Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2003. november 28. 16:28
Írta 2005. augusztus 26. - 15:03

Scandisc.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. augusztus 26. - 15:02

najah, az adatok nagyrésze (fontosabbak) szerencsére máshol lakik, de az elõzõ reinstallal sikeresen elvesztettem jó sok mókás vidót, képeket, ami miatt nem raktam volna át a vinyót más gépbe, de azért zavar, hogy elvesztek. erre jön, hogy 1 nap szenvedés után megint szar. vááá
miért annyira MÁS a linux?
bad sectorokat hogy veszem észre? van valami ami képes észrevenni õket, vagy csak én, akkor, ha már a fél vinyó olyan...?
miért annyira MÁS a linux?
bad sectorokat hogy veszem észre? van valami ami képes észrevenni õket, vagy csak én, akkor, ha már a fél vinyó olyan...?
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 26. - 14:54

Szívjál még tetszõleges számú napot, aztán add fel, és reinstall. Illetve elõtte adat és beállítások megmentése, ha volt azelõtt.
Ilyet is csak a Micro$oft tud csinálni. Friss install is szar.
Tipp: Bad sector?
Ilyet is csak a Micro$oft tud csinálni. Friss install is szar.
Tipp: Bad sector?
Írta 2005. augusztus 26. - 14:38

üdv
tegnap este sikeresen meghalt a gépem (kikerülhetetlen kékhalál), ezért kapott friss windózt (már ideje volt, vagy 1 éve..) de valami nem kóser
nagyjából felraktam minden szart, 1-2 dolog maradt még ki, újraindítottam 8a reinstall után nem elõször) és szépen megállt, ott ahol kiírja az xp emblémát és megy az a 3 kocka. a kockák nem mennek.
csökkentett módban elindul, de valami olyat ír ki, hogy "pres esc to cancel loading d347bus.sys" aztán továbbmegy. gondolom itt a baj, de hiába távolítottam el ez a d347bus.syst, ahogy olvastam máshol, nem történt semmi.. mit lehetne tenni? nem szívesen dobom sutba 1 nap munkáját mégegy telepítéssel, ugye van megoldás?
tegnap este sikeresen meghalt a gépem (kikerülhetetlen kékhalál), ezért kapott friss windózt (már ideje volt, vagy 1 éve..) de valami nem kóser
nagyjából felraktam minden szart, 1-2 dolog maradt még ki, újraindítottam 8a reinstall után nem elõször) és szépen megállt, ott ahol kiírja az xp emblémát és megy az a 3 kocka. a kockák nem mennek.
csökkentett módban elindul, de valami olyat ír ki, hogy "pres esc to cancel loading d347bus.sys" aztán továbbmegy. gondolom itt a baj, de hiába távolítottam el ez a d347bus.syst, ahogy olvastam máshol, nem történt semmi.. mit lehetne tenni? nem szívesen dobom sutba 1 nap munkáját mégegy telepítéssel, ugye van megoldás?
Írta 2005. augusztus 23. - 00:06

Írta 2005. augusztus 23. - 00:05

Én volt, hogy küldtem magamnak mélt.
Suliban infórán.
a megoldásokat
Suliban infórán.
a megoldásokat

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 22. - 23:20

És mit lehet ez ellen tenni? Kicsit belegondoltam, hogy skizofrén is lehetnék, hogy magamnak írok, de rájöttem, hogy nem lehet, mert nem is voltam itthon akkor... meg gyógyszert is szedek rá

" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos
ákos
Írta 2005. augusztus 22. - 22:58

Hali!
Kaptatok már magatoktól e-mailt? Én ma igen. Igazság szerint nem emlékszem erre a momentumra, arra meg fõleg nem, hogy egy vírust is csatoltam hozzá...
amikor volt ez a virus, ami cimjegyzekekbol generalt maganak feladot es cimzettet, akkor hivott fel csomo ismeros (nem annyira ertettek a virusok temajahoz...), hogy nezzem meg a gepem, mert csomo virusos levelet kuldok nekik. Akkor magyarazat helyett annyit mondtam, hogy kaptam magamtol is virust... Igy hamar elhittek, hogy nem igazan en kuldozgettem.

Írta 2005. augusztus 22. - 22:52

en szoktam
amikor senki se zaklat mailen akkor megbizonoysodom arrol, hoyg mukodik-e a mailem vagy csak mindenki lesz@rja a fejem.
es szokott mukodni...
:-/
amikor senki se zaklat mailen akkor megbizonoysodom arrol, hoyg mukodik-e a mailem vagy csak mindenki lesz@rja a fejem.
es szokott mukodni...
:-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 22. - 22:50

hm, a feledékenység....Hali!
Kaptatok már magatoktól e-mailt? Én ma igen. Igazság szerint nem emlékszem erre a momentumra, arra meg fõleg nem, hogy egy vírust is csatoltam hozzá...

