???ÚRISTEN
HP notebookkal ne verjen az Isten!!!
jézusom méééér
Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. October 11. - 15:46

Posted 2005. October 11. - 15:39

Posted 2005. October 11. - 15:38

HP notebookkal ne verjen az Isten!!!
jézusom méééér
Posted 2005. October 11. - 15:37

Gépet még én sem vettem egyben.. Nem bízok bennük..
Sajnos, (vagy szerencsére) bele fogok kényszerülni egy notiba, de még küzdök, hogy inkább valami félig mobil pc legyen..
Posted 2005. October 11. - 15:29

Posted 2005. October 11. - 15:28

én is csak eladtamEn nem vennek magamnak notebook-ot. Otthonra pc, azt lehet fejleszteni. Es nem vennek egyben soha. Ossze kell rakosgatni. Meg eletemben nem vettem gepet egyben.

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 11. - 15:23

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 11. - 15:10

Ami szüleimenk van otthon az bírja, semmi baja, de saját tapasztalatból ezt tekintettem kivételnek..

Mindegy, a személyes kontaktus akkor is fontos. Otthoni használatra csak kényszerbõl vennék, pont azért, amiket a vizsgálati szempontoknál leírtam.
Ja és még egy. Egy ugyanilyen tudású asztalit ugyanezért a pénzért össze lehet rakni, sõt.. Más kérdés, hogy minek, ha lehet jobbat hasonló áron.. Azt azért nehezen hiszem, hogy egy asztalit egy notebook megver árban..
Posted 2005. October 11. - 15:09

hát ennyibõl azért én most elég jó asztalit raktam össze magamnak...bár a vga nem erõs benne mert nem játszom, viszont lehetne máson faragni, egy jobb vga-ért..ha játszani akarsz inkább asztali...sztemNa, köszönöm az értékes hozzászólásokat, nekünk is Compaq van otthon, és baj nagyon nem volt vele.. a kérdés, hogy ezt ugye nagyon bõvíteni nem lehet, játszani nagyon nem érdemes rajta (mi másra használnám
), fusson rajta NFSU II., szóval lehet jobban járnák egy asztalival... de ez meg jó áron van.. dilemma...
Posted 2005. October 11. - 15:08

Posted 2005. October 11. - 15:07

Na, köszönöm az értékes hozzászólásokat, nekünk is Compaq van otthon, és baj nagyon nem volt vele.. a kérdés, hogy ezt ugye nagyon bõvíteni nem lehet, játszani nagyon nem érdemes rajta (mi másra használnám
), fusson rajta NFSU II., szóval lehet jobban járnák egy asztalival... de ez meg jó áron van.. dilemma...
Let the people speak
Posted 2005. October 11. - 15:06

Egyes bankokban Compaq-ot tartanak. Ezekrõl csak annyit, hogy a régi idõkben a Compaq-nak neve volt, és késõbb elkezdett egyre szarabbakat gyártani. Amikor a bankban cserélték az újakra szinte csak szívás volt vele. Az asztalikkal szintúgy. A fõnök új HP-ja szétment egy-két héten belül, és azóta is többet volt szervízben, mint nála..
Edit: persze, lehet, hogy kifogták, de...
Let the people speak
Posted 2005. October 11. - 15:05

hát mindenben lehet szar széria...az is igaz mostanában nem foglalkoztam notebukkal (és mindig utáltam 1ébként is) , mindenesetre compaqra nem volt jellemzõ hogy szar lenne...én anno cpq-t, ibm-t, meg toshibát voltam hajlandó eladni semmi mást...Egyes bankokban Compaq-ot tartanak. Ezekrõl csak annyit, hogy a régi idõkben a Compaq-nak neve volt, és késõbb elkezdett egyre szarabbakat gyártani. Amikor a bankban cserélték az újakra szinte csak szívás volt vele. Az asztalikkal szintúgy. A fõnök új HP-ja szétment egy-két héten belül, és azóta is többet volt szervízben, mint nála..
Posted 2005. October 11. - 15:04

Posted 2005. October 11. - 15:00

Let the people speak
Posted 2005. October 11. - 14:58

Egyes bankokban Compaq-ot tartanak. Ezekrõl csak annyit, hogy a régi idõkben a Compaq-nak neve volt, és késõbb elkezdett egyre szarabbakat gyártani. Amikor a bankban cserélték az újakra szinte csak szívás volt vele. Az asztalikkal szintúgy. A fõnök új HP-ja szétment egy-két héten belül, és azóta is többet volt szervízben, mint nála..azért az Te is tudod hogy notebokban a HP az compaq,,,,,az meg sose volt szar...sõt.
Posted 2005. October 11. - 14:55

El kell menni és meg kell nézni élõben! Mennyire melegszik, ha bekapcsol mennyire hangos, milyen forró levegõt fúj.Mivel fingom nincs nagyon a notebookokról, ezért kérdeztem meg itt, én szerintem jó vétel..
Meg kell nézni, hogy a kijelzõje mennyire tetszik, gyorsaság, színek, láthatóság. Ezek késõbb nagyon bosszantóak tudnak lenni, ha nem jön be, és ezen lehet a legtöbbet spórolni, és jellemzõ, hogy nincs is benne a leírásban.
Esetleg érdemes egy-két alapalkalmazást kipróbálni, mennyire gyorsan indul, mennyire lomha a gép. Fontos lehet, hogy mennyit bír az aksi, stb..
Posted 2005. October 11. - 14:53

azért az Te is tudod hogy notebokban a HP az compaq,,,,,az meg sose volt szar...sõt.A HP nem szokott átbaszni, és az sem valószínû, hogy sokkal drágábban adná, mint kint.
Az már más kérdés, hogy mennyire akar az ember pont HP-t venni.. Mert szép-szép, de hát neve van, azt meg kell fizetni és kérdés, hogy ez minek a kispórolását jelenti.. (Lehet, hogy ebben az esetben semminek..)
Posted 2005. October 11. - 14:51

A HP nem szokott átbaszni, és az sem valószínû, hogy sokkal drágábban adná, mint kint.Egy jó kérdés: a lenti gép szerintetek 220e bruttóért ajándék vagy átbaszás? (Garival, vadonatúj)
http://h10010.www1.h...2-60248079.html
Az már más kérdés, hogy mennyire akar az ember pont HP-t venni.. Mert szép-szép, de hát neve van, azt meg kell fizetni és kérdés, hogy ez minek a kispórolását jelenti.. (Lehet, hogy ebben az esetben semminek..)
Posted 2005. October 11. - 14:49