Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. augusztus 28. - 23:04

Írta 2005. augusztus 28. - 23:01

ja: a bat über állat. halk, annyira halk, hogy a winchester a leghangosabb alkatrészem......
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 28. - 22:52

Egyet megtanultam a történetedbõl, PQI RAM-ot soha semilyen körülmények között nem veszek majd, se VIA-s lapot, csak Bat-ot de azt nagyon.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. augusztus 28. - 22:42

a proci stabilan megy 9*245 mhz-en, igaz, ott is 1.6v a gyári 1.5v helyett, de igy se érem el az 50 fokot. ennek tudom, hogy nem árt meg egy kis plusz feszültség.
a ram pqi power sorozat, ddr400, pqi chipek (eddig azt hittem samsung tccc, de ugy tûnik tévedtem)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 28. - 22:05

Beszarok, ez meg 2x rakja rá a feliratot.. belõtte, de lesz egy sima felirat ami az alap helyen van, meg még1 ami jóhelyen, tököndöfömmagam ááápfff
Na azthiszem sikerült... De szerencsétlen tudok lenni

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. augusztus 28. - 22:01

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 28. - 21:56

eddig nem volt ilyen gondom... na most elkezdte vls, de ha beírok valamit a delayhez akko nem rak feliratot
Írta 2005. augusztus 28. - 21:51

ha nagyon oldszkul, lehet hogy azért nem szereti
nekem a régi gépen (566mhz celeron, vmi nagyon kaki videókártya) csinálta ezt...
Írta 2005. augusztus 28. - 21:48

Na most bele pörgettem a filmbe, az elsõ feliratot kiírta a film közepé aztán megint semmi
Írta 2005. augusztus 28. - 21:43

de inkább keress másik feliratot hozzá, jobban jársz egy hozzá passzolóval
Írta 2005. augusztus 28. - 21:42

sürgõsen kéne help, mégpedigh olyan, hogy el van csúszva egy filmen a felirat, és hogy hogyan tudnám hozzá igazítani a filmhez? tehát elõbb kezdõdik el, de ha el tudnám az egészet tolni, akkor zsír lenne
köszi
Írta 2005. augusztus 26. - 19:48

áhh végre, mehetek redalertezni reggelig

kib*sztam a picsába a live!ot és most a menõ kis integrált recsegõvel megy, de leglalább van HANG
cserébe rájöttem, miért nem volt usb2m eddig (nem raktam fel a chipset drivert, mert nem is gondoltam, hogy kell, de a hangkártyához kellett ugye, így nekiálltam a doboznak és találtam ezt a új cdt

gyors ez a masina
copycon...
Írta 2005. augusztus 26. - 18:35

ha azt hittétek megszabadultok tõlem, csúnyán tévedtetek!

minden mûködik (egyelõre..) de a hangkártyát (sb live) sehogy nem bírom életre kelteni.
megint valami gebasz van a system32 könyvtárban (az elõzõ installnál is ott rendetlenkedett valaki)...
ha installálom a drivert, mindig elakad és lefagy a gép valahol
úgy, ahogy elõzõ telepítésnél a bootoláskor tette
lehet, hogy mind a két telepítésnél nagyjából (fizikailag) nagyjából ugyan oda került a system32 és ha ott van bad sector, akkor emiatt nem mûködik?
scandisk helyett meg valami chkdsk-t találtam, de az semmi rosszat nem írt ki...
elindul, aztán 2 perc után be is zárja magát
hátha ez segít: az elsõ összeomlás egy véletlen kikapcsolás után jött, amikor nem vártam meg amíg kilép, meg elalszik, mer megnyomtam a gombot a lábammal, véletlen
Írta 2005. augusztus 26. - 16:50

nem tudom mi kavart be ennyire, remélem most jó lesz
kicsit randa ez a régi stílus, fõleg windowsblinds után, de rájöttem, hogy többet ér a mûködõképes rendszer nekem, mint az ilyen szépítõ, meg kényelmesítõ eszközök
minden egyszerû és gyors
a helyreállítás tényleg nem jött be
thx, mégeccer !
Írta 2005. augusztus 26. - 16:43

Ha rendszer nem indul akkor a visszaállítás már régen rossz ötlet,elvileg az csak a beállításokat naplózza.
Írta 2005. augusztus 26. - 15:24

amit ajánlasz olyan 2003ban volt utóljára és sajna olyan mennyiségû adat van, amit csak másik vinyóval lehetne orvosolni... de ha nem megy a minimálinstallal sem, lassan úgyis kéne új vinyó, az kap vindózt és minden ami fontos átmegy a régiekrõl, õk meg megpihennek egy idõre...
meg van vmi rendszer visszaállítás faszom, amit véletlen nem kapcsoltam most ki, lehet azzal megy, bár nem táplálok sok reményt...
köszi mindenkinek
Írta 2005. augusztus 26. - 15:18

fulll delete minden particio, ujra particionálod, formázod az egészet, és hepaj
persze egy ujraisntall egyszerübb, de ha van rá lehetõség ez is egy megoldás(néha nekem is el kell játszanom, mikor a tök*m kilesz azzal hogy az eddigi c helyett d meghajtó a boot partició meg ilyenek. rituális öngyilkosság, a gép felgyujtása, stb....
no mind1:-)
próbáld újra a telepítést scandisk elött/után/alatt és boldogság van:)
Írta 2005. augusztus 26. - 15:11

kicsit olyan mint egy dh bicaj
akármilyen fasza, mindig kell valamit bütykölni rajta és ha általános dolgokat akarsz, sok energiádba kerül...
scandisk? úú tényleg, köszi! bár a nagyító sem rossz

lehet, hogy csinálok egy minimal reinstallt, aztán ha mûködik a gép berakom egy ipari mikórba és fogcsikorgatva nézem minden adatom örömteli megsemmisülését
Írta 2005. augusztus 26. - 15:04

viszont mikor 3 nap alatt azt is feltepeítenéd, jönne a káromkodás hogy ez csak csetelni, meg programozni jó vazze
és újra win
amúgy nem feltélenül a win hiánya, nagyon sok nagyon idióta program szokta tönkrevágni a rendzsert
minél kevesebb program, annál gyorsabb és stabilabb.
Írta 2005. augusztus 26. - 15:04