Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kössz hogy lejáratsz... Pedig jól hangzott! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Hz-nek nincs jelentõsége/értelme TFT monitornál. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Barátnõméknek 17"-es lg tft-jük van és nagyon pöpec! Gyors a képfrissítése, szépek a kontrasztok és korrekt Hz-eket tud. Szvsz nem jársz rosszul vele... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lg tft-krõl tud vki vmi rosszat?
vagy átlagos márka?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A legjobban szerintem valamilyen ATi Radeon 9550 chipre épülõ kártyával jársz ezeket 14e (+ÁFA) -tól már meg lehet kapni és játszható lesz rajta az NFS:U 2 is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

TNT2-n nem is fog futni soha, azonkívül még egy DivX film is szaggatna rajta, hátmég az NFS...

Köszönöm Iljics!
Tudnál vmi videókártyát ajánlani, ami nem túl drága, de már jobb? Szóval, hogy például NFSU2-t is tudja játszani!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de milyen kis tündéri.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

//OFF

azér' jóvan.
nem néni, nem kocsi, nem tájkép, SAJÁTMAGAD a háttéren :-)

megoffabb

http://kepfeltoltes....Clipboard01.jpg

;-)
bennem lehet bizni!
8-)

de most latom egy csaj is rakerult
atyaeg!!!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Azért, hogy az aláírás hiánya nem okoz-e problémát, mert még mindig nem fut a NFSU-2! (#1444 és #1445)

TNT2-n nem is fog futni soha, azonkívül még egy DivX film is szaggatna rajta, hátmég az NFS...

Mer' egy állat vagyok !

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
//OFF

http://kepfeltoltes....50330/virus.gif

azér' jóvan.
nem néni, nem kocsi, nem tájkép, SAJÁTMAGAD a háttéren :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Azért, hogy az aláírás hiánya nem okoz-e problémát, mert még mindig nem fut a NFSU-2! (#1444 és #1445)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nemtom, de minek az neked?
ok, aztán jó
Autist Team:)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Nvidia Riva Tnt 2-es videókártyámhoz az nvidia honlapjáról letöltöttem a legfrissebb drivert, viszont nincs hozzá digitális aláírás! tudja vki hogy ezt hogy tudom orvosolni?

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
lor:

Elmesélem neked a legegyszerûbb megoldást:Telepítsd fel a gépedre a spy sweepert,és indítsd el a windowst csökkentett módban.ott futtasd le és ott mindent leszed,mert ha csak simán indítod a windowst akkor az épp futó alkalmazásokat nem törli ki a spy sweeper.Ja és tegyél fel valami rendes tûzfalat(Zonealarm)és ne a Norton antivírust használd hanem pl az antivirt:www.free-av.com
NO OFF,USE SEARCH

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
a CMESys.exe, GMT.exe az GATOR spy lásd : http://www.google.co...&q=CMEsys&meta=
http://www.google.co...q=gmt.exe&meta=
catsysdemon.exe, ez is valami kem genyo. <-Thanks google :)
winampa - winamp ugynok ,de minek?
Norton antivir-ból elég ha a CC kezdetûek (tûzfal) futnak (A többi csak akkor ha virust keresel - gondolom itt épp kerestél, mivel 25%át megette a cpu nak -
Pdvdserv (PowerDVD) az miért fut, filmet néztél virscan közben? :) )
a remoterm a távkapcsolóé , ahogy gondoltam.
Az acrotray.exe is tök felesleges, úgyis elindítja az acrobat, ha kell neki.
wdfmgr.exe - mediaplayer sz*rja.Minek megy együtt a powerdvd-vel? Strange.
én e nélkül is minden videót le tudok játszani.
spoolsv.exe - windows elem ,de néha felhasználják kiskapu nyitására ,csakúgy mint pl az svchost-ot, vagy a notepad.exe-t de minden titkot nem árulok el.
Na ennyi, de ne feledjétek mindig kéznél a google vagy pl 1 jó írtó
Ja és ezek itt tájékoztató jellegû infók voltak, nem állt szándékomban minõsíteni téged lor :D (de ha tudnád mi van egyes emberek gépén néha húú)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez mond vmit nektek?
http://kepfeltoltes....50330/virus.gif

elobb kikapcsolt magatol a gep

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
exxpert:
Akkor csak a grafkartya beallitasa (tunnningolasa segedprogival) segithet illetve a jatekon beluli grafika minosegek allitasa. (Hacsak nem hianyzik valami tenyleg)
(((Extrem esetben a config fileba is bele kell nyulkalni.)))
Elofordul olyan is ,hogy a game illetve a win ujratelepitese utan lesz csak jo valami, de ez utobbi ritka.

