Prefi, Ano, köszi! Sikerült! :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Started by
lor
, 2003. November 28. 16:28
Posted 2003. December 04. - 17:07

Posted 2003. December 04. - 15:23

lens ha az asztalon van olyan, h: Hálózati helyek", akkor jobb click, és tulajdonságok menü
aztán kattnits egyszer a megfelelõ ikonra, majd a bal oldali menüben 'A kapcsoalt beállításainak módosítása' aztán a "speciális' fül, és ami be van pipállva, azt piáld ki
ha az asztalon nincs hálózati helyek, akkor: Start->Beállítások->Hálózati kapcsolatok, a többi u.a.
aztán kattnits egyszer a megfelelõ ikonra, majd a bal oldali menüben 'A kapcsoalt beállításainak módosítása' aztán a "speciális' fül, és ami be van pipállva, azt piáld ki
ha az asztalon nincs hálózati helyek, akkor: Start->Beállítások->Hálózati kapcsolatok, a többi u.a.
Posted 2003. December 04. - 12:33

ahhhhaaaaaaaaaaaaaa .... csodálkoztam is hogy milyen spawnkiller progija van az adobe-nak ... mert én még nem hallottam róla!! ;D ;D
Posted 2003. December 04. - 12:22

Posted 2003. December 04. - 11:52

Az XP tûzfalát a csatlakozásnál lehet kikapcsolni, ott ahol be lehet állítano hogy mennyi idõ múlva bontsa a kapcsolatot ... szal majdnem ott, mert ez a speciális fülön található meg ... ;D
Rave_Ace: próbáld esetleg az Ad-awrae prg-t ... hátha ...
www.ad-aware.com
Rave_Ace: próbáld esetleg az Ad-awrae prg-t ... hátha ...
www.ad-aware.com
Posted 2003. December 04. - 10:18

Posted 2003. December 04. - 09:14

Neeeheeem!
Annyi nem vagyok ám láma, hogy azt ne tudjam, hol kell beállítani... :
;D
ott írta át magát ahol A"lap nem jeleníthetõ meg" oldal ugrik föl ha x idõ után nem tudja megnyitni a weblapot.
Annyi nem vagyok ám láma, hogy azt ne tudjam, hol kell beállítani... :

ott írta át magát ahol A"lap nem jeleníthetõ meg" oldal ugrik föl ha x idõ után nem tudja megnyitni a weblapot.
Posted 2003. December 04. - 09:00

Posted 2003. December 04. - 08:57

SEGÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉG!!!!
Egy rohadt spamprogram átírta a weblapja címére a "lap nem jeleníthetõ meg" alapoldalt, és jól nem találom, hogy hol lehetne visszaállítani...
Valaki esetleg?
Sajna sem az adobe sem semmilyen spamkiller progi nem találja így manuálisa kéne visszaállítanom a cuccot...
k-é-r-l-e-k s-e-g-í-t-s!
köszi:
B.
Egy rohadt spamprogram átírta a weblapja címére a "lap nem jeleníthetõ meg" alapoldalt, és jól nem találom, hogy hol lehetne visszaállítani...
Valaki esetleg?
Sajna sem az adobe sem semmilyen spamkiller progi nem találja így manuálisa kéne visszaállítanom a cuccot...
k-é-r-l-e-k s-e-g-í-t-s!

köszi:
B.
Posted 2003. December 03. - 18:56

nah mivel eddig semmit nem ertettem csak annak egy reszet amit lens kerdezett ezert megtorom a csendet.
kikapcsoltam az xp tuzfalat me miatta nem mehettem be ftp-re.
mi az a port amit hagyjak es mi az amit lezarjak
kell ugye ftp-re icq-ra es ennyi no meg szorfolesre mert ez olyan trendy!
kikapcsoltam az xp tuzfalat me miatta nem mehettem be ftp-re.
mi az a port amit hagyjak es mi az amit lezarjak
kell ugye ftp-re icq-ra es ennyi no meg szorfolesre mert ez olyan trendy!
Posted 2003. December 01. - 21:39

