Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. március 29. - 20:54

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 29. - 20:50

Írta 2005. március 29. - 18:52

Írta 2005. március 29. - 17:26

A specifikáció azt írja, hogy "32 Mb Direct3D videókártya", és nem tudom, hogy az nVidia Riva TNT2-es ennek megfelel-e!
Írta 2005. március 29. - 15:24

http://www.qnx.com/products/rtos/
De ha jol tudom , akkor keszult egy windows (nem a picipuhatol) ami teljes mertekben cd-rol fut - nem , nem telepito hanem teljesen mukodo

exxpertnek meg javaslom: Nezd meg a specifikaciojat a jateknak , es vesd ossze a kariddal hogy passzol-e.
AGP -s karinal erdemes a biosban a agp video size (vagy vmi ilyesmi neve van) 256-ra allitani.
Altalaban memoria elegtelenseg miatt szoktak eltunedezni a kepernyo elemek.
Lehet videokartya driver vagy directx is.
Sztem a te esetedben vmely utobbi lesz.
Írta 2005. március 28. - 17:59

Írta 2005. március 28. - 17:44

Nem lehet h. olyan videókártyád van ami nem támogatja a Directx 9-et? Mert ha olyan van akkor nem fog mûködni.Pl nekem is egy Intel P.III -som van 256 Rammal És egy TNT 2-es 32 MB-os videokártyával. Hát ezen se fut:mad: , de ha kicserélném a videokártyát akkor menne.Megkaptam az NFSU2-t, és ha elkezdem lejátszani, akkor a bemutató videó tökéletes, amikor az elején a csaj beszél, az is hibátlan, de amikor bejön a menü, a menüablakok helyett elmosódott képek vannak, még az egérnek a mutatója is valami kis négyzet, amiben valami elmosódott kép van! Kipróbáltam az NFSU 1-t is, ott is ilyen hiba van! Mi lehet a gond szerintetek?
Ha szerencséd van akkor tényleg csak driver hiba.:afro:
Írta 2005. március 28. - 17:32

Bocs, hogy csak úgy befirkálom a közepébe, de nem bírom megállni meg kell osztani valakikkel:
Valamelyik nap csak úgy nézegettem a linuxos oldalakat és találtam egy live disztrib.-et ami 85Mb-ot foglal.(Fél minicd!!) Nem hittem el, hogy mûködik, úgyhogy kipróbáltam. Simán felismerte az összes hardware-t, grafikus felületû, megy rajta a net, és csak utána néztem meg, hogy egy 486dx40-en 16Mb rammal is mûködik. . Gyorsan kipróbáltam az itthon lévõ P1-essel, és még tán gyorsabb is volt vele mint a rajta lévõ W98.-cal Asszem vinyó nélkül is mûködik, bár még nem próbáltam, no meg telepíthetõ is. Igaz nem sikerült felmountolnom a cd-ket, meg a vinyót, de szerintem én vagyok a béna, majd még próbálom.
HA érdekel valakit, a neve: Damn Small Linux
Nemtom hol volt de így megtalálható szerintem. Azért nemegy szar dolog, ha van egy mellényzsebben elférõ operációs rendszered (pendriveról is megy)
Az audiocd-rõl annyit, hogy én egy tizenpár éves lejátszóval kipróbálom írás után, hogy mûködik-e vele, ha nem, vagy recseg akkor nem jól sikerült. A szarabb minõségû, vagy a 4x-eresnél gyorsabban írt, cd-k mindig recsegnek rajta.
JA használj szabad szoftvert
Ride everywhere.
.
Írta 2005. március 28. - 16:37

Írta 2005. március 28. - 16:35

Írta 2005. március 25. - 15:14

Na most biztos meg fogsz kovezni lor , mert ha visszaolvasok latom az Eudora-t hasznaltad anno es valaki ajanlasara tertel at a Bat-ra. En viszont az Eudorat hasznalom/ajanlom es az ekezet probleman kivul semmi bajom sem volt meg vele sosem. Egyebkent elismerem hogy a Bat az egyik legjobb levelezo manapsag egy haver is azzal nyomul.
Visszakanyarodva az akkori kerdesedre -bar akkor meg nem tom milyen volt az Eud- azok a leveleid nem hiszem hogy eltuntek volna, max atkerultek mas konyvtarba, vagy csak nem jelezte ki oket mert a taskbar-jaban jelzi egy ideig hogy uj level jott ,de nem dobja be addig az inbox ba amig ra nem kattintasz az ikonra ,vagy ujra nem inditod a levelezot.
Egyebkent az Eud-ban manualisan csinalhatsz "szurest" a junk score segitsegevel.
Megnezed a bejovo levelet es ha nem tetszik akkor a junkba kuldod ,vagy a kliens is megcsinalja auto ha ugy allitod be a settingsben. Ezutan minden arrol a cimrol erkezo vagy olyan pontozasu level (illetve az alatti) a junkba fog kerulni es nem fog zavarni az inbox nezegetese kozben. Valamint vannak mas egyebb nyalanksagok is amivel jobban finomhangolhato a progi.
Sajna a Bat-hez nem ertek en sem (tudom akkor minek irtam:) )
Írta 2005. március 25. - 13:01

ezzel az erovel bazz...
azt ezert inkabb vmi okosabb dologra biznam.
akkor atnezek minden bigyot benne
@obsidian:
a sracot nem ismerem de majd megismerem. ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. március 25. - 08:35

