Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
málna: most olvastam a gondodat (d347bus.sys). Ez a Daemon (3.47) virtual SCSI CD drivere, szoval egeszen biztosan nincs koze a hangkartyahoz. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a via-s lappal megbarátkoztunk, néhány bios beállitás kelett neki, majd késõbb az uj bios ugyanazokkal a beállitásokkal. azóta megy, nem amiatt ismerte ddr200-nak fel a ramot, mert a chipset volt a rossz, hanme mert a ram sz*r. az ujat beletettem, és "auto" beállitáson simán elindult ddr400-on. szóval amint lehet, ezektõl megszabadulok (pedig élettartam garis!) és veszek valami olyat, amit szinkronban hajthatok a 245 mhz-en szaladó fsb-vel, azaz legalább 500-as. a-data-kra hajtok, vagy ocz-kre, azokkal mindenki meg van elégedve.
ja: a bat über állat. halk, annyira halk, hogy a winchester a leghangosabb alkatrészem......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
RAM-ot passzolom (mármint károsodásra, hõleadással nem kell foglalkozni RAM-nál), a CPU élettartama drasztikusan csökken a túlfesz hatására, kb. 50-60 évre. ;)

Egyet megtanultam a történetedbõl, PQI RAM-ot soha semilyen körülmények között nem veszek majd, se VIA-s lapot, csak Bat-ot de azt nagyon.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.6 volt helyett 2.7 v-t adok a ramnak (most a változatosság kedvéért a másik sz*rt be, ami most benne van a gépben, az csütörtökön került vissza...) ez mennyit jelent hõleadásban és élettartamban? hosszu távon birni fogja? most adok elõször neki kicsit több feszültséget.
a proci stabilan megy 9*245 mhz-en, igaz, ott is 1.6v a gyári 1.5v helyett, de igy se érem el az 50 fokot. ennek tudom, hogy nem árt meg egy kis plusz feszültség.

a ram pqi power sorozat, ddr400, pqi chipek (eddig azt hittem samsung tccc, de ugy tûnik tévedtem)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Áhá! Tudtam, hogy BSPlayer is tud ilyet, csak nem emlékeztem hogy! Köszi Kölyök :)

Beszarok, ez meg 2x rakja rá a feliratot.. belõtte, de lesz egy sima felirat ami az alap helyen van, meg még1 ami jóhelyen, tököndöfömmagam ááápfff

Na azthiszem sikerült... De szerencsétlen tudok lenni :D

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Simán BSPlayer... ÉS Ctrl+left! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
1700 celka 512ddr gef4 ti4200
eddig nem volt ilyen gondom... na most elkezdte vls, de ha beírok valamit a delayhez akko nem rak feliratot

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
milyen a szgép?

ha nagyon oldszkul, lehet hogy azért nem szereti

nekem a régi gépen (566mhz celeron, vmi nagyon kaki videókártya) csinálta ezt...
Autist Team:)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Na igen, azt megtaláltam vlc-ben, de el se kezdi a feliratot, csak bsplayer tolta...

Na most bele pörgettem a filmbe, az elsõ feliratot kiírta a film közepé aztán megint semmi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
VLCvel lehet megmondani hogy mennyit csúsztasson
de inkább keress másik feliratot hozzá, jobban jársz egy hozzá passzolóval

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali

sürgõsen kéne help, mégpedigh olyan, hogy el van csúszva egy filmen a felirat, és hogy hogyan tudnám hozzá igazítani a filmhez? tehát elõbb kezdõdik el, de ha el tudnám az egészet tolni, akkor zsír lenne
köszi

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nah megoldódott a probléma...

