Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. April 03. - 21:21

csak mivel kb 100e volt az, ami, ezért...
egy nagyon jó 171 ebbe az összebe belefért, vagy egy átlagos 19' mehetett volna.
az is ennyi kb.(csak ezzel már nem egy negatív tapasztalat volt, ami miatt énis rákérdeztem)
viszont ennél többet max hivatásos szgépes szerkesztõnek érdemes kiadnia monitorra.. filmnézéshez meg itt a tv, ami nemkicsit nagyobb meg ilyenek:-)
na szal:-)
Posted 2005. April 03. - 21:03

Elõnye hogy sokkal szebbek a színek, kontrasztosabb a kép, nagyobb (ált.) a fényerõ.amugy miben lathato az mva elonye?
mert sehol sem lattam tenyleges leirva miert is jo az.
akkor megint szopatnak minket
Hátránya viszont a relatíve nagy válaszidõ (ált. 25ms)
Ennek ugye csak játékoknál van jelentõsége, filmnézésnél nem veszel észre különbséget (mert ott nincs utánhúzás).
Én ritkán játszom, akkor is csak Battlefieldel, ott tényleg látni utánhúzást, de nem zavaró, már észre se veszem
thez: a 19"osokról alkotott véleményeddel nem értek egyet, autocadnél, szerkesztésnél, photoshopnál igenis van értelme a dolognak.
Sõt, mivel a 17"osok is ált. 1280×1024 körül érzik jól magukat, ahogy a 19"osok is, ezért nagyobbak lesznek a betûid. Vagyis kevésbé erõlteted a szemed.
Jó,netezésnél tényleg zavaró, hogy a képernyõ 3/4ed részén elfér majd' minden oldal, de én operát használok, 150%os zoommal, így nincs különbség:D
Posted 2005. April 03. - 21:01

AGA: Ha kicsi oprendszert akarsz akkor ott a QNX egyik valtozata, az kozel azokat tudja mint amit leirtal, es 1 floppyra !!! rafer.
http://www.qnx.com/products/rtos/
De ha jol tudom , akkor keszult egy windows (nem a picipuhatol) ami teljes mertekben cd-rol fut - nem , nem telepito hanem teljesen mukodo- Jol hasznalhato pl mentesre meg veszvisszaallitasra stb.
Közel egy óráig nézegettem ezt az oldalt, (na jó mást is csináltam közben) de nem jöttem rá miért is jobb a teljesen szabad, tulajdonképpen bármeddig ingyen használható Damn small linuxnál (DSL) amibe office progiktól kezdve a tökéletesen mûködõ böngészõkön át minden megtalálható alapjáraton, egy fizetõs (30 napig ingyenes) üres vázzal szemben, ami ráadásul nem is szabványos és nem tûnik opredszernek.
Merthogy a DSL egy teljes értékû rendszer, az meg... Biztosan megnézted azt a qnx-et? Esetleg használtad már?
Ride everywhere.
.
Posted 2005. April 03. - 20:59

lor:
Elmesélem neked a legegyszerûbb megoldást:Telepítsd fel a gépedre a spy sweepert,és indítsd el a windowst csökkentett módban.ott futtasd le és ott mindent leszed,mert ha csak simán indítod a windowst akkor az épp futó alkalmazásokat nem törli ki a spy sweeper.Ja és tegyél fel valami rendes tûzfalat(Zonealarm)és ne a Norton antivírust használd hanem pl az antivirt:www.free-av.com
ezt ajánlom mindenkinek..
az AVG és az ad-aware már nem talált semmit, amikor a spyware kikeresett még 34 elemet...

mostmeg kerítek egy tûzfalat...
ja és köszi wannaride

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. April 03. - 20:42

láma kérdés..
Xp-t hogy tudom elinditani csökkentett módban?
Indításkor nyomogatod az F8-at ezerrel... és akkor bejön az a bizonyos boot menu...
Posted 2005. April 03. - 20:41

Xp-t hogy tudom elinditani csökkentett módban?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. April 03. - 20:39

Posted 2005. April 03. - 20:36

mert sehol sem lattam tenyleges leirva miert is jo az.
akkor megint szopatnak minket
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. April 03. - 20:35

mivel az is 1280*1024, mint a 17 is.
szal ugyanannyi pixel 2'al nagyobb képernyõre
benq a samsung egyik beszálltója ugytudom....
ag neovo meg azért nem lett, mert nincs rajta digitális bemenet, mint ezen.
pedig ütésálló:-)
Posted 2005. April 03. - 20:33

Posted 2005. April 03. - 20:29

thez neked mire kollene?
19"-t egyenlore nem akartam venni mert nem eri meg
effektive.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. April 03. - 20:25

Posted 2005. April 03. - 20:25

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 03. - 20:19

még ag neovo-t néztem, az ütésállósat, valamint a benq-t, csak ezek gyõztek meg.
vagyis mikor picit leteszteltük, ez nézett ki a legjobban:-)
Posted 2005. April 03. - 20:10

De 17"osból én leget h a LG1730b-t választanám, asszem nem is (sokkal) drágább, mint a VS.
LG 173b az elírás volt, v valami új tft?
Ja, ha már 173, akkor Samsung 173p. Ez nagyon ottvan, de kicsit húzós áron mérik
mod:Ja, Lor linkén hülyeséget írnak, a VX910 MVA paneles és 25ms a válaszidõ (ezé' vettem, nem bírtam volna ki, ha nem írom ezt ide

Posted 2005. April 03. - 19:51

NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. April 03. - 19:42

lg 173b, digitális bemenettel(jobb képminöség stb)
és az árakat nézve.. samsung mégjobban el van szállva, vagy 10-15e-vel több mint az lg.
vicc.
Posted 2005. April 03. - 18:25

csak kicsit tan draga
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. April 03. - 16:46

HA már írtatok kicsi oprendszerrõl akkor nem tud valaki valamit a geos-ról? Mármint honnan tudom lesszedni, mert c64-es lemezen megvan, a communicatoromban is benne van (bár már haldoklik szegényke) de pc-re nem találom.
Rob. Nekem itthon van vagy nyolc live linux, eddig a legjobban a Black Panther fogott meg, Elméletileg telepíthetõ is, bár nem próbáltam, és a dsl(80mb)-en kívül ez a leggyorsabb, és rendkívül szép.
Mégvalami: A trespasser nevû játék nincs meg valakinek? Akár meg is venném, mert már jópár éve keresem.
Ride everywhere.
.
Posted 2005. April 03. - 16:15

de akkor az a lényeg hogy nincsen róla negatív szóbeszéd....
köszi.