Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

A 0T pont olyan mint a nyáron léghûtéssel 18 fokos CPU... ;)

Te viszont nem vagy semmi, hogy vízhütést veszel rendes VGA helyett ! :D

ejj! ezt nem kellett volna.
annyi és kész. a számtecboltban megtehettem hogy olyan cuccost szedjek össze ami jó. nem 100 gépet raktam már össze. nem is azért írtam be ide hogy elkezdjem bizonygatni. egyébként engem is megleptek a számadatok.

3ghz-es lga 775-öst is ûztem már 4ghz felett. aki benne van az tudja mi a helyzet. mi a 0T és tudja hogy van -40 fokos proci is, úgyhogy nem nagy szám ami otthon van.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mindenki írja hogy 35-40 fokos a GPUja, nekem ATITOOL 60-65öt mond
everest kevesebbet
mi a reális? 9800xt
vízhûtés télleg jobban hût mint egy lég?
ph! tesztekbõl nem ezt vettem ki

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Sosem értettem a halkító emberekéket. :) Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy az új házzal mien hangos lesz, mert helybõl 5 venti van benne. :) Plusz a procihûtõ, plusz az ICEQII. :)

0T az vicces. Meg az állatmód meghúzott 9600XT. Azt ugyan húzogathatod egy ideig. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A 0T pont olyan mint a nyáron léghûtéssel 18 fokos CPU... ;)

Te viszont nem vagy semmi, hogy vízhütést veszel rendes VGA helyett ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én súlyos tizenezreket költök arra, hogy ne lehessen hallani a gépem mûködés közben.
lassan elérem a levegõhûtéssel a lehetõ leghalkabbat, már csak a házcsere van hátra.
egy antec kuckóba fognak beköltözni a cuccaim, aminek az oldalára speciális hangszigetelõ anyagot ragasztok :) de sajnos meg kell várjam a jövõ évet, a karácsony meg a szilveszter anyagilag teljesen lenulláz ....
aztán ha marad cash, jön a vízhûtés, a videokártya embertelen módon kívánja, 35 fokon 545/555 mhz-en is stabil, de ha felmelegszik a ház (és az iceq se birja már) 45-50 fok körül, akkor 530/540 a max....

pézsé: mi az az 0t amit a ramokra irtál? rég volt intelem, biztos azért nem vágom...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nekem p3 733 van é zúg mint az állat,de az erõsítõ -cd lejátszó páros segít ezen :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én leszarom a hangját. Zúgjon, azért GÉP. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Hali!

nekem egy 2.4-es p4-em van, 533-es maggal 3.56 ra sikerült meghúznom. dual 512 rammal ami 0t-vel és a legalacsonybb idõzítésekkel megy. speciálisan válogattam párba a ramokat. verik a kingston 533-okat. sata hdd, 9600xt meghúzva az is mint az állat dual hídpájp :) al van hûtve.
a procimüresjáratban 28 fokos hot cpu-val se ment 40 fok felé. megvagyok vele elégedve.
asus p4p8x
ja és az gész gépben csak a merevlemezt lehet hallani mást semmit. ha felveszem csutkára a hûtést akkor nyáron is 18 fok alá tudom vinni a procit. lol!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Jah igen, én pl. eddig nem mertem tuningolni az A64-em, mert örülök, hogy megy az alaplap végre gond nélkül és semmi kedvem felzaklatni a kényes lelkivilágát... (pedig tuningbarát Venice van benne)

Miyen lapod van ?

