Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
msconfig -gal nézd meg, hogy indításkor nem-e töltõdik be valami olyan is aminek nem kéne, ill. próbálj ki egy Spy Sweeper-t is !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nekem egy olyan bajom, van hogy néha feljon egy popup csak úgy a semmibõl, és akkor elkezd villogni a num lock lámpája, és az egér ossze vissza ugrál. ja, és ha épp valamit írok akkor az kitörlõdik és ncncncncncncncnnc íródik be helyére :)
aranyos.
ad-aware 100-szor lefuttatva, reg cleaner is, siksys cleaner is, norton 2004-is. :-(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, próbáltam és meg is lepett, hogy befuccsolt... Van csomó filmem, de az ágyból nem jó feliratot olvasni... :D És már nincs több szinkronizált... De kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
felirat.hu talán?
de itt csak felirat van. meg DC-n esetleg...

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
passz... dcn próbáltad már?
mihez kéne?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Málna! A szinkronos oldarlól nem tudsz? Tényleg fontos lenne! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Ez az Audio CD írás elég sokat vitatott dolog a Hifisek között is.

Az eddigi tapasztalataim:
- hiába akarok 1X-esen írni (az lenne a legjobb), ha az író nem támogatja :)
- az, hogy hányszorosan írt lemezt játszik le a CD, azt csak próbálgatással lehet biztosan eldönteni, mert lejátszónként változik (és nálam pl. a korral romlik, amit régen lejátszott, az ma már nem megy...)
- az Audio lemezként árult CD-R-ek semmivel nem jobbak, mint a sima lemezek, csak többe kerülnek
- SOHA nem lesz eredetit megközelítõ minõsége egy írott lemeznek egy rendes hifin. :(

uff, én szóltam :)

û

ezzel vitatkoznék, ugyanis nemegy tesztben kihozták, hogy egyes cdk bezony jobbak lettek mint az eredeti. asszem a tdk nyert, még a 2vel ezelötti dizájnos. szoval eg felöl romolhat a minõség, másfelöl meg nem csak ez befolyásolja a dolgot. itt nem a lejátszókra, meg öregedésre, hanem a cdre magára gondolok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hi! Egyszer valaki belinkelt egy oldalt, ahol magyar szinkronok voltak minden mennyíségben. Nekem most sürgõsen kéne a cím!!! Köszönöm!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ha valakit mélyebben érdekel a téma, érdemes beleolvasni ezek közül valamelyik fórumba.
Nagyon sok okos ember nagyon sok okosat ír az Audio CD írásról :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

- az Audio lemezként árult CD-R-ek semmivel nem jobbak, mint a sima lemezek, csak többe kerülnek

Van különbség a 100 és 500 forintos lemezek között, de nem feltétlen az audio lemez a jobb minõségû - -azon csak külön jogdíj van, azért drága.

Az írók a lézer erõsségét változtatják az írási sebességnek megfelelõen, ezért játssza le ugyanúgy a kicsi lg-vel 48x-an írott cd-met ugyan úgy a hifim, mint a 4x-t. Azt, hogy megeszi-e, vagy nem, az olvasó dönti el, amit ki kell próbálni.

Egyébként: www.cdgrab.hu

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Ez az Audio CD írás elég sokat vitatott dolog a Hifisek között is.

Az eddigi tapasztalataim:
- hiába akarok 1X-esen írni (az lenne a legjobb), ha az író nem támogatja :)
- az, hogy hányszorosan írt lemezt játszik le a CD, azt csak próbálgatással lehet biztosan eldönteni, mert lejátszónként változik (és nálam pl. a korral romlik, amit régen lejátszott, az ma már nem megy...)
- SOHA nem lesz eredetit megközelítõ minõsége egy írott lemeznek egy rendes hifin. :(

uff, én szóltam :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
En ugy tudom, hogy cd iraskor minosegromlas van, Igaz nagyon minimalis de van. Es ez egyenesen aranyos az irasi sebesseggel. Tehat minel gyorsabban irod a lemezt annal nagyobb a valoszinusege ,hogy vesztesz es joval tobbet vesztesz el az eredetibol . Az adat cd-k irasi modja masmilyen ott nem jon elo ilyen problema, illetve nem szamit.
(A red book szabvany egyebkent lehetove teszi a hibakat, es egyebkent is van hibajavito rutin)
Lasd pl alabb, az utso bekezdes:
http://www.osta.org/...ology/cdqa8.htm

Szal szerintem ha szamit a minoseg es jo a forrasod - nem mp3-bol atalakitott wav stb - akkor 4x vagy az alatti sebesseg ajanlott, es nem fogja szetegetni a lemezt nyugodj meg. Mellesleg ahogy a linken is irtak a 74-es lemez, es valami jo minosegu ajanlott inkabb az audiofileknek :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
én 4x ,mert biztos ami biztos;)
de számtektanárom mondta hogy ha hangminõségre megyek akkor minél lassabban...
Autist Team:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tipus fuggo
fogj meg egy profi dj-s cd lejatszot es soha nem fogja jol lejatszani az irott lemezeket
mert utalja.
nem arra van csinalva hogy minden szemetet lejatszon
(idonkent meg a vedett cd-ket sem hajlando lejatszani)

ugyanigy dvd lejatszok is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
az én 6 éves Discmanem a 48x-es RW-t is lejátsza. Lehet, hogy jó vétel volt?

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ööö én mindig 24xesen írok...
hazárdjáték?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nme toyamutsoko cdre kell irni, hanem mondjuk tdkra és nem lesz semmi baj. én ugy tudom 8x a z ésszerû hatás, de irtam már 24xest is ami ment régi hifiben, discmanben.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Ez biztos? 1szer mintha azt olvastam volna valahol, hogy sokkal lassaban nem szabad írni CD-t, mert jobban felmelegíti a lézer a CD felületét és akár kuka is lehet a vége.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
8szorost a lejátszók 90%a lejátsza
De a ha tutira akarsz menni akkor 4
4szeresen kb 16perc alatt végez

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
én 4 be szoktam ,vagy lasabban! ;
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!