baky: lor-nak igaza van a P3 450 lehet kicsi,de meginkabb a karesz ha ilyen nagy kepmeretben akarsz filmezni.
Nem akarok belemenni ,de a film idoegyseg alatt kirakando makroblokjainak szama/merete tullepi azt az erteket, amit a kari ki bir rakni. Ezert elkezd akadni. Ahogy csokkented (pl kisebbre veszed a kepet) egybol jo lesz. De vannak ilyen iranyu forumok ahol reszletes infot kaphatsz ha erdekel.

lor: A legjobb ha az ember megprobalja kezzel irtani a dragakat -mar ha nincs tul sok es tul sokszor-, de ha nincs idod, kedved, energiad erre akkor probald meg a Nod32 virus es feregirtot heurisztikus modban. Nagyon tutko :)) Bar megkockaztatom ,hogy nem az a baj nalad.
Nincs veletlen a tavkapcsolo rakotve a gepre? Mert az neha onallo eletre kel es elindithatja a pctv alkalmazast (valami radioszennyezettseg lehet az oka)
Egyebkent szerintem kapcsolj ki minden service-t ami a pctv-hez kell (PctvScheduler.exe, service.exe ) ugyis elinditja oket , ha kell neki. Meg aztan ugy nem eszi az eroforrasokat sem :)
Ha erdekel valakit szupi tv nezo progi pc-n akkor nezze meg a dscaler programot (sajna captureban gyenge, de minden masban -pl kepminoseg- messze jobb a tobbinel)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lor:

BPS.Spyware/Adware.Remover.v9.2.0.5.Retail
What's New in Version 9.2.0.5?

1- Firewall: If you are not protected you could be a victim of hackers that could invade your equipment while you are connected to the net. The permanent connections such as DSL or the fact that you are connected to the Internet for a longer period of time make you more vulnerable. Protect your business and home information. Avoid the entrance to your equipment through backdoors that could allow the stealing of information from it, cause failures, entrance of trojan viruses or getting into your business net.
The Firewall monitors the programs that try to connect to the net or wait for incoming connection then alerts the user and lets him decide whether to allow or block this connection.

2- Anti-phishing: Phishing is the all inclusive term used to describe efforts to deceive consumers into going into a phony web site through forged or "spoofed" spam email.
BPS is on the front lines of the fight against phishing, to reel in Online scammers.
BPS spyware remover warns you when you try to connect to such type of sites, So you can protect your personal or financial information.

3-System Shields including:

A- Startup Shield that monitors if any program tries to set itself to run at windows startup.
B- IE Hijack Shield that monitors if changes are done to IE settings like search page and local page.
C- IE home page shield that monitors any change to your IE default web page.
D- Firewall as a system shield.

4- Alerts, The alert will fire if any of the system shields catches spyware.
5- The program now can run in the system tray to make use of the powerful system shields and alerts and access the program functionality in a fast and easy way.
6- You can now right click in a folder in your windows explorer and scan it with BPS Spyware & Adware Remover.
7- Quarantine that packs up and removes the selected found spywares.
8- Scheduler to schedule the program to run at specific times.
9- Faster scanning algorithm, since we are using a new technology for scanning and loading the database.
10- Easy to use and navigate interface.

természetesen, mivel ez w*rez, 5 perc és törlöm a linket. megértést köszi
.
edit: ha .matwrz filét kapnál kitömörítés után, irj privit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
@baky szertem kicsi a gep ill a kartya.

tud vki vmi jo fereg ellenes dolgot ajanlani
amit nemreg mutizott lord kiprobaltam
nem talalt semmit
de gyanakszom, hogy vmi megis van fenn a gepen mert a pinnacle tv idonknet magatol bekapcsol. (most nemtom ez normalis-e oder no)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

A specifikáció azt írja, hogy "32 Mb Direct3D videókártya", és nem tudom, hogy az nVidia Riva TNT2-es ennek megfelel-e!

meg

ugyanezzel a kártyaval nekem az a gondom, hogy divx filmeket csak akkor játszik le akadozás nélkül, ha leveszem a felbontást 1024x768ra, vagy ha a képfrissitést csökkentem
ez vajon driver probléma? (legújabb detonator van fent)
(P3 450 MHz, memória van bõven; ha ez segít)

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.