Tartsunk össze venicesek ;)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az msi amugy is elég jó lapokat csinál, ha nem dfi-t vettem volna, akkor k8n neo platinumom lenne.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nekem volt BX6 BH6 nemrossz, de nem a igazi
Asus A7A-266E ez szar volt
anyuéban Mercury van, célnak megfelel
hugoméban MSI - ez kurvajó, nemtudom mennyire tunya lap, de egy tonna extra van benne
nekem Asus A7N8X-E DELUXE és ezis jó
dönzsd el:)
MSI Neo4 akármi se rossz

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jaaaa, persze, a "gagyi" passzív hûtés nem nyerõ NF4-re. Nekem ez az elsõ Abit lapom és nagyon utálom ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Na, akkor mondom a valót ! :D

Passzív NF4-es lapok lazán mennek 300 körüli FSB-n, mind az Abit AN8 szériája mind az ASUS passzív lapja, mivel nem egy borda van rábigyesztve hanem hõcsöves megoldással egy tisztes hõleadó van kivezetve a ház hátuljához.

Az Abit jó tuningban és olcsó, cserébe bugos mint a zállat, ha szerencséd van akkor örülsz, de ha nem akkor csak a sz.pás megy vele.

SLI valóban több SATA-t kezel, nem elég az Ultra-n lévõ 4 ? A DualLAN mondjuk jogos. Temérdek memória ? Azon is 4 slot van, nem ?

Nekem azért lett Ultra az SLi helyett, mert az SLi extraszolgáltatásaira nincs szükségem.

Az uGURU-nak nincs köze a kondikhoz, csak a hardverfigyeléshez (ami bugos BIOS-szal különösen izgalams tud lenni... ;) )

Ha $ nem számít akkor ASUS A8N-SLi Premium.

passziv nf4 lap, mint a gugabyte ga8n sli royal? nem a heatpipe-os passzivra gondoltam, hanem a sima passzivra...
abit: 3 év alatt 4 abit lap. semmi hiba de tényleg. (vegyes intel/nf3/via chipset)
uGuru: nem azt mondtam hogy van köze a kondikhoz, hanem azt, hogy jó ha van, már annyira hozzászoktam hogy rendesen hiányzik a dfi-bõl.
bios: mindig van stabil és/vagy jobban tuningolható utángyártott bios. elég rákeresni a neten. ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
de ha mondjuk Ultrát akarok akkor A8N5X?
ami ugye ventis..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jah igen, én pl. eddig nem mertem tuningolni az A64-em, mert örülök, hogy megy az alaplap végre gond nélkül és semmi kedvem felzaklatni a kényes lelkivilágát... (pedig tuningbarát Venice van benne)

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Na, akkor mondom a valót ! :D

Passzív NF4-es lapok lazán mennek 300 körüli FSB-n, mind az Abit AN8 szériája mind az ASUS passzív lapja, mivel nem egy borda van rábigyesztve hanem hõcsöves megoldással egy tisztes hõleadó van kivezetve a ház hátuljához.

Az Abit jó tuningban és olcsó, cserébe bugos mint a zállat, ha szerencséd van akkor örülsz, de ha nem akkor csak a sz.pás megy vele.

SLI valóban több SATA-t kezel, nem elég az Ultra-n lévõ 4 ? A DualLAN mondjuk jogos. Temérdek memória ? Azon is 4 slot van, nem ?

Nekem azért lett Ultra az SLi helyett, mert az SLi extraszolgáltatásaira nincs szükségem.

Az uGURU-nak nincs köze a kondikhoz, csak a hardverfigyeléshez (ami bugos BIOS-szal különösen izgalams tud lenni... ;) )

Ha $ nem számít akkor ASUS A8N-SLi Premium.

Mer' egy állat vagyok !

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
miért, miben jobb az abit?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
passziv chipsethûtés és nf4? érdekes. csendes, de a tuningot elfelejtheted...
az abit meg sokkal jobb, mint gondolnád.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sata csatik tömkelege, integrált 2 lan
temérdek memória befogadás, passzív csipszethûtés
fekete nyák, mittudomén

abitot NEMNEMSOHA veszek, nem szimpi, nagyon nem!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
abitból csak uGuru-sat érdemes venni, azok elég jól sikerültek (a kv8 pro-mon jobb kondik vannak, mint a dfi-men...)