Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, ha vmi gáz van vele, akkor szépen visszarakod a gyári hûtõt, és ártatlan bociszemekkel visszaviszed. A hûtõ eltávolítása már magában garanciavesztéssel jár.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem ha vissza tudod rakni úgy az eredeti hüttõt ahogy volt, és nem fog látszani (márpedig erre jó esély van) akkor nem történik semmi
http://kiskerarak.hu...?c=62.0&t=12489

Feltöltött kép

én a rezeset ajánlom, de veheted a réz-alu kombót is, de a réz szebb:)

esetleg ez lehet még jó:
http://kiskerarak.hu...?c=62.0&t=13557
Feltöltött kép

csak ennek sajna nem a legjobb a ventije, az én radeonomon is ilyen volt, és mire hazahoztam a sráctól (használt) megfeküdt
de kibír 1 évet, utána elkezd zörögni, ami engem idegesít, van aki nem zajofób :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
rob,de a többiek is:
Nagyon laikus kérdést tennék fel (de nem értek hozzá).
Ha lecserélem a 6600GT-m gyári hûtését Zalman vf700alcu-ra,akkor (mivel buheráltam) ugrik a garancia?
Vagy ez még nem meríti ki a garanciális dolgok megszûntét?
Köszi!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
jótanács: ezüst pasztával SEMMIT se kenjetek be
beleestem a videókártyával de tegnap a fõnök p4-érõl se nagyon tudtam levakarni
aztán találtam vmi aerosolt, ien tisztito szart, ráfujtam és mint a kámfor, lecsöpögött róla a egész
inkább fehértrutyi

ja és maxtort azér jó hogy megvette a seagate mert utáltam a maxtort :)
a maxtor meg quantum
és régen mikor kezdtem ('97) ez a kettõ volt a nagy spíler :D anno quantumot vettem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

+ azért léghûtéssel ne hûtsünk már le egy cpu-t szobahõ alá, jó ? ;)

az okés hogy 10k a VGA blokk, de ugye pumpa, csövek, radi, stb. Amit én kinéztem az 200e alatt nem állna meg, másmilyen meg nem kell ! :D

nálatok 35 fok van a szobában? levegõvel lehet csinálni 30 fokot ha elég durva a hûtés, és egy northwoodot hûtesz vagy egy a64-et :D természetesen vizzel sem és levegõvel sem lehet 23-25 fok alá menni.
viz: pumpa 5k (nem feltétlen vizhûtéshez valót kell venni) cpu blokk 10k (alphacool) csövek nulla ft, bilincs nulla ft, tartályt csináltatok, csak egy rendes radiátor kell. az egész nincs ötvenbe... nem tudom te mirõl beszélsz, de 200 ezerért vapochill-t lehet venni, és akkor inkább az, mint a vizhûtés.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Enyim az forrófejû Prescott, plusz ugye 3.8-on ketyeg, gyári hûtéssel. Majd januárban kap egy Arcticot.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekem netezéskor 41 fokos a proci, ha gyûröm is 47 körül, pedig korai athlon xp (throughbred)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

amd mellett van 1T és 2T de nulla t és intel mellett biztosan nincs.
léghûtéssel még a legjobbakkal is nehéz terhelve 35 fokot csinálni. (nekem 55 is szokott lenni 2-3 óra cs után)

iljics: vizhtésem mindenképpen lesz, és 10k egy x800 blokk perpill, ami a ramokat is hûti. egy uj videokártya meg legalább 20k-val több. és ezer ponttal hoz többet 3dmark'05-ben... szûrõket nem használok, és csak csézek.

+ azért léghûtéssel ne hûtsünk már le egy cpu-t szobahõ alá, jó ? ;)

az okés hogy 10k a VGA blokk, de ugye pumpa, csövek, radi, stb. Amit én kinéztem az 200e alatt nem állna meg, másmilyen meg nem kell ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha csak netezek, akkor 60 fokos a proci. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amd mellett van 1T és 2T de nulla t és intel mellett biztosan nincs.
léghûtéssel még a legjobbakkal is nehéz terhelve 35 fokot csinálni. (nekem 55 is szokott lenni 2-3 óra cs után)

iljics: vizhtésem mindenképpen lesz, és 10k egy x800 blokk perpill, ami a ramokat is hûti. egy uj videokártya meg legalább 20k-val több. és ezer ponttal hoz többet 3dmark'05-ben... szûrõket nem használok, és csak csézek.

6600gt: kell rá egy zalman vf700alcu, jobban lehet húzni és hidegebb lesz. nekem terhelve sem ment 55 fok felé mikor rátettem.

vapochill: embertelen drága.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Vége a Maxtornak: http://www.hwsw.hu/h...30439&count16=1

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

egyébként engem is megleptek a számadatok.

Hát még minket ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

']Nálam 6600GT 58-60C alapon így fûtött szobában. Terhelve meg 85-be is bekóstol:D Természetesen gyári hûtõvel.

Szintúgy!
Inno3D 6600 GT (AGP)
Alapból:50-55 C
És bizony 80-90 C terhelve!
Persze nekem is gyári hûtéssel.
Féltem a Codegen 300W-os táptól,hogy vacakolni fog (kevés lesz),de ezidáig semmi gond.
Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

nymthehavoc

nymthehavoc

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
vigyázz ezzel mert ha nedvességet is besziv a venti akkor könnyen gallyramegy a géped!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én múltkor megnéztem hány fokos ? úgy ha ki****om az ablakba :) Szívta be a venti a 2°C levegõt, 28 °C-ra visszahült a GPU, de amúgy nekem is 31-40 °C között megyen
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

mindenki írja hogy 35-40 fokos a GPUja, nekem ATITOOL 60-65öt mond
everest kevesebbet
mi a reális? 9800xt
vízhûtés télleg jobban hût mint egy lég?
ph! tesztekbõl nem ezt vettem ki

Nálam 6600GT 58-60C alapon így fûtött szobában. Terhelve meg 85-be is bekóstol:D Természetesen gyári hûtõvel.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
de mer vapocsill
http://prohardver.hu...p?mod=20&id=933

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Igen, egy kuckóban vagyunk, és furcsa, kongó ürességet érzek, amikor leállnak a ventik. :D Amúgy általában vmi filmre szoktam elaludni, szal akkor is megy. A filmek halk részeit meg pár venti nem nagyon nyomja el, lévén, hogy nem vmi vérszegény házimozi szett van körülötte. :)

GPU: gámák alatt 50 körülre kúszik, de csak a legújabbak alatt, alapból ien 36 fokos.

-40 fokos CPU, ok, de otthoni gépekrõl lévén szó talán ez nem ide sorolandó.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
meg zehehalgatáskor, filmnézéskor a halk részeket nem lehet élvezni :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Sosem értettem a halkító emberekéket.

Egy szobában alszol a géppel? Volt már úgy hogy mennie kellett napokon keresztül egyfolytában?