batot konkretan nemtom, pl. mozilla termekekben levelszuroknel mikor szerkesztesz egy szabalyt, akkor a legelso legordulo menuben a "Testreszabas..."-t kell valasztani, itt beirod a megfelelo header elemet "X-FW-Spam:", az erteknek meg a "YES"-t adod meg. Átlukk ekszpresszben nem talaltam szabadon megadhato header elemet, mint szuresi feltetelt, szvsz az pl nem tudja... Keress a batban is ilyesmit, ha nincs akkor nem tudja... (A headerben jelolt spameket altalaban mar a mailszerveren lekezelik)
Írta 2005. március 25. - 05:57

hogy a vereres budos f@szba lehet olyat csinalni pl bat-al
hogy az olyan mailek amiknek benne van a forrsaban ez: X-FW-Spam: YES
ne jojjon be
mert mashogy nem tudom letiltani csak ez alapjan
cim mindig mas
targy is
level meg egy gif file (nev mindig mas)
es linket tartalmaz de az is valtozo (~3-4)
???
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. március 24. - 15:00

Viszont ha arra gondoltal ,hogy egy masik "rosszabb" lemez es -e kozott lesz kulonbseg azt elhiszem es ala is tamasztja azt amit az elozo postomban a link alatt talalsz
Írta 2005. március 24. - 14:58

Írta 2005. március 24. - 14:48

û
...nemegy tesztben kihozták, hogy egyes cdk bezony jobbak lettek mint az eredeti....
Ezt te sem gondolod komolyan...
Az eredeti az eredeti, annál nem lesz "jobb". Esetleg elszinezi a hangképet, ami valakinek jobban tetszik, de nehogymá egy CD írás plusszt adjon egy zenéhez...
ehh
Ha esetleg megvan egy teszt is a sok közül, és tudnál linket adni, azt megköszönném.
Írta 2005. március 23. - 19:57

/ Ott ugy jartam tul az eszen ,hogy atirtam az indulo progik registry bejegyzeset - magyarul elrontottam hogy ne tudja startolni - igy nem is indult el es torolheto volt. /
Ez jó, ez teccik. Nekem még nem kellett ily brutálisan fellépnem.
tAmS a reg seekert próbáltad már, magyar nyelvû, és a snapfiles.com- ról levadász6ó. Még valami, próbáld csökkentett módban is lefuttatni ezeket. A reg cleaner meg kilistázza az autómatikusan induló dolgokat, onnan kéne kilõni.
Írta 2005. március 23. - 15:00

nekem egy olyan bajom, van hogy néha feljon egy popup csak úgy a semmibõl, és akkor elkezd villogni a num lock lámpája, és az egér ossze vissza ugrál. ja, és ha épp valamit írok akkor az kitörlõdik és ncncncncncncncnnc íródik be helyére
aranyos.
ad-aware 100-szor lefuttatva, reg cleaner is, siksys cleaner is, norton 2004-is. :-(
Na az tenyleg aranyos. Biztos hogy valami szemet kerult a gepedre.
Nezd meg a futo process-ek listajat (Task manager -feladatkezelo masodik fule) Feltetelezem XP-d van

Ha nem tudod mi az amit ott ki kell lonod, akkor kuld el nekem a listat egy capture file-ban ,szivesen megmondom.
Ha tudod lodd ki, de elotte nezd meg a file nevet ami fut, keress ra, es a kiloves utan torold le. Ezutan keress ra a registry-ben es onnan is torold ki az osszes helyrol ahol talal a gep. (Ezt csak akkor ,ha biztos vagy benne hogy az)
Ezutan mehet 1 ujrainditas ha akarsz.
(Erdemes a fentebbiek idejere a halozati kapcsolatot is tiltani. )
Ha nem megy a torles - eroszakos a kis &$%* - akkor safe modban probalkozz.
A futo programok listajabol csak akkor tudod/szabad kiszedni ha mar nem fut/kilotted mivel elofordulhat olyan, hogy azonnal visszairja magat meg safe modban is!!!
/ Ott ugy jartam tul az eszen ,hogy atirtam az indulo progik registry bejegyzeset - magyarul elrontottam hogy ne tudja startolni - igy nem is indult el es torolheto volt. /

Írta 2005. március 23. - 14:47

Ja, próbáltam és meg is lepett, hogy befuccsolt... Van csomó filmem, de az ágyból nem jó feliratot olvasni...
És már nincs több szinkronizált... De kössz!
Fu ennek az elejet nem ertem, de a felirat oldal nem fuccsolt be !!! Tobb helyre is tukrozve -trukkozve:)- van
Elvi problemaid vannak a felirattal , vagy csak az a baj hogy messzirol nem latni?
(Vagy esetleg ez utobbi abbol kovetkezik , hogy kicsi a monitorod)
Ha az utobbi akkor javaslom:
- Kosd ki TV-re a kepet.
- Feliratozonak hasznald a vobsub-ot es allitsd ugy, hogy kozelebb keruljon -vagy ra- a kepre amennyire meg nem zavaro (Ezzel elered hogy nem kell a szemednek tul sokat futkosnia mikozben a keprol a feliratra es vica-versa vandorol)
- A felirat betumeretet valtoztasd 18 -as vagy nagyobb meretre.