Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Az inteles osx (most már tiger) az egy saját belsõ félig titkos dolog, abszolút nem publikus, és nem is ugyanaz az intel proci mint a pc-kben és már írtam, hogy szerintm se valószínû. Egy próbát megérhet, ha megy én is kipróbálom ;)

Mac-es fórumon olvastam errõl. Bizonyos számú P4-ekkel futhat stb...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

A platformváltás bejelentése után fejlesztõk kaptak Inteles OSX-et. De úgy tudom elég spéci HW kell a futáshoz és a VMWare-ben egyáltalán nem vagyok biztos...

Az inteles osx (most már tiger) az egy saját belsõ félig titkos dolog, abszolút nem publikus, és nem is ugyanaz az intel proci mint a pc-kben és már írtam, hogy szerintm se valószínû. Egy próbát megérhet, ha megy én is kipróbálom ;)

Ride everywhere.

.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

találtam olyat hogy Mac OS X tiger x86
ilyen van, vagy csak hoax?

A platformváltás bejelentése után fejlesztõk kaptak Inteles OSX-et. De úgy tudom elég spéci HW kell a futáshoz és a VMWare-ben egyáltalán nem vagyok biztos...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mi baj az Alcohollal? MSN, ha gondolod.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

és lehet ez egy cd?
vagy csak 6-8?

vmware-el felraknám, hátha megtetszik

Lehet, de akkor nincs hozzá semmi prog csak maga a rendszer, onlány frissitheted a többit (asszem),Amúgy nem biztos, hogy vmware-val normálisan fog futni, ez egy másfél hónapos rendszer.

Aki felteszi a gépemre az Alcohol 120%-t az kap tõlem 5e forintot.

Mikor és hova menjek felrakni :)

Ride everywhere.

.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Aki felteszi a gépemre az Alcohol 120%-t az kap tõlem 5e forintot.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
és lehet ez egy cd?
vagy csak 6-8?

vmware-el felraknám, hátha megtetszik

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Alcohol 120%.

HA kell van hozzá krekkem ;)

Ride everywhere.

.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Van olyan is.
Má megin floddom lessz érzem ;)

Ride everywhere.

.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
találtam olyat hogy Mac OS X tiger x86
ilyen van, vagy csak hoax?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Alcohol 120%.

.mdf és .mds fájl-t miylen progival lehet beetetni?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Jó, a tipikus mac-es funok azok ok, én csak netfüggõ számítógép (és bicikli :) )mániás vagyok, és nekem tetszenek a mac-ek is.
Nekemis van mac-em otthon, egy 1988-as darab, ami megfelel egy p1-esnek csak egy kicsit (majd 10 évvel ;) ) öregebb de még használható és mûködik. Az xt-m már kevésbé ment de azt elcseréltem egy másik gyûjtõvel. Én meg azóta már abbahagytam a gyûjtést. Sok helyet foglalnk így csak a ritkaságok maradtak mint ez.
Így néz ki:
http://oszeres.com/4...-1013-thumb.jpg

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Intel procik lesznek, de ezt már linkeltem ide ma, és nem feltétlenül fontos az órajel, ha csak pár %-ot nyerünk vele. A hihetetlenül szanaszét húzott nitrogénhûtésû penti2000 5Ghz-vel sem lett dupla sebességû! A risc processzoroknak meg nem kell akkora órajel a beépített architektúrák miatt... Ez olyan volt mint zolle 500Gb-os vinyója amire nem szóltam semmit :) mert még nem láttam olyat :D

bocs nem olvastam vissza a mai termést....
amúgy meg nem Neked szólt, csak egy idõben volt szerencsém egy jó adag átlagos magyar mac-userhez....és egy idõ után elég fárasztó hozzáállás , mikor a pirosrol +akarják magyarázni hogy zöld....ráadásul a szemellenzõs gondolkodással magukkal b..nak ki....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
.mdf és .mds fájl-t miylen progival lehet beetetni?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Intel procik lesznek, de ezt már linkeltem ide ma, és nem feltétlenül fontos az órajel, ha csak pár %-ot nyerünk vele. A hihetetlenül szanaszét húzott nitrogénhûtésû penti2000 5Ghz-vel sem lett dupla sebességû! A risc processzoroknak meg nem kell akkora órajel a beépített architektúrák miatt... Ez olyan volt mint zolle 500Gb-os vinyója amire nem szóltam semmit :) mert még nem láttam olyat :D

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Kérünk mutass utat nekünk tudatlanoknak...

öööö kék jelzés az aszfaltig, ott balra kék kereszt végül a piros....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

azt hogy a mac-eknek van egy aránylag szemellenzõs sznob vásárlórétege, aki hajlamos a tényeket és a piaci viszonyakat nagyvonalúan figyelmen kívûl hagyni...:)

Kérünk mutass utat nekünk tudatlanoknak...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nagyobb baromságot ritkán hallani :clap:
Én örülnék, ha a drága pénzen vett dolgaim értéke nem csökkenne csak mert 5%-al gyorsabbat hoztak ki, amit persze 10 éve megcsináltak már, de ma el akarják nekem adni mint hiperúj, holnapután elavul és nem ér semmit, de sebaj vehetek megint újat duplaannyiért... Pl a 386-os óta most fejlõdött igazán a processzor a.-ja a 64-bittel, de mindegy ;)

csak halkan kérdezném, kb 2 év múlva a mac-ekben milyen processzor lesz ?
ha már processzort emlegetünk...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nagyobb baromságot ritkán hallani :clap:
Én örülnék, ha a drága pénzen vett dolgaim értéke nem csökkenne csak mert 5%-al gyorsabbat hoztak ki, amit persze 10 éve megcsináltak már, de ma el akarják nekem adni mint hiperúj, holnapután elavul és nem ér semmit, de sebaj vehetek megint újat duplaannyiért... Pl a 386-os óta most fejlõdött igazán a processzor a.-ja a 64-bittel, de mindegy ;)

Ride everywhere.

.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

MAjd el felejtettem, egy mac-et egy év múlva kb 10% értékcsökkenéssel el tudsz adni, egy pc-nél jobb esetben ez 50% vagy kevesebb. Ez valamit indokolhat :chin:

azt hogy a mac-eknek van egy aránylag szemellenzõs sznob vásárlórétege, aki hajlamos a tényeket és a piaci viszonyakat nagyvonalúan figyelmen kívûl hagyni...:)