Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Hogy tudok hanlapot csinálni?MIen program kell hozzá ,honnan lehet megszerezni? Mien számítástechnikai tudás kell 1 honlap létrehozásához? Aki ebbe tud segítenni illetve van programja vagy eldudja magyarázni, hogy csináljak honlapot az lécci írjon ide.

Notepaddal:D
Na jó, Dreamweaver pl. egész felhasználóbarát program, van hozzá egy csomó segédlet, igaz angolul.
"Honnan lehet megszerezni?" Lenne tippem, de gondolom a moderátorok nem értékelik a warezt...:)
Egy alap honlapot nagyon könnyû összehozni, de ahhoz hogy pofás is legyen már bele kell ásnod magad. Szal ha komolyan érdekel: Dreamweaver és csináld a tutorialokat (asszem így nevezi)! Prohardver fórum, ha elakadtál
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Hogy tudok hanlapot csinálni?MIen program kell hozzá ,honnan lehet megszerezni? Mien számítástechnikai tudás kell 1 honlap létrehozásához? Aki ebbe tud segítenni illetve van programja vagy eldudja magyarázni, hogy csináljak honlapot az lécci írjon ide.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Koszi Gui! Ahogy igy nezegettem, a 400-as tenyleg olcsobb.

Kovetkezo kerdesem: van tapasztalatotok a Virusbuster personal (magyar)virusirto progival kapcsolatban? biztos balek vagyok, de meg 4 rugot kiadnek egy tisztesseges virusolo progiert, hogy le legyen a gondom. Megeri?

Ha már mindenképpen pénzt akarsz kiadni, akkor inkább NOD32-re költs szerintem. Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) vírusírtó, a www.nod32.hu -n 6 rugó az egy éves licensz+a progi (diákoknak!) Szerintem töltsd le a trialt, nekem anno csomó vírust talált (pedig fennt volt a NAV).
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Nem tudja vki, hogy a számítógép melyik mappában tárolja azokat az adatokat, amelyikbõl a shareware-program felismeri, hogy a próbaidõszak lejárt?

Szerintem a System Registryben (Rendszerleíró adatbázisban) tárolja, az ehhez szükséges bejegyzéseket... Vannak eszközök, ahol tudod monitorozni, hogy milyen registry tevékenység zajlik a program futásakor-inditásakor, így ki tudod szûrni, hogy melyik kulcs értéke akadályozza meg a programod futását.
Nézz körül itt: www.sysinternals.com.
WaNNaRiDE

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Nem tudja vki, hogy a számítógép melyik mappában tárolja azokat az adatokat, amelyikbõl a shareware-program felismeri, hogy a próbaidõszak lejárt?

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Koszi Gui! Ahogy igy nezegettem, a 400-as tenyleg olcsobb.

Kovetkezo kerdesem: van tapasztalatotok a Virusbuster personal (magyar)virusirto progival kapcsolatban? biztos balek vagyok, de meg 4 rugot kiadnek egy tisztesseges virusolo progiert, hogy le legyen a gondom. Megeri?
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

ja, a szivatas az, hogy sehol nem talalok leirast rola a neten. vagy csak en vagyok bena. Ja meg hogy f*ngom nincs ezekrol a pcnemtomhanyas szamokrol

A megnezes 1000 kilometerrol kicsit nehez trukk:) Daniabol tervezgetem kis gepem jovojet...

meg eleg lenne butabb is, mert csak 266-ig viszi az alaplap

Mindegy milyet veszel mert felulrol kompatibilis lesz
A te lapod 266 DDR visz ami a PC2100 azaz DDR266
pc3200=DDR400Mhz

ha 400ast teszel bele az is csak 266 fog mukodni, de kesobb esetleg meg fel tudod hasznalni :)

szal azt nezd meg melyik menniybe kerul :P van ugy hogy a 400as olcsobb
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Nost tudja, tools menü (mikor több kis képet látsz egyszerre, necs csak egyet) convert file format, maj kiválasztod mire szeretnél konvertálni.