áhh végre, mehetek redalertezni reggelig :D

kib*sztam a picsába a live!ot és most a menõ kis integrált recsegõvel megy, de leglalább van HANG
cserébe rájöttem, miért nem volt usb2m eddig (nem raktam fel a chipset drivert, mert nem is gondoltam, hogy kell, de a hangkártyához kellett ugye, így nekiálltam a doboznak és találtam ezt a új cdt :D) szóval minden remek
gyors ez a masina

copycon...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ehh ehh

ha azt hittétek megszabadultok tõlem, csúnyán tévedtetek! :D

minden mûködik (egyelõre..) de a hangkártyát (sb live) sehogy nem bírom életre kelteni.
megint valami gebasz van a system32 könyvtárban (az elõzõ installnál is ott rendetlenkedett valaki)...
ha installálom a drivert, mindig elakad és lefagy a gép valahol
úgy, ahogy elõzõ telepítésnél a bootoláskor tette

lehet, hogy mind a két telepítésnél nagyjából (fizikailag) nagyjából ugyan oda került a system32 és ha ott van bad sector, akkor emiatt nem mûködik?

scandisk helyett meg valami chkdsk-t találtam, de az semmi rosszat nem írt ki...
elindul, aztán 2 perc után be is zárja magát

hátha ez segít: az elsõ összeomlás egy véletlen kikapcsolás után jött, amikor nem vártam meg amíg kilép, meg elalszik, mer megnyomtam a gombot a lábammal, véletlen

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nos, több kevesebb sikerrel megvan az új rendszer, még vannak apró programok hátra, meg ugye játékok, de mûködik, tudok filmet nézni, ugyhogy jaú

nem tudom mi kavart be ennyire, remélem most jó lesz
kicsit randa ez a régi stílus, fõleg windowsblinds után, de rájöttem, hogy többet ér a mûködõképes rendszer nekem, mint az ilyen szépítõ, meg kényelmesítõ eszközök
minden egyszerû és gyors

a helyreállítás tényleg nem jött be

thx, mégeccer !

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
esetleg helyreállítás... Szal telepítõ cd betesz és helyreállítás esetleg egy winfrissítés. nemtom csökentettben van-e cd. Ha van akkor nyomj egy in frissítést. A telepített progik mrgmaradnak ,csak ami alattuk van lesz új. Néha bejön.
Ha rendszer nem indul akkor a visszaállítás már régen rossz ötlet,elvileg az csak a beállításokat naplózza.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ipari mikróhullámú sütõ ;) :D

amit ajánlasz olyan 2003ban volt utóljára és sajna olyan mennyiségû adat van, amit csak másik vinyóval lehetne orvosolni... de ha nem megy a minimálinstallal sem, lassan úgyis kéne új vinyó, az kap vindózt és minden ami fontos átmegy a régiekrõl, õk meg megpihennek egy idõre...

meg van vmi rendszer visszaállítás faszom, amit véletlen nem kapcsoltam most ki, lehet azzal megy, bár nem táplálok sok reményt...

köszi mindenkinek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
inkább minimálisntall, és nemtom mi ez az ipari mikró, de másold át, vagy ments ki midnent
fulll delete minden particio, ujra particionálod, formázod az egészet, és hepaj
persze egy ujraisntall egyszerübb, de ha van rá lehetõség ez is egy megoldás(néha nekem is el kell játszanom, mikor a tök*m kilesz azzal hogy az eddigi c helyett d meghajtó a boot partició meg ilyenek. rituális öngyilkosság, a gép felgyujtása, stb....

no mind1:-)
próbáld újra a telepítést scandisk elött/után/alatt és boldogság van:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
igen, pont ez a baj a linuxal, hogy nem normális használatra való
kicsit olyan mint egy dh bicaj
akármilyen fasza, mindig kell valamit bütykölni rajta és ha általános dolgokat akarsz, sok energiádba kerül...

scandisk? úú tényleg, köszi! bár a nagyító sem rossz :D

lehet, hogy csinálok egy minimal reinstallt, aztán ha mûködik a gép berakom egy ipari mikórba és fogcsikorgatva nézem minden adatom örömteli megsemmisülését

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hogy ilyenkor hiányozzon:-)
viszont mikor 3 nap alatt azt is feltepeítenéd, jönne a káromkodás hogy ez csak csetelni, meg programozni jó vazze
és újra win

amúgy nem feltélenül a win hiánya, nagyon sok nagyon idióta program szokta tönkrevágni a rendzsert
minél kevesebb program, annál gyorsabb és stabilabb.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
kiveszed a vinyót, szétszeded és nagyítóval :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu