Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
a norton systemworks tartalmazza.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Ti milyen Norton Antivírust használtok, hogy az rámászik a lomtárra? Nekem a 2004-es verzió meg sem próbálta (verziószáma 10.0.0.109). Nem lehet, hogy valami más Norton termék részeként van fönn nektek az antivírus?

A lomtárat meg azért találták ki, hogy a tapasztalatlan felhasználó helyre tudja hozni a bakiját 100%-osan a lomtár segedelmével. Ugyanis ekõtte pl. az undelete nem volt túl megbízható ez ügyben.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Ez a "Lomtár" egy a sok Microsoft baromság közül. Szerintem legegyszerûbb, ha Lomtárra vagy "Norton Protected Recycle Bin"-re jobb klikk, tulajdonságok /properties/ és kikapcsolás. Vagyunk mi olyan komoly emberek, hogy nem törlünk olyan fájlokat, amik kellenek még. Vagy nem? ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Ebbe a Norton f*szságba akkor is belekerül sajna és hiába mész rá hogy empty norton recycle bin nem történik semmi.Tõlem többek közt ezért is költözött el 8)

nem kell elköltöztetni. lehet azokat a fájlokat is törölni jobb gomb lomtárra és nem lomtár ürítése hanem empty norton protected files. és kész is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Vagy ha ez sem jön be, akkor írj, és küldök neked DVDDecryptert, amivel majd jól ki is tudod írni, ha lesz íród. (Vagy hozd el és kiírom :) )
Amúgy nem 4,7GB, hanem 4,3GB ami 1024*1024*1024*4,3 byte. Nagy átb@szás, amit a DVD tokokra írnak (csak azért mondom, mert sok embert elszámolta már magát)

ZooLee

koszi, es koszi a tobbieknek is.
szal dvd irom van, csak lemezem nincs most hozza, es vissza kell passzolni a dvd-t a tulajnak, azert akartam iso-ba. de msot kiprobalom az toleteket.
viszont...
van egy dvd2one nevu progi: fullos eredeti dvd "biztonsagi masolat keszites" annyit kell tudni, h ez leredukalja irhato dvd mereture a 9gb-t...
viszont XP alatt kilep hibauzenettel.. masnak is? vagy tegyek fel rendes oprendszert? (w2k, me, 98 stb..)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Apropó gép.Nincsen meg valakinek a Vietcong?Mert nekem nem volt jó az indítófájl és rajtam kívül senki nem tudott meghalni(szar ügy).Most meg leszedtem egy másikat(indítófájlt) de az is rossz mert bár a halál mûxik de néha nem ugrik megy magától hátrafele stb.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Ebbe a Norton f*szságba akkor is belekerül sajna és hiába mész rá hogy empty norton recycle bin nem történik semmi.Tõlem többek közt ezért is költözött el 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
egyszerubb shift f8-al torolni
az nem rakja be a tarba
hanem kuldi a picsbe.
gondolom el tudod donteni mi kell mi nem.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Köszi a segítséget!

Az norton antivirus volt az...

Csak azért tudott kibabrálni velem, mert frissítettem a 2004-esre, és ebben elfelejtettem kikapcsolni ezt az idegesítõ funkciót. Bár akkor sem értem, miért pont ezt a particiót figyelte csak, amikor nem állítgattam semmit! ::)

Biztos ezt is a szuperlüke amcsiknak találták ki, vkinek már a lomtár sem elég.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Szerintem a Norton Antivírus nem mível ilyet, én is azt használom (2004 es verzió), de már volt nekem is olyan programom ami ezt tette, szintén a symantec készítette azt is. A Norton Utilities 2001-es vezióa követte el ezt, emlékeim szerint.

Próbáld meg lefutattatni a scandisket, lehet hogy egyszerûen csak valami hiba miatt tévesen írja ki a szabad helyet. Én úgy jártam 1 idegen winyóval hogy nézem a méretét 20 GB, lefut a scandisk utána a megjelenik a valós méret ami 1,2 GB.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Ha van Norton Antivirus fönt a gépen akkor lehet hogy a Norton protected recycle bin az ami ezt okozza.Ugyanis ennek a programnak az a feladata,hogya "törölt" fájlokat vissza tudd állítani.Vannak más ilyen programok is.Szerintem ez a baj

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy hiába törlök a vinyómról valamit, nem lesz több hely? Lomtárban nincs... :)

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

hali. ismet dvd. van egy mar 4.7gb-ra lecsokkentett dvd-m. ezt kene valahogy betenni a gepbe, mert egyelore nincs nyers cd-m. szal milyen progival lehet olyan image-b betenni, amit linux alol is ki lehet irni? lsd iso..(nrg-be akartam eloszor a nero-val, aztan rajottem, h az nem igazan linux kompatibilis...)
koszi

Persze, hogy létezik.
Az Easy cd & DVD Creator 6.0 is tud ilyet. Berakod a DVD, kiválasztod a lejátszót, és a file menüben megnyílik a "Create disc image" - vagy valami ilyesmi menüpont.
Vagy méginkább a közkedvelt CloneDVD nevû progi. Azzal mégegyszrûbb.

Vagy ha ez sem jön be, akkor írj, és küldök neked DVDDecryptert, amivel majd jól ki is tudod írni, ha lesz íród. (Vagy hozd el és kiírom :) )
Amúgy nem 4,7GB, hanem 4,3GB ami 1024*1024*1024*4,3 byte. Nagy átb@szás, amit a DVD tokokra írnak (csak azért mondom, mert sok embert elszámolta már magát)

ZooLee

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Ez biza igaz...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

hali. ismet dvd. van egy mar 4.7gb-ra lecsokkentett dvd-m. ezt kene valahogy betenni a gepbe, mert egyelore nincs nyers cd-m. szal milyen progival lehet olyan image-b betenni, amit linux alol is ki lehet irni? lsd iso..(nrg-be akartam eloszor a nero-val, aztan rajottem, h az nem igazan linux kompatibilis...)
koszi

Persze, hogy létezik.
Az Easy cd & DVD Creator 6.0 is tud ilyet. Berakod a DVD, kiválasztod a lejátszót, és a file menüben megnyílik a "Create disc image" - vagy valami ilyesmi menüpont.
Vagy méginkább a közkedvelt CloneDVD nevû progi. Azzal mégegyszrûbb.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
thez DVD-t nem igazán lehet imagelni, de ha mégis megakarod próbálni akkor az Alcohol 120% nevû programot ajánlom, letölteni a www.letoltes.com ról is lelehet...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
lor!!
nagyra értékellek minden pohárnál!!! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://193.91.80.179...t/powerdvd4.exe

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
én egy dvd lejatszó progit keresek : power dvd,
de nem nagyon találtam mostanában sehol ,ha v.kinek megvan segítsen.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
koszi