Thez ebben a nézetben nincs save as.

..még februárban...

isten fizesse meg, annak, aki a keresõt kitalálta. kösz az infot, minden piszok alaknak.letöltöttem origo/szoftverkeresõbõ' az acd see 7ik verziót.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
az igaz, hogy nem profibb, félreérthetõ a mondatom, na.
tud egész könyvtárat átméretezni, ami jó, meg tud csomó profibb funkciót is.
De tök mind1 végülis.

Aktuális civil

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kovetkezot ajanlom

irfanview

file/batch conversion
ott jobb aoldalon megkeresed mely kepeket akarod
konvertalni
at nyomatod a bal ablakba
lent kivalasztod a kimeneti kiterjesztest
majd celkonyvtarat
es start
szepen automat atkonvertalja

ennyi

ha photoshop-od van akkor megjobb
ott kell lennie egy olyan kis ablak, hoyg history/action/tool preset
nah itt action
new action nev ...
majd felvetel indit (ekkor mar legyenek ott a kepek betoltve)
a kivant muveletet elvegzed egy foton!
mentes kilepes is jo ha benne van /nem neked kell vele foglalkozni kesobb/
majd pedig stop gomb
ezutan csupan minden kepnel amin vegre akarod ahjtani ugyanazokat a muveleteket akkor csak play gomb es megcsinalja magatol. :-)
(fontos hoyg ha vmi kontraszt vagy egyeb szinskalat is allitottal akkor mindegyiken ugyolyan mertekben fog modositani
(ha kell csinalj tobb fele felvetelt)

lehet valahoyg egesz konyvtarra is csinalni ilyet (ha joltom), hoyg ne kelljen annyiszor megnyomni a play-t. de azt nemtom elohozni

azert az atmeeretezes nem profi funkcio
ez tok alap
tudja az acdsee is meg az irfanview is
en inkabb a irfwnos vagyok
nem hianyzik az acdsee kodek keresese
en szertem enm tud tobbet az irfannal

bar nekem van irfan meg photoshop
mert ez igy dukal!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
www.xnview.com

ingyenes, és tud profibb képformázó funkciókat is, pl. átméretezés...

Aktuális civil

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
köszike minyá nézem. csak az F.Moser képeit akarom felrakni. de egy birka vagyok az ilyesmihez.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
irfranview, ingyenes, fenn van a bikemag homepage-n is. legjobb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Pl: ACDSee-vel, vagy más képnézegetõ/editáló progival.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csumi.

tapogatok, mint tót a p**át..
hogy lehet átprütykölni a fájlformátumot-bmp-mittomén jpg-re, hogy a tar-ra feltölthetõ legyen?
köszke,

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az iro egy nec nd 1300a
/ha minden igaz/

akarmiylen tipusu markaju dvd-t meg sem ir hiba nelkul
(errol mar irtam korabban)
ritek ridisc es hasonlo dolgokat halomra ganyol
ami bejott az a fuji data
meg a narancs szinu ritek media

mast mindent elbasszint.

az ujra irhato cd-t meg nem akarja barmikor irni

progi 6.303-as nero

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az írónak meg kéne javulnia egy firmware frissítéstõl. Ha gondolod frissítheted az alaplap BIOS-át is, nem nagy kaland, de nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Milyen íróról beszélünk ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
lor: privi

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Szerrintem inkább próbálkozz elõtte egy másik íróprogival, esetleg másik rendszerrel ;) nekem is szokott némelyik szarozni. Milyen a gép? Ja és úgy tudom az írás (akár rw akár r + -) nem a géptõl függ megy-e. Legalábbis 400Mhz-s proci felett mennie kéne...

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kolyok: van az is :-)

jah firmware

akkor mar csak a bios-os lehetoseg van?
mas?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...