálom, a másikat nem ismerem...szal ez a része nem izgat..

Pedig ez a lényeg...

De van rá office, meg ps-is?mert nekem fõleg képszerkesztésre, meg kiadványszerkesztésre kellene...

Photoshop erre volt elõször, Office is létezik rá. De kiadványszerkesztésre ne Office-t használj...
Nem mellesleg az egyik általános hiedelem szerint a Mac-et kiadványszerkesztésre és grafikára használják (a valóságban arra is).

Jobb az energiagazdálkodásuk?Stabilabban futnak?Idõvel nem omlanak össze?Stb...
Meg jobban össze vannak hangolva bennük a cuccok?

Mint írtam, itt letesztelt HW elemekbõl épített gépekrõl van szó. Stabilabb hiszen nem kell alkalmazkodniuk az összes dzsunkán forrasztgató alaplapgyártó kínjához és keservéhez.
A BSD valószínûleg az egyik legstabilabb oprendszer ami létezik. Az OSX (az apple gépek operációs rendszere) erre épült. Gyakorlatilag egy nagyon szépen kitalált és megvalósított UNIXról beszélünk...
Ha jól tudom mûködõ / kárt tenni tudó vírus a mai napig nem íródott rá.