egyéni vélemény:
úúúúúúúúúútálom a real playert:
feltesz a gépre egy csomó szemetet, mindig minden szar elindul, és nem is használom soha
inkább állítsd be a windows media playert, h keressen autmatikusan plugint (vagy azt a programot, amit használsz)
byecc
Prefix
a registryvel meg télleg óvatosan....
úúúúúúúúúútálom a real playert:
feltesz a gépre egy csomó szemetet, mindig minden szar elindul, és nem is használom soha
inkább állítsd be a windows media playert, h keressen autmatikusan plugint (vagy azt a programot, amit használsz)
byecc
Prefix
a registryvel meg télleg óvatosan....
Posted 2003. December 01. - 18:53

igen támogatja.
.rm .mov .qt .....stb
ezek a fõbb videoformátumok amikkel általában a többi lejátszó nem képes megbírkózni.
.rm .mov .qt .....stb
ezek a fõbb videoformátumok amikkel általában a többi lejátszó nem képes megbírkózni.
Posted 2003. December 01. - 18:32

Posted 2003. December 01. - 18:30

szia tamaskaa
hagyd a fenébe a régit úgy ,ahogy van.
én is így jártam :-\
klikkelj rá ezen az oldalon : http://www.sinoexam.cn/edu/download/
erre a fájlra: RealOnePlayerV2GOLD.exe
(ez a 8.1Megás fájl)
Ez szépen felmegy a gépedre.
Mivel gondolom te is bill gécc oprendszerét használod ... így azt mondhatom ,hogy "remélem" nálad is menni fog 8)
hagyd a fenébe a régit úgy ,ahogy van.
én is így jártam :-\
klikkelj rá ezen az oldalon : http://www.sinoexam.cn/edu/download/
erre a fájlra: RealOnePlayerV2GOLD.exe
(ez a 8.1Megás fájl)
Ez szépen felmegy a gépedre.
Mivel gondolom te is bill gécc oprendszerét használod ... így azt mondhatom ,hogy "remélem" nálad is menni fog 8)
Posted 2003. December 01. - 18:11

nah, zsenik: akartam telepitni otthon quicktime-ot. az 5.0-t hozta haverom. Erre kiirja a gép, hogy nem jó, mert egy ujabb verzió van fenn, elõbb szedjem azt le. Node én azért akartam felrakni ezt, mert azt a bizonyos fent lévõt sehogyse találtam. Valamit talált a keresõ a c/windows/system32 könyvtárban, de nem amit kerestem. Aztán kiderült, hogy fent volt a 6.0, de az ACE Mega Codecs pack felfrissitette nekem 6.3-á. de továbbra se lelem, hogy hol egy rohadt .exe file. a registry-t nem akarom bántani igazán, (bár a regcleanert már én is lefuttattam), mert nem tudom mit törlök le. Mit lehet tenni? persze uninstall sincs, és a Vezérlõpult/programok telepitése/eltávolitása menüben sincs kilistázva mint telepitett program.
hmmm?
hmmm?
Posted 2003. December 01. - 10:52

Hát saját kezûleg ez sajna nem megy nekem, mivel nem tudom mit kell törölni honnan!
A regcleaner meg megvan, azon automatikus futtatásokat végre tudok hajtani, hátha az is jó!
A regcleaner meg megvan, azon automatikus futtatásokat végre tudok hajtani, hátha az is jó!
Posted 2003. November 30. - 22:45

szvsz regcleaner és tsai megkönnyíti egy reinstall szükségességét... :-\
macerás, de még mindig kézzel gyomlálni a leghatákonyabb :
macerás, de még mindig kézzel gyomlálni a leghatákonyabb :

vendég__*
Posted 2003. November 30. - 22:23

Posted 2003. November 30. - 22:20

Trójai írtás haladóknak 
lensver: lehet nemelég ám csak a Runból kivenni a bejgyzést.. általában szeretik máshová is beírkálni magukat (a norton vírusinformációs weblapján precízen fel is sorolják ezeket a helyeket)

lensver: lehet nemelég ám csak a Runból kivenni a bejgyzést.. általában szeretik máshová is beírkálni magukat (a norton vírusinformációs weblapján precízen fel is sorolják ezeket a helyeket)
Posted 2003. November 30. - 20:35

- a CTStartup a hangkkártyád programja
- az nwiz az nvidia videókártya meghajtóprogramjának része
- WINDVDPatch - magáért beszél
- CTHelper - ez is a hangkártya cucca lehet
- az nwiz az nvidia videókártya meghajtóprogramjának része
- WINDVDPatch - magáért beszél
- CTHelper - ez is a hangkártya cucca lehet