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 22. - 22:46

Hali!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos
ákos
Írta 2005. augusztus 22. - 16:49

Nincs valakinek egy notebookja ami szivesen autókázna 2000-2500kmt Livignoba meg vissza?
Írta 2005. augusztus 22. - 13:14

ha vki esetleg keres majd csatlakozok kiosztasait akkor itten-e
http://docs.sun.com/...496-10/appB.htm
http://docs.sun.com/...pp-pinouts.html
keresok szamara
csatlakozó kiosztás
usb
soros párhuzamos
# Back panel connectors
* Section B.2 "Serial Ports A and B".
* Section B.3 "Ultra SCSI Connector".
* Section B.4 "Parallel Port Connector".
* Section B.5 "Universal Serial Bus Connector".
* Section B.6 "IEEE 1394 Connector".
* Section B.7 "Twisted-Pair Ethernet Connector".
* Section B.8 "Audio Connectors".
* Section B.9 "FC-AL Rear Panel Connector".
* Section B.10 "Graphics Card Connectors".
# Internal connectors
* Section B.11 "Smart Card Reader Connector".
* Section B.12 "Diskette Drive Connector".
* Section B.13 "Internal SCSI Connector".
* Section B.14 "Internal FC-AL Connector".
* Section B.15 "Logo LED Connector".
http://docs.sun.com/...496-10/appB.htm
http://docs.sun.com/...pp-pinouts.html
keresok szamara
csatlakozó kiosztás
usb
soros párhuzamos
# Back panel connectors
* Section B.2 "Serial Ports A and B".
* Section B.3 "Ultra SCSI Connector".
* Section B.4 "Parallel Port Connector".
* Section B.5 "Universal Serial Bus Connector".
* Section B.6 "IEEE 1394 Connector".
* Section B.7 "Twisted-Pair Ethernet Connector".
* Section B.8 "Audio Connectors".
* Section B.9 "FC-AL Rear Panel Connector".
* Section B.10 "Graphics Card Connectors".
# Internal connectors
* Section B.11 "Smart Card Reader Connector".
* Section B.12 "Diskette Drive Connector".
* Section B.13 "Internal SCSI Connector".
* Section B.14 "Internal FC-AL Connector".
* Section B.15 "Logo LED Connector".
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 21. - 17:00

A pdamaniás cucc asszem csak Magyaro.-ra jó
Na mindegy, akkor marad a gúgül;)

Na mindegy, akkor marad a gúgül;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. augusztus 21. - 16:46

pdamania.hu ! van ingyenes hot spot keresõ.. bár nemtom hogy Londonit mutat-e;)
Sajna betûméretállítót nem találok:(
Sajna betûméretállítót nem találok:(
Írta 2005. augusztus 21. - 16:15

pda-nál kérdezed,gondolom. Nálam a browserban <view>...<text size>, de palmnál gondolom más.
Nekem most az az egetverõ gondom, hogy nemtok wi-fi hotspotokhoz kapcsolódni a városban. Vagyis látok egy csomót, de általában cégesek vagy fizetõsek.
Nembaj,majd holnap meló közben minden sarkon megállok, és vadászok az ingyennetre:)
Nekem most az az egetverõ gondom, hogy nemtok wi-fi hotspotokhoz kapcsolódni a városban. Vagyis látok egy csomót, de általában cégesek vagy fizetõsek.
Nembaj,majd holnap meló közben minden sarkon megállok, és vadászok az ingyennetre:)
Írta 2005. augusztus 21. - 09:49

Apropó betûméret,miért van az,hogy újabban itt a fõoldalon az alcímek olvas6atlan címmel jelennek meg nekem? Lehet vhol alapértelmezett betûméretet beállítani?
Írta 2005. augusztus 20. - 22:20

közben átvariáltam a betûméretet, most már valamivel jobb lett.
Írta 2005. augusztus 20. - 21:12

Sajna tré!
Nekem palm IIIc van még; szal azon még a tördelés sem jön be mindig... Ez van. Jó multkor elmentem a pda-sok portáljára,meglepõ módon: pdamania.hu és ott kérdeztem rá de ott is csak széttárt kezeket és ez van választ kaptam.

Írta 2005. augusztus 20. - 21:08

Szokott valaki pda-rol netezni? Hogy lehet baallitani, hogy a honlapok normalisan jelenjenek meg,ne kelljen jobbra-balra tologatni? A "fit to screen" nem nagyon orvosolja a problemat 
Vagy ez ilyen tre mindenkinel?

Vagy ez ilyen tre mindenkinel?