Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
800-1100$ kozott mozog kint. Dontsd el Te, hogy milyen vetel. (szerintem garival teljesen jo az ar. 800$ csak nehany web bolt adja, botlban 1000$ korul mozog kint)

Egy jó kérdés: a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)

http://h10010.www1.h...2-60248079.html

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Egy jó kérdés: a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)

http://h10010.www1.h...2-60248079.html

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem 3 éves volt a 300-as codegeny mikor kimúllott szerencsétlen. most q-tec van a gépben, biztosra mentem, egybõl azt vettem, amelyiken a legnagyobb szám van (500 w) remélve, hogy viszonylagos névtelenségébõl fakadóan talán képes egy márkás 400-as szintjét hozni.
a következõ egy 14 centis ventillátorral (yes! 14 centi) northQ lesz. tessék utánanézni, érdemes ;) dánok a drágáim, és 20k körül van a 400-as passziv pfc-s, és 12-17 dBA-t igér, ami a mostani 26-hoz képest.... huha
info: http://www.northq.co...nq4775-400.html
persze vannak elég jó kis csendes 12 centis ventivel ellátott casetek/imbp tápok a m*stralban (420w - 6k huf) amik már ki kell szolgáljanak bárkit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Áá, akkor is kaptál engedélyt a végén.. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Nézd meg az alaplapon a kondikat!!

Ez a férjemre vár. Én nem nyúlok hozzá, az okokat egyszer már leírtam a CM-es topikban, talán emlékszel. :)

De majd finoman utalok rá, hogy talán nem ártana megnézni õket. ;)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Köszi! Nem mondok egybõl nemet (most, hogy így eltanácsoltak tõle :)), mert kipróbálni, hogy tényleg a táp a hibás-e, arra jó lenne.

Nézd meg az alaplapon a kondikat!!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

mondom ingyé...szarabb nem lesz...
amugy nekem másik 2 gépbe mennek elég rég gond nélkül

Láttam, hogy ingyét mondtál, de pl egy vargáné még akkor sem kellene, ha fizetnének érte. Egyes szak fórumokon pedig a Codegen-t nagyon lehúzzák (jó, azért nem vargáné kategória).. Spec nekem nem volt vele bajom (bár én régen vettem), azért is írtam, hogy nem kell mindennek bedõlni, lehet az bõven jó. Zollet is csak azért említettem, mert hátha valami többet tud, csak nem mondja.. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem akkor csinált ieneket, amikor 3 vinyó meg 4 optikai meghajtó plusz VGA plusz hûtés volt aggatva a 300-as Codegenre. Aztán kapott 460-as csifftekket, és no more problem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

viszont ha táp, nekem van egy felesleges codegenem azt oda adom ingyé ha kell

Köszi! Nem mondok egybõl nemet (most, hogy így eltanácsoltak tõle :)), mert kipróbálni, hogy tényleg a táp a hibás-e, arra jó lenne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Zolle épp most védte a codegentõl.. Nekem végülis nem volt vele bajom, de valószínû, ma már nem vennék..

mondom ingyé...szarabb nem lesz...
amugy nekem másik 2 gépbe mennek elég rég gond nélkül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Zolle épp most védte a codegentõl.. Nekem végülis nem volt vele bajom, de valószínû, ma már nem vennék..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Az áram miatt van túlfeszültség elleni aljzat, az elméletben kivédi az ilyesmit, ugye?
Nincs különösebben zárt helyen, közel az ablak, a szigetelés meg pocsék.

Akkor marad a táp. Francba.

Ja, és kösz a választ.

viszont ha táp, nekem van egy felesleges codegenem azt oda adom ingyé ha kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
És vargánét se.. :D:D
De persze beruházás elõtt érdemes körbe nézni a gépben. Nekünk a táp volt a hibás a cégnél több gépben, de mire észrevették, addigra az alaplapon hólyagosak voltak a kondik, így semmi értelme nem volt egy sima tápcserének. A proci környékén lévõ kondikat érdemes megnézni..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ha veszel, mercuryt és codegent NE:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Az áram miatt van túlfeszültség elleni aljzat, az elméletben kivédi az ilyesmit, ugye?

Ja, és kösz a választ.

Elvileg azért van, de az nem biztos, hogy levéd minden típusú "támadást", típustól függ. Másrészt a minõségtõl, hogy mit enged még át.. Volt olyan hely, ahol érzékeny volt az alaplap meg a táp és az áramszolgáltató abban az idõben valahogy "furcsán" adta az energiát. Nem volt benne tüske, de fagyott mint állat a gép. A szervízben semmi baja nem volt, így derült ki.. Azt hiszem tápcsere lett a vége..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vagy elmozdult a proci huto es mondjuk be van kapcsolva az alaplapi biosban a vedelem. Aztan mikor melege van kikapcsol... Nekem volt ilyen, csak azert irom :)

Thy

Amiket en hivattam elo, azokon nem lattam korrekciot. De egy telefon es megmondjak.

Itt van info, de a korrekciorol nem irnak:
http://www.onlinefot...kidolgozas.html

H-1097 Budapest
Gyáli u. 31/b
Tel: 280-6930, 280-6934
Fax: 280-4454
ringfoto@ringfoto.hu

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

vagy a táp szart be
vagy melege van
vagy rakoncátlankodik a konektor, kapja a túlfeszt, és a tápban a bimetál nem engedi visszakapcsolni a gépet

Ja, és kösz a választ.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ezzer